CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ipes2

LELAKI TINGGI MACAM MANAKAH YANG PALING MENARIK?

  [Copy link]
 Author| Post time 1-7-2022 02:15 PM | Show all posts
cahaya_emily replied at 1-7-2022 08:58 AM
Laki kat opis i tinggi 187cm, rupa tak hensem tp sbb dia tinggi menggalah org senang nk recognised.p ...

Tu macam 6' 2'' or 6' 3'', so, tinggi lampai la.
Uk is around 5' 10 or 5' 11 average nya, so that guy is above average lah.
jika dia di Malaysia, maka memang stand out.

''..juga membygkn ketinggiannya mempengaruhi bentuk zakar dia..org tinggi=zakarnya panjang...'' - kesitu pulak saudari2 semua ya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by blakerainer at 1-7-2022 08:19 PM
cahaya_emily replied at 1-7-2022 08:58 AM
Laki kat opis i tinggi 187cm, rupa tak hensem tp sbb dia tinggi menggalah org senang nk recognised.p ...


Haha iolls ada kawan dari France, English tutor kt sini. Tinggi heolls 192cm. Tp ketinggian heolls mmg akan buat iolls wondering rasa diangkat2 oleh matsalleh itu, dgn ketinggian iolls 157 ini, paras ketiak aje Yg lain tu i takde nak imagine sgt sebab heolls tinggi kuwus cengkung, I don't expect much about his dick size ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 1-7-2022 08:16 PM
Haha iolls ada kawan dari France, English tutor kt sini. Tinggi heolls 192cm. Tp ketinggian heolls ...

Betul kan..utk lelaki tinggi kita wanita biasanya bygkan kena dukung..

tp kalau dipeluk oleh lelaki tinggi tu pastikan kita cuci rambut or spray minyak wangi area rambut/tudung la..sbb segan kita paras² bawah dada dia je kan..

Hidung besar pun org associate dgn penis besar..i dont know which theory yg betul..elok tgk/pegang sendiri je la utk sahkan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 1-7-2022 02:15 PM
Tu macam 6' 2'' or 6' 3'', so, tinggi lampai la.
Uk is around 5' 10 or 5' 11 average nya, so that  ...

Tp lelaki yg tak brp tinggi biasanya rupa diorg lebih hensem...mostly i jumpa mcm tu la..tinggi 165 lebih 170 camtu tp muka helok..kulit pun helok..perangai pun biasanya tak mendabik dada sgt..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 02:27 PM | Show all posts
blakerainer replied at 1-7-2022 08:16 PM
Haha iolls ada kawan dari France, English tutor kt sini. Tinggi heolls 192cm. Tp ketinggian heolls ...

adeh 192cm
tinggi benar tu
dah susah nak beli clothings tu

aih, berfantasy nak diangkat pulak
di*k size? ha ha memandai nak agak2 size
macam la experienced sangat dalam bidang2 ini

tapi in reality, 192cm is uncommonly tall
dan too tall tidak pula dikata sebagai menarik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 02:35 PM | Show all posts
cahaya_emily replied at 1-7-2022 11:19 PM
Tp lelaki yg tak brp tinggi biasanya rupa diorg lebih hensem...mostly i jumpa mcm tu la..tinggi 16 ...

yg tak berapa tinggi tu jika rupa paras nya handsome, he would have been seen more attractive jika dia lebih tinggi.
malangnya, tinggi ni finite, after some years kita tidak lagi meninggi
sy pakai kasut tinggi pon jadi 166 je cheh
overall, certain height di kalangan lelaki adalah satu dari ciri tarikan dari mereka
rasanya, lain2 termasuk bahu lebar, muka symmetrical, dada bidang, dagu square, muscular, penyayang, suka kids, suka pets.

kita boleh liaht bahawa tarikan wanita pada lelaki adalah tidak wholly pada rupa dia; berbeza dgn tarikan lelaki pada wanita yg hampir sebahagian besarnya adalah visual.

jadi, tohmahan org kita ''buat apalah wanita bersolek2, berhias, sampai kuku pun ada grooming, tumit pon nak smoothkan, pinggul nak itu ini etc'' adalah tidak tepat, kerana ada valuenya dalam nenarik lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 2-7-2022 02:35 PM
yg tak berapa tinggi tu jika rupa paras nya handsome, he would have been seen more attractive jika ...

165cm is just nice for malaysian & asian..ramai org perempuan kat sini pun lebih rendah drp tu..imagine perempuan 145cm couple with 193cm guy..jauh sgt beza tu..

Abg i tinggi 193 cm..kulit dia paling cerah & dia hensem masa muda letih tgk pompuan suka sgt kt dia..tu la tinggi sgt, nk masuk pintu rumah kena tunduk sikit..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2022 06:21 AM | Show all posts
cahaya_emily replied at 4-7-2022 05:39 AM
165cm is just nice for malaysian & asian..ramai org perempuan kat sini pun lebih rendah drp tu..im ...

haish 165cm ni pendeklah bagi lelaki
sy ni category pendek dan setiap kali balik cuti sy tgk org2 lelaki malaysia semuanya agak tinggi now ni
especially golongan muda

wah abg awak 192cm jugak? wow ni ada genes tinggi lah ni
sy ni mujurlah anak2 dapat genes isteri dan both of them are taller than me
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 10:13 AM | Show all posts
177 cm

amacamzzzzzzzzzz??

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:21 PM | Show all posts
I fetish dengan laki tinggi.

Sebab tinggi i 165cm. Nasib husband i tinggi 182cm.  

Penah couple dengan lelaki lebih kurang tinggi i tapi tak kekal lama.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:02 PM | Show all posts
pendek equal to ego melangit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2022 03:06 PM | Show all posts

Is a good height, even in the UK ni. Dan definitely above average di Malaysia especially dikalangan Malay adult males
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2022 03:08 PM | Show all posts
gadis_tulip replied at 5-7-2022 01:21 PM
I fetish dengan laki tinggi.

Sebab tinggi i 165cm. Nasib husband i tinggi 182cm.  

165cm is definitely above average dikalangan adult Malay females. Hubby 5' 11" tu. 5' 10" to 5' 11" is considered an attractive height in the Western world dan tentu skali di Malaysia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2022 03:10 PM | Show all posts
covidisreal replied at 5-7-2022 02:02 PM
pendek equal to ego melangit

I think that is what is called "Short Men Syndrome" of some description. Napoleon Syndrome tidak tepat kerana Napoleon tidak dikira rendah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:13 PM | Show all posts
ipes2 replied at 5-7-2022 03:10 PM
I think that is what is called "Short Men Syndrome" of some description. Napoleon Syndrome tidak t ...

and loud too...ni secara umum je lah peemrhatian saya...mungkin untuk upkan diri yg "down" tu kot... kita bukan nak hina, manusia secara fizikal tinggi rendah gemuk kurus takde masalah kalau tak susahkan orang lain...ada few cases, yg tak cukup inci ni suka pijak orang untuk naik lebih tinggi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2022 03:19 PM | Show all posts
covidisreal replied at 5-7-2022 03:13 PM
and loud too...ni secara umum je lah peemrhatian saya...mungkin untuk upkan diri yg "down" tu kot. ...

Possible, tetapi sy rasa, how people conduct themselves in life, mungkin bergantung pada banyak factors. Sy tak berapa pasti if tinggi rendah ada banyak kesan on how we interact. Tetapi, di US, sebahagian besar CEOs are men of considerable heights, i think 5' 11" or 6' 0".
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 03:22 PM | Show all posts
ipes2 replied at 5-7-2022 03:19 PM
Possible, tetapi sy rasa, how people conduct themselves in life, mungkin bergantung pada banyak fa ...

asean,perhaps tu la, susah nak cakap pokok pangkalnya manusia kan  SM ipes tinggi lebih 180 tak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2022 03:26 PM | Show all posts
covidisreal replied at 5-7-2022 03:22 PM
asean,perhaps tu la, susah nak cakap pokok pangkalnya manusia kan  SM ipes tinggi l ...

Me?? 182cm?? Ha ha no lah. Saya 165cm. My wife and my kids are taller than me.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:30 PM | Show all posts
ipes2 replied at 5-7-2022 03:26 PM
Me?? 182cm?? Ha ha no lah. Saya 165cm. My wife and my kids are taller than me.

kiranya kids ikut gene mak dia lah ye jauh ke beza tinggi SM ipes dengan wife? ada rasa insecure tak? dia pakai heels ke pakai flat/sneakers je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2022 03:58 PM | Show all posts
covidisreal replied at 5-7-2022 03:30 PM
kiranya kids ikut gene mak dia lah ye jauh ke beza tinggi SM ipes dengan wife? ada rasa in ...

Sorry delayed, ada short ITU updates jap tadi.
Wufe sy 166cmn cuma dia ada tendency utk bongkok kan sedikit leher bila bergambar. Sy selalu kata diri je tegak2.
No she couldnt wear highheels sebab the weirdness of her feet koh koh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 03:40 PM GMT+8 , Processed in 2.491979 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list