CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: keane.somewhere

Kisah Seram Pasal Hubby Aku (Amaran ada Unsur Cemburu)

 Close [Copy link]
Post time 27-12-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-12-2021 01:28 PM
Uols yang cantik jangan sunyi2 Tau...Allah cipta manusia berpasangan.

Correction: Allah cipta pasangan kita yg berlawanan jantina..bukan yg sejenis
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Is this a paranormal problem, or a gay problem?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nad014 replied at 24-12-2021 08:41 AM
aku suka kwn dgn gay , dorang wangi dan bersih dan kemas ....

Masalahnya tt ni kepam buncit berkerak... Kuat meroyan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-12-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 27-12-2021 06:42 PM
Kurex replied at 27-12-2021 04:37 PM
Masalahnya tt ni kepam buncit berkerak... Kuat meroyan...


Kalau cantik, lawa tapi single layu dan mereput gitu je buat apa.

Hujung2 Bangla je yang kacau.....sedihhhh chat chat dengan Bangla je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-12-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ally9970 replied at 27-12-2021 09:15 AM
Tutup jerlah...apa yg misteri dan mistik pun aku tak tau lah...

Korang ni...dah la kacau kisah Seram meols lepastu nak hijack
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 27-12-2021 06:28 PM
Kalau cantik, lawa tapi single layu dan mereput gitu je buat apa.

Hujung2 Bangla je yang kacau... ...

Aku single market aku tinggi. Kau couple tetap kena tinggal. Insecure sampai nak kena luahkan perasaan dalam benang dgn kehidupan songsang kau.. Orang pun tak larat nak layan perangai kau yg tak bertamadun tu.. hujung2 couple dgn bangla je kau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa cite gay buat kat bod nih!!!!!
Tt cite laki dia gay mcm bende normal je kan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-12-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 27-12-2021 09:36 PM
Aku single market aku tinggi. Kau couple tetap kena tinggal. Insecure sampai nak kena luahkan pera ...

Market tinggi apa...nombor pun kena lelong kat Bangla untuk dilanggan

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 11:49 PM | Show all posts
sejak bila jadi gay ni normal?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 27-12-2021 10:44 PM
Market tinggi apa...nombor pun kena lelong kat Bangla untuk dilanggan

Sebab market tinggi la no kena jual. Kalau muka jawa timur berkerak, orang nak jual pun fikir banyak kali. Hujung2 insecure sampai nak bukak benang pasal kehidupan songsang kau. Nak nampak mcm misteri, buat2 cerita jantan kau ada dekat kawasan kubur pukul 3 pagi. Acik2 forumer ni bukan bodoh saiko macam kau. Sedang kau menyamar jadi indon pun forumer boleh tahu. Orang pun tau grindr tu tak boleh tengok kawasan mana kau melacur hatta dalam hutan sekalipun. Setakat tengok berapa km je boleh la. Biar muka tu tak berapa lawa, duduk ceruk rumah kampung hulu2 sabak bernam, kalau kau respek orang, orang akan pandang tinggi dekat kau. Tapi kau muka pun tak memberangsangkan, perangai pun buruk. Macam mana acik forumer tak suka kau, macam tu la jantan2 yg kau kenal tak suka kau. Ubah perangai kau yg tak semenggah tu kot2 orang boleh terima fizikal kau yg serba exotic tu.

Lepas ni nak menyamar jadi siapa?
- Bugisdoom
- Nobito
-  iloveselangor
- EncikNakamura
- Friska

Banyak sgt mn kau dalam satu2 masa. Lepas ni kau reply aku, aku anggap je macam salakan anjing kurap yg merayu dekat kaki aku mintak makanan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 28-12-2021 08:03 AM
Kurex replied at 28-12-2021 06:42 AM
Sebab market tinggi la no kena jual. Kalau muka jawa timur berkerak, orang nak jual pun fikir bany ...


Apa la bapok ni merapu....Sabak Bernam tu kawasan Hilir ada Perikanan Pertanian Industri....bukan macam Parit tempat asal usul mak bapak ko tu, sungai pun ada hakisan teruk, makanan tradisional Telur Tuntung....bodoh Nye kau...ko tu asal Parit Bota Pekan Mati....bapak ko pindah merempat ke KL apa Kes..kampung Melayu mati?? Pindah kawasan BrickfieldBandar India Dan Cina?

Nombor engkau kalau Bangla pun boleh dapat tu makna Nye ko memang fun kulu kilir...cari Batang...sampai Bangla dapat nombor engkau.

Duduk pun flat DBKL kat Brickfield nak perasan kaya....puihhh la....naik tangga pun selisih dgn mat pit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 28-12-2021 08:49 AM

Biar je la Bapok atas tu...kacau je jealous la tu.

Kita yang Anti Melayu dapat chat2 manja dengan Melayu.

Dia yang ala2 Pro Melayu duduk Brickfield apa Kes? Lepastu sekadar chat dengan Bangla....nombor kau tu diorg dapat kat dinding Jamban awam KL Sentral & Pudu ke?

On Grindr taip "Fun?...Fun?...Fun"
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah cakap, hujung2 cari gayah Melayu mulia syurga jugak.. bila dah kena tinggal, meroyan bukak benang baru pasal keburukkan Melayu mulia syurga. Forumer lain dah faham perangai sampah kau tu, masuk mana2 benang tetap diri kau tak diterima.. aku senyum sinis jah tengok orang hulu sabak bernam macam kau. Heyyy sini takde utk anjing kurap, pergi jauh2 dari kaki aku. Jijiks!
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 11:08 AM | Show all posts
Ini bukan kisah seram. Ini kau yg seram, overthinking.
Ur relationship is not going to work if u keep overthinking tak sudah2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 28-12-2021 11:01 AM
Kan dah cakap, hujung2 cari gayah Melayu mulia syurga jugak.. bila dah kena tinggal, meroyan bukak b ...

Dah masuk Rumah orang tak reti hormat Tuan Tanah...ada hati nak halau orang...kau la yg patut keluar dari thread ni.

Bapak ko pun merempat tinggalkan Perak Tengah tu...sebok nak ngate kitorang orang Sabak Bernam yang rajin2 ni.

Kalau Pemalas...Melayu sesama Melayu pun boleh gaduh taw

Aku punya hubby bukan Melayu makan telur tuntung macam kau
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 05:03 PM | Show all posts
Seram btol citer nih. mcam tak bersalah pulak citer psl gay secara terangan..Kalau kau islam semoga diberi hidayah dan pulang ke pangkal jalan sebelum terlambat. Jangan sampai Allah berpaling dari kita dik..nauzubillahminzalik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau ingatkan boleh la luahkan perasaan yg suram kelam dgn perhubungan songsang tu, konon nak dapat sokongan, sekali kena hina cerca. Tu la hakikat kehidupan gayah sabak bernam leluhur bogis. Mana2 pergi tetap kena hina, maki, cerca, ludah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 28-12-2021 05:42 PM
Kau ingatkan boleh la luahkan perasaan yg suram kelam dgn perhubungan songsang tu, konon nak dapat s ...


Elehhh...dengki la tu...Suh Suh sohhhh pergi chat dgn Bangla kau tu....pergi makan telur tuntung

Dasar keturunan Tok Kadok
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai TT @keane.somewhere
Ini board MPS jadi sila stick to the topic
Title pun provoking, mohon tukar title.

Jika tiada update Misteri Paranormal dan Saktinya, thread ini akan ditutup

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 29-12-2021 01:13 AM

Lepas tu kan hubby meols macam excited nak bercuti...mcm happy sangat nak keluar dengan meols sejak akhir akhir ni

Last week baru je jalan2...next week dah ajak gi Pulau Pangkor.....siap cakap dia nak lari dari semua masalah Dan hidup dengan meols.

Meols makin pelik...Dan takut.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:44 PM GMT+8 , Processed in 0.090798 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list