CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 6253|Reply: 62

Kisah Seram Pasal Hubby Aku (Amaran ada Unsur Cemburu)

 Close [Copy link]
Post time 22-12-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by keane.somewhere at 29-12-2021 12:16 PM

Aku buat thread ni sebab aku mula perasan ada sesuatu yang pelik pasal hubby aku ni.

First of all aku nak cerita kitorg ni tinder couple.

Dan kitorg couple jarak jauh.

So hubby aku ni memang ada depression Dan terima rawatan di hospital.

Masa sebelum ni dia ok je....tapi bulan ni dia macam pelik. Dia tak bagi aku dtg weekend ke rumah dia sebab kata busy akhir tahun Dan nak pindah rumah baru.

Tu aku ok lagi...masalahnye dia tak kol aku Dan balas mesej pun nak tak nak.

Aku syak dia ada org ketiga atau di ada someone else sebelum kenal aku.

So aku x sedap hati aku install Appss Tinder....so hati aku panas jugak la....sbb dia ada dlm tu sedangkan aku dah uninstall sejak couple dgn dia.

Dlm Tinder apps ni ko boleh search people nearby kawasan diexplore.

So macam biasa aku tengok Whatsapp aku x bluetick pukul 12 tengahmalam Dan aku nampak la movement dia dalam Tinder (Dgn search explore)

Mula2 tak pelik sebab aku nampak dia nearby kawasan sebuah bandar di Selatan Negeri Perak...lepastu aku nampak dia bergerak Dan nearby kawasan perkuburan pukul 1 pagi.

Apa dia buat kat kawasan kubur pukul 1 pagi???

Apps ni dia punya location explore people nearby precise 95%
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:15 AM | Show all posts
pastu?? sambung lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:25 AM | Show all posts
takut membuat onar di kuburan je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila sambung, jgn sampai aku install grinder( xreti eja) stalk tt pulak hahahahahha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 22-12-2021 10:58 PM
terpaling replied at 22-12-2021 11:15 AM
pastu?? sambung lagi..


Aku Whatsapp dia pagi tadi. Cakap kat dia " Benda yang lepas jangan la dikenang-kenang lagi"

Lepastu macam angin reply cakap "Ayg ni tak faham kan, abg dah kata abg keje penat, kalau abg tak reply tu abang penat la"

Lepastu aku terus ckp "ooo, sorry...ayg minta maaf"

Lepas sebulan mood dia swing pagi tadi dia panggil aku Ayang balik....dekat sebulan dia tak panggil aku Ayg

Dalam hati aku berkata " Yelah penat nak rehat..yg pukul 1 pagi dekat kubur tu dah kenape?"
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa aku mula2 kenal dia, aku tengok dia percaya pada superstitious..contoh dia cerita dia pernah masuk alam bunian dan dibela bunian Selama seminggu.

Lepastu atok nenek dia dukun/bomoh

Dan dia cerita dia ada penjaga/pendamping.

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau tinggalkan je la die..nmpk die pn buat ko acuh tak acuh..nk2 lg berdamping la bomoh la..cari org lain la sng
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 23-12-2021 08:21 AM
Kau tinggalkan je la die..nmpk die pn buat ko acuh tak acuh..nk2 lg berdamping la bomoh la..cari org ...

Takda...aku nak dia.

Kadang2 dia dlm tu cari kawan....umur dia dah 45...sampai bila dia nak menggatal dlm tu.

Apps tu boleh buat kita ketagih...tapi kena pandai control nafsu...dlm tu xda yang serious nak couple dgn Kes HIV tinggi...dia tahu Benda tu Dan dia cari yg serious nk couple..aku je kot approach dia utk couple.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-12-2021 08:25 AM
Takda...aku nak dia.

Kadang2 dia dlm tu cari kawan....umur dia dah 45...sampai bila dia nak mengg ...

Tu assumption ko je..nk2 lg ko pjj dgn die mane ko tau ape die buat kt tmpt die..lain la kalo ko spy die tgk ape die buat..btw hansem ke yg smpai ko xleh nk lepas ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 23-12-2021 08:38 AM
Tu assumption ko je..nk2 lg ko pjj dgn die mane ko tau ape die buat kt tmpt die..lain la kalo ko s ...

Lepas dia pergi kubur tu mood dia dgn aku jadi okey.

Berapa hari sebelum tu dia macam dh layan Whatsapp aku....sekarang dh ok...cuma belum call lagi.

Aku tak tahu apa masalah dia sebetulnya....tapi aku rasa lebih kepada dendam masa lalu dia.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-12-2021 08:49 AM
Lepas dia pergi kubur tu mood dia dgn aku jadi okey.

Berapa hari sebelum tu dia macam dh layan Wh ...

Amboii kemain ko kan mesti senyum smpai telinga hahahah..esok2 dh baik tu jgn plak ko pegi bukak cite psl kubur tu kang xmemasal kng..dendam ape yg xblh lupa tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:38 AM | Show all posts
Aku Whatsapp dia pagi tadi. Cakap kat dia " Benda yang lepas jangan la dikenang-kenang lagi"

Lepastu macam angin reply cakap "Ayg ni tak faham kan, abg dah kata abg keje penat, kalau abg tak reply tu abang penat la"


ada isu ape sbnrnya "yg lepas2" tu? hehe kepochi je i nak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni apa d bikin kat kubur tuuuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 23-12-2021 09:14 PM
LostStar replied at 23-12-2021 07:40 PM
Sekarang ni apa d bikin kat kubur tuuuu


Tak tahu....tiba2 mood dia okey esok nye....

Uols tahu x Kubur Kuala Kubu Bharu...kan keliling hutan, xda kampung....apa dibuat kat situ...lepastu next location pukul 3 pagi kat Kerling....dia bukan duduk situ.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 29-12-2021 12:48 AM
NurAlia14 replied at 23-12-2021 10:31 AM
Amboii kemain ko kan mesti senyum smpai telinga hahahah..esok2 dh baik tu jgn plak ko pegi bukak c ...


Aku Jenis suka pura2 tak tahu....hari tu meols ada cerita pasal dekat Indon, kekasih dia tu kena santau dgn bf dia...keluar paku ikut jubo

Dia macam x interested...maksud nya x mcm excited n xda respond.

Cerita meols pernah dating dengan someone pun dia tak reposnd...x interested nk tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-12-2021 09:07 PM
Tak tahu....tiba2 mood dia okey esok nye....

Uols tahu x Kubur Kuala Kubu Bharu...kan keliling hu ...

Hulu Selangor perginya.. yang aneh2 jek location dia.. kubur plak tu.. menurun ke apaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Alang-alang nak jalan2 kat Perak, meh singgah kat Kampar, makan kat Kelapa Lelehhh hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 07:25 AM | Show all posts
chilly replied at 24-12-2021 12:39 AM
Alang-alang nak jalan2 kat Perak, meh singgah kat Kampar, makan kat Kelapa Lelehhh hihihi

uihhh kelapa leleh tu ape? cam best je..

btw, tt penah tak slow talk dgn dia tanya apa masalah dia.. kot la dia nak cerita cuma sblm ni belum bersedia
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 08:41 AM | Show all posts
aku suka kwn dgn gay , dorang wangi dan bersih dan kemas ....
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 09:07 AM | Show all posts
ni layak masuk thread ni ke, rasa mcm elok pindah p perhubungan/masalah peribody

serius aku jijik dgn hubungan hang dgn hubi tuh, please... jgn nk mendonia sgt (dgn kegayahan), elok hg tu masuk duk dlm kubor tu.. bior insaf sikit



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.997881 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list