CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ipes2

LELAKI TINGGI MACAM MANAKAH YANG PALING MENARIK?

  [Copy link]
Post time 26-12-2021 10:08 AM | Show all posts
ipes2 replied at 24-12-2021 09:02 PM
Bagi sy, sebagai seorang lelaki, sy rasa lagi tinggi lagi bagus; cuma jika terlampau tinggi tu eg  ...

for me, as petite lady

ai rasa kalau terlalu tinggi

so akward talking

kena dongak kepala ler
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-12-2021 10:10 AM | Show all posts
ipes2 replied at 24-12-2021 09:08 PM
Cuba citer sikit hal Hanafi Sikat Tepi ni.. slalu dengar

betul ke tak tau?
dah viral kot
pasal pasangan suami isteri doktor dan PPK Raihan tu

Kisah Dr Hanafi

boleh klik link ni kalau nak tahu lanjut lah kan

as a doctor kan, siapa yang akan kena tindakan terta tertib di antara 3 orang yang terlibat?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 27-12-2021 12:09 AM

Husband i 182 cm, almost 6 ft.. my brother 180 cm...

Both takde la hensem mana tp adalah rupanya sempurna mata hidung mulut.... depa cakap, sukar juga nak menjerat awek dulu2 zaman depa muda... so ketinggian tu mcm takde la banyak memainkan peranan nya...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
As malay woman, i pun considered tall lah.. 162 cm... wife my brother plak 165 cm...

Pernah berkawin dgn lelaki yg rendah and sangat mencabar, iols kena maintain weight below 55 kg.. if not, auto GERGA bila i jalan sebelah exhusband tu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 10:34 AM | Show all posts
Gianna111 replied at 24-12-2021 03:43 PM
belum ada rezeki nak ada keturunan lagi dear...

nanti dah ada mesti comel2
anak mix ni herlok2 kejadiannya..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 06:20 AM | Show all posts
Gianna111 replied at 24-12-2021 03:20 PM
lelaki idaman i dulu at least 180cm.nak yang tinggi untuk repair genetic. Sudahnya dapat husband mat ...

wah hubby mat salleh
nanti anak2 sure kaler rambut kulit mata jadi macam2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 06:22 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-12-2021 10:08 AM
for me, as petite lady

ai rasa kalau terlalu tinggi

sy pendek at 165cm, bining 164 tapi kasut dia selalu sebabkan dia nmpk lebih tinggi koh koh
so, takde lah awkward bining sy nak borak dgn sy
anak2 semuanya ikut genetic belah bining, jadi, tinggilah mereka dari kami berdua
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 06:25 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-12-2021 10:10 AM
betul ke tak tau?
dah viral kot
pasal pasangan suami isteri doktor dan PPK Raihan tu

baru tau koh koh
alah nak berskandal pun ala kadar sudah lah
siap kondom2.. cheh

sy tak sure apakah jurisdiction pihak kerajaan keatas mereka yg buat hal dalam urusan peribadi
tetapi bolehlah dikata, sebagai pegawai kerajaan, mereka sudah langgar Act-Act tertentu.. sy tk sure Act maner
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-12-2021 06:28 AM | Show all posts
green~tea replied at 27-12-2021 12:08 AM
Husband i 182 cm, almost 6 ft.. my brother 180 cm...

Both takde la hensem mana  tp adalah rupany ...

182-183cm tu 6' lah
hmm sy rasa awak pon tinggi, bukan 162cm

saya lupa dari segi psychology nya, wanita subconciously lebih berani / comfortable / senang berbicara dgn lelaki yang how many cm taller than her
walaupun bergantung pada citarasa wanita itu, tetapi, secara averagenya memang ada perkiraan tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 06:29 AM | Show all posts
green~tea replied at 27-12-2021 12:11 AM
As malay woman, i pun considered tall lah.. 162 cm... wife my brother plak 165 cm...

Pernah berkaw ...

ha ha GERGA.. new word for me
boleh adopt this word ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 06:31 AM | Show all posts
awanysss replied at 27-12-2021 10:34 AM
nanti dah ada mesti comel2
anak mix ni herlok2 kejadiannya..

ya, yg utama is new genetic combinationsmcm2 boleh berlaku



Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 24-12-2021 09:54 PM
Tinggi tuh.
Kita Asians di mesia rasanya mcm 5 6 or 5 7 average.
Merata lah awak mencari yg 5 11 ( ...

Suke lelaki tingggi 185 ke 186.. putih.. hidung mancung.. kurus.. tak suka sadoo.. tp apekandaya jodoh ku tinggi skit je dr hanapi koh koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 29-12-2021 06:22 AM
sy pendek at 165cm, bining 164 tapi kasut dia selalu sebabkan dia nmpk lebih tinggi koh koh
so, ta ...

Agak bonsai jgk doc.. koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 09:00 AM | Show all posts
Buritan replied at 29-12-2021 08:13 AM
Suke lelaki tingggi 185 ke 186.. putih.. hidung mancung.. kurus.. tak suka sadoo.. tp apekandaya j ...

kena sedar sis..awak bukan di negara europe.kita di negara asia ya.185cm tu saya rasa rare species ada di malaysia.paling tinggi pernah jumpa anak saudara boss 189cm.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 29-12-2021 09:00 AM
kena sedar sis..awak bukan di negara europe.kita di negara asia ya.185cm tu saya rasa rare species ...

Ye betulll.. lelaki mesia pendek pendek tp yg tak best ramai yg perasan ensem dan playboy.. muka hodoh tp ade hati nak skandal
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 01:42 PM | Show all posts
ipes2 replied at 29-12-2021 06:22 AM
sy pendek at 165cm, bining 164 tapi kasut dia selalu sebabkan dia nmpk lebih tinggi koh koh
so, ta ...

165cm pendek eh
standard tinggi lelaki asia kan
beza berapa jer
mmg tak nampak akward
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-12-2021 01:43 PM | Show all posts
ipes2 replied at 29-12-2021 06:25 AM
baru tau koh koh
alah nak berskandal pun ala kadar sudah lah
siap kondom2.. cheh

kan.. berskandal bawak balik rumah sendiri

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 06:07 AM | Show all posts
ezacbee replied at 24-12-2021 03:05 PM
Betul tu. Jenis nak menang je. Ketuk kang makin pendek.

eh jangan lah ketuk ketuk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 06:11 AM | Show all posts
Buritan replied at 29-12-2021 08:13 AM
Suke lelaki tingggi 185 ke 186.. putih.. hidung mancung.. kurus.. tak suka sadoo.. tp apekandaya j ...

cheh 185cm tu 6' 1'' .. giant dah tu
kekok nanti nak berjalan
yang wanita dapati attractive bukanlah yang tinggi2
raut wajah yg good-looking tu lain, rasa pleasant and comfortable to be around ni lain pulak

hidung mancung rasanya suatu quality yg selalu laku
kurus: rasanya taklah quality yang wanita suka
sado: ini masuk category erotic kot; en buritan tentu tahu bentuk dada / bahu mcm maan yg buat encik buritan rasa berbunga2 dihati
adakah husband encik buritan sependek saya?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 06:14 AM | Show all posts
Buritan replied at 29-12-2021 08:15 AM
Agak bonsai jgk doc.. koh koh

adakah saya lebih tinggi dari Dr Hanafi?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:46 AM GMT+8 , Processed in 0.083077 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list