CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: keane.somewhere

Kisah Seram Pasal Hubby Aku (Amaran ada Unsur Cemburu)

 Close [Copy link]
Post time 24-12-2021 10:24 AM | Show all posts
nad014 replied at 24-12-2021 12:41 AM
aku suka kwn dgn gay , dorang wangi dan bersih dan kemas ....

sogay tu jah yang busuk kepam tapi ada jugak yang gegeh nak jadi customer heshe

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 24-12-2021 09:07 AM
ni layak masuk thread ni ke, rasa mcm elok pindah p perhubungan/masalah peribody

serius aku jijik d ...

btl tu ..jgn normalised bnda xpatut
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 11:03 AM | Show all posts
setuju...turun bala nnt sume kena..kita ni dah di hujung zaman..so beringatlah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
chilly replied at 24-12-2021 12:39 AM
Alang-alang nak jalan2 kat Perak, meh singgah kat Kampar, makan kat Kelapa Lelehhh hihihi

Nanti kitorg singgah...Ingat nak gi Kellie Castle, Kuala Kangsar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Orangelily replied at 24-12-2021 11:03 AM
setuju...turun bala nnt sume kena..kita ni dah di hujung zaman..so beringatlah

Aiyo Kak ..takkan nak seksa anak dara org.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nad014 replied at 24-12-2021 08:41 AM
aku suka kwn dgn gay , dorang wangi dan bersih dan kemas ....

Hubby nak datang meols memang berus tandas, kemas bilik bagai.

Sembur febreze dalam kereta, dlm bilik bagai..pasang essential oil

Belacan nak masak pun pilih Jenis tak busuk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 24-12-2021 12:37 AM
Hulu Selangor perginya.. yang aneh2 jek location dia.. kubur plak tu.. menurun ke apaaaa


Tu la....meols nanti nak cerita cerita mistik kat dia...nak tengok respond dia.

Takut gak dia santet jubo meols keluar paku macam kat Indon tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 24-12-2021 10:24 AM
sogay tu jah yang busuk kepam tapi ada jugak yang gegeh nak jadi customer heshe

Uols yang cantik jangan sunyi2 Tau...Allah cipta manusia berpasangan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
i ada nak sarankan pasang gps tracker n ada satu iklan di fb nie yg boleh trace perbualan dalam kereta , dalam bilik...bukan scammer tau..tak reti nak tepek kat sini..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 09:41 PM | Show all posts
Aku masuk sini sebab tertarik nak baca kisah mistik the so called 'laki aku'

Sekali.....

To TT, jika kau Islam, aku doakan kau beroleh hidayah dan kembali ke pangkal jalan. Dunia nak kiamat dah, tahu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Deidra replied at 24-12-2021 09:41 PM
Aku masuk sini sebab tertarik nak baca kisah mistik the so called 'laki aku'

Sekali.....

Sbb dunia nk kiamat kot meols jd camni
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 01:21 AM | Show all posts
tak faham apa yang mistiknya citer chuols. Dia macam tergantung sebegitu. Kiranya masalah dah selesai lah kan?

iols kan, kalau jalan dengan sorang dua gayah rasa ok. Tapi bila reramai tu rasa macam rimas sebab gegayah kan suka fefeeling berangan ada jantan usha2 dia, padehal jantan tu bukan usha dia pon. Berangan sangat yach! Kalau hadek2 Islamik meols ok, kalau yang sesundels tu meols letak gap sesiap sebab rimas asik2 citer dia main dengan jantan itu ini kowser sangat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-12-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 29-12-2021 12:50 AM
hyie replied at 25-12-2021 01:21 AM
tak faham apa yang mistiknya citer chuols. Dia macam tergantung sebegitu. Kiranya masalah dah selesa ...


Belum selesai uols, meols masih CSI...nanti meols update hasil siasatan meols.

Meols rase hubby iols ni misteri.....

N lagi satu mood dia senang swing....ada bipolar disorder ke?

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 11:10 AM | Show all posts
woii jahh cite cmni ko post kt Fb je la..
geli aku ayang hubi bagai post kt forum..yihhh sgt..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-12-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 29-12-2021 12:51 AM

Lagi satu misteri pasal hubby meols ni.

Dia kata dia delete gambar ex yg dia kapel 10 tahun tu....so dia ada update video kat TikTok...walaupun tutup muka tapi  nampak rambut, haircut ex dia tu meols kenal, memang ex dia sbb meols dah stalk fb lama dia yg dia tak delete

Dia masih simpan gambar full ex dia tu dari hujung rambut sampai hujung kaki.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 09:56 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 25-12-2021 11:31 AM
Lagi satu misteri pasal hubby meols ni.

Dia kata dia delete gambar ex yg dia kapel 10 tahun tu....s ...

Ni bukan misteri, ni namanya hidup dalam dunia khayalan ciptaan sendiri

What do you expect TT? Bengkok tapi mengharap orang lain hidup lurus
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg mistik & paranormal nye??? Sesuai masuk bod masalah peribadi je ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Seriously nk muntah baca screenshot ayg abg.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 07:21 AM | Show all posts
ah gey. fakiu fakiu fakiu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 09:15 AM | Show all posts
Tutup jerlah...apa yg misteri dan mistik pun aku tak tau lah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:48 PM GMT+8 , Processed in 1.585232 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list