CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 22-12-2021 10:25 AM
Maybank yg kad kene klon tu ke... Hahahahahha

Hahahahaha. Ye lah kan. Dia kan dari dulu pakai bank Malaysia kan. Even dok UK.. So, I imagine, dia masih pakai kad bank Maybank lah even dok US..

I nak sangat Pam tunjuk card bank Bank of America ke, Well Fargo ke just to prove me wrong
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 22-12-2021 08:56 AM
geram betul tgk cara dia masak tomyum tu.jenis asal boleh je. kot ko sorang je yg nak makan, tp bila ...

Tak senonohnya kakpam buat kerja

Eh bukan awal2 dulu time sampai sana kakpam ada post yg kuku dia chipped terus bamkeris setkan appointment utk dia. Skrg kuku patah bamkeris buat dono je ker?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 09:58 AM
Korang dah nengok kepam punya IG story baru ni? HAHAHAHAHAH tergelak besar aku Bila kepam tanya keri ...

Hahaha padan mukaaa! Bamkeris dah tak berapa cover perasaan meluat dgn kakpam.  
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-12-2021 01:16 PM
Udang terlebih masak, carrot tu i pasti keras lg. I pon xsuka masak, tp xpernah ye masak buruk & s ...

For me carrot dia mmg horror tp kobis tu hideous. Tak penah lagi tgk org msk masuk sekali dgn yg tgh2 kobis tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 11:13 PM
Buddehhhh prank laki dia, haram x kelakar! Laki dia camner leh kawin dgn bimbo mok ni? Punya la saba ...

Based on bideo tu baik nampak jimbo. Nasib baik i dah kahwin, kalau x, mmg usha dah jimbo tu. He deserved better. Either bimbo hot atau rupa biasa tp bijak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 11:13 PM
Buddehhhh prank laki dia, haram x kelakar! Laki dia camner leh kawin dgn bimbo mok ni? Punya la saba ...

Nampak best sikit trip dia compare geng CQ terpaling.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 23-12-2021 12:26 AM
She’s too old to be considered cute pun. Maybe laki dia pikir dia cute kot, Tapi dia dgn mata Ika ...

Mata ikan guppy, gigi jongang. xbaik i ketawa but thats so accurate!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 22-12-2021 04:35 PM
keris ni keje apa, relakan diri jadi driver kepam ke shopping mall

Gas money and your time habis gi ...

I dont think gas money guna duit keris. I rasa gas n mkn2 pam sponsor
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 05:17 PM
Buddehhhh ni kesian ekkk? Nak jugak flex benda takde faedah kat orang. Nak ckp #ImWeirdLiddat  padah ...

Kesian. Baik diam jah pernah kahwin kat hilton. Sbb kalau compare life skrg, mmg trend menurun. Malu kahwin dkt Hilton tp rumah sempit mcm reban ayam
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 22-12-2021 06:38 PM
tapi comel lah anak2 budder dari anak2 kepam.. i kesian n rengsa dengan anak kepam sbb nmpk sgt meng ...

Ank2 budder tu herlok skit sbb ikut ayah byk. Ava tu ada sikit rupa wani masa kecik. Memek masam dia tu ikut mak
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 22-12-2021 02:17 PM
Nampak sangat keris dah irritated dgn kakpam. Ye pah, macam tak menjana minda je dating kakpam. Ka ...

I rasa the only reason keris stay lg dgn pam sbb pam sponsor duit. Tgk dari gmbar & video xnmpk lgsg in love. Sweet lg jantan melayu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 22-12-2021 06:39 AM
Kan..kan.....alahai dia baru berapa minggu ke bulan kat sana dah lupa daratan. Dia belum tau nasib ...

Itu lah. Sekali nak prove kan assets, taxes, sponsor punya financial, terus kegagalan di situ. Belum lagi kena interview, orang tanya lain dia jawab lain..

Tapi kan, kalau dia apply green card, mesti dia dah update kat IG dia. Tunjuk betapa banyaknya documents nak kena prepare. Ia lah, masa kat UK pendatang haram. Kalau nak jadi PR di US, mesti hidung dia dah kembang2 meriak ke acik2 onion.. Tak gitu??
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 07:21 AM | Show all posts
-Suri- replied at 23-12-2021 01:13 AM
Tak senonohnya kakpam buat kerja

Eh bukan awal2 dulu time sampai sana kakpam ada post yg ku ...

nanti kakpam baca komen u terus dia up gambar tgh manicure sponsored by bamkeris
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 07:57 AM | Show all posts
Nakal replied at 22-12-2021 04:18 PM
Price tag pun tak remove. You memang ultimate Queen M!

kompem tak cuci dulu mug tu sebelum guna kan. dasar pemalas namateyyy!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 08:12 AM | Show all posts
-Suri- replied at 23-12-2021 01:32 AM
For me carrot dia mmg horror tp kobis tu hideous. Tak penah lagi tgk org msk masuk sekali dgn yg t ...

betul...carrot tu ampun la lg sbb kalau basuh bersih takde hal....kobis tu mmg utmost failure.... budak darjah 5 baru belajar masak pun takkan buat camtu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 08:13 AM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 05:17 PM
Buddehhhh ni kesian ekkk? Nak jugak flex benda takde faedah kat orang. Nak ckp #ImWeirdLiddat  padah ...

baddah ni wlpun badan ada curve mcm ni pun tetap tak lawa.
sorry badak
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 08:22 AM | Show all posts
kemain puji product bagus, terus glowing muka.
padahal filter jahhh. kau mmg tak layak la jual skin care product sbb kau penipu, suka pakai filter. tak jujur!

sape2 boleh tlg videokan ig story ni sbb ada penampakan kesan filter masa nak show this pic


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 08:23 AM | Show all posts
elirasputia replied at 22-12-2021 02:57 PM
_______________________________

yek je...padahal tetek dia londeh tahap boleh tebar atas meja
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 08:37 AM | Show all posts
i baru jenguk ig izafake lepas baca kat sini dia pegi holiday. kelihatannya holiday trip kali ni, izafake sekeluarga pakai sedondon yach. nampak bersiapla juga dia dan anak2 disitu. masa gi langkawi tu main sauk je, anak2 muka lanchang tu pon nampak busuk je, cuma dia sorang je bersiap masa tu. mesti izafake baca porem kan, kena kecam teruk terus overhaul semua anak2 dia dan laki sekali. dengan luggage sekali warna sedondon ko. ko hader
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau asyik filter 24/7 kepam is one insecure woman. Gone with those love-yourself love your-flaw  crap. All bullshit lah kepam ni. Cakap tak serupa bikin. That pilot cap u wear, so oldies cam nyonya mari dari china. Hauk betul lak fesyen kau, Kepam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 12:52 AM GMT+8 , Processed in 0.092428 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list