CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 635|Reply: 10

Buat part PC? Kat mana best?

[Copy link]
Post time 22-12-2021 09:07 AM | Show all posts |Read mode
Hi all, nak beli part PC nak install sendiri, tapi kat mana aku nak beli? Selalu kalau aku google je diorang redirect kat amazon.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:56 AM | Show all posts
Klu online tu aku beli kat lazada je, tengok user review... kalau on the spot aku beli kat loyat la.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:59 AM | Show all posts
gi jayacom digital mall....harga efficient
skrg xtau la

usha2 juga kat mudah kdg2 ada org let go barang baru dgn harga diskaun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2021 12:35 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 22-12-2021 11:59 AM
gi jayacom digital mall....harga efficient
skrg xtau la

Ye , lupe pulak... barang murah jugak situ. TQ2

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:06 PM | Show all posts
Err.. better beli kedai, boleh kawtim hantar warranty situ je kalau ada rosak setahun dua nanti. Ada kedai baik sikit budak2 diorang bolehla check sket2 dulu sebelum proceed warranty, almaklumla kita takde kit nak check ape rosak. Kat Shopee pun ada warranty.. tapi jenuh ler nak pos/ cari kedai satu2 part tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 03:29 PM | Show all posts
Beli lowyat mahal, beli online murah sikit, kalo reti try beli kat taobao ada RM30 cashback. Kualiti ok aku beli barang rumah, tak tau untuk pc.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2021 12:19 PM | Show all posts
Lagubestbest replied at 22-12-2021 01:06 PM
Err.. better beli kedai, boleh kawtim hantar warranty situ je kalau ada rosak setahun dua nanti. Ada ...

Betul jugak nak mereturn tu

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2021 12:20 PM | Show all posts
hazael123 replied at 22-12-2021 03:29 PM
Beli lowyat mahal, beli online murah sikit, kalo reti try beli kat taobao ada RM30 cashback. Kualiti ...

Shopee okay ke tak? RM30 cashback, cashback ape tu?

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 03:28 PM | Show all posts
trinne replied at 23-12-2021 12:20 PM
Shopee okay ke tak? RM30 cashback, cashback ape tu?

sopee harga lebih kurang macam lazada, tapi elektronik ni aku tak caya sgt shopee, senheng online pun ok.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 01:03 PM | Show all posts
trinne replied at 23-12-2021 12:20 PM
Shopee okay ke tak? RM30 cashback, cashback ape tu?

Cashback boost, tu untuk spend minimum RM200 baru boleh dapat 12% cashback... up to RM30.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 02:24 PM | Show all posts
hazael123 replied at 24-12-2021 01:03 PM
Cashback boost, tu untuk spend minimum RM200 baru boleh dapat 12% cashback... up to RM30.

Thanks, nnti aku check ... kalao ada diskaun kat taobao tu sekali.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 03:44 PM GMT+8 , Processed in 0.093426 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list