CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 22-12-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 22-12-2021 07:58 PM

Westerners have a tendency to be more open and more verbal with their emotions especially dlm public display of affections (PDA) as opposed to lelaki Asians or melayu kita ni kan? Westerners (and their culture) are more relaxed and open with the idea of love and relationships there…kita jangan buat hal la nak comolut depan org kat Aeon, mau kena kaki! Or nak gedik peluk2 depan org…

My point is, why keris asik tunjuk muka tak mcm a man in love? Takde peluk2 takde ckp ailllllafffyuuuu kat kepam depan IG story kepam..?? Asik kepam je memanjang confessed camner Mamat tu syg dia la apa la…I’m confused kejap.




Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha....keris dah tak leh tahan dgn kepam......mesti kepam malu kena tegur camtu..takde sayang2..ha amek kau
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 07:56 PM
Westerners have a tendency to be more open and more verbal with their emotions especially dlm public ...

syok sendiri la tu. sama mcm previous BF, melcom ceo n landre.

dia je beriya2. Teringat dia claim belon sekolah n paperbag buruk as valentines gift. Auta betul dia pdhal beli sndiri

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 22-12-2021 10:35 AM
gigih i layan her igs semata2 nak tgk keris tell her off....hahahahha
mesti keris dah geram s ...

Sama hahhaa.. balboa island.. bongok kepam ni.. eh dia rasa dia terpaling cantik ke buat igs byk2 smbil kenyit2 mata tu.. maigod..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nadiabella at 22-12-2021 10:27 PM

Muka keris cam kena paksa amek gambar haha....macam one sided ajer, kot2 keris fikir its platonic but kepam perasan in relationship ..keris layankan ajer tetamu yg datang, tak sabar agaknya nak tunggu kepam berambus
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:49 PM | Show all posts
hagrid replied at 22-12-2021 06:28 PM
Waa betul jimat duit tau if wash/blow sendiri..
Kepam beli lah Dyson air styler,then buat la sendi ...

kak kepom ada dyson ni dulu masa di UK, mungkin dah dijual utk tabung business class ke el ehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 22-12-2021 04:43 PM
...

Lollllll get off the phone and read over there
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:09 PM | Show all posts
311gurl replied at 22-12-2021 06:38 PM
tapi comel lah anak2 budder dari anak2 kepam.. i kesian n rengsa dengan anak kepam sbb nmpk sgt meng ...

eh cakap pasal gwen...apa cerita dia skrg ya? masi ngan haiyo??
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 22-12-2021 02:28 PM
Tambahan cercaan. Iols heran, kenapa dia tak nak upgrade diri dia? Duit banyak, rasanya kalau lepas  ...

Malas. Malas kerja, masak study urus anak.
Menipu pandai la
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Buddehhhh prank laki dia, haram x kelakar! Laki dia camner leh kawin dgn bimbo mok ni? Punya la sabar laki dia. Kalau Laki I, silap2 I kena maki Sebab pehal bebal nau nak prank menda2 cenggini.

Iza plak post pi Switzerland main snow dengan tagline “serba salah nak post but since all of you asked….”! Kalau aku, throwback je! Dah seba salah kan…lay-off social media but of course, depan adik bradik mana leh if tak show off.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:14 PM | Show all posts
pinksarah replied at 22-12-2021 07:06 PM
kita2 semua ni pon pernah dipuji oleh SA ler..

demi utk memberi galakan membeli brg2 dorang..

padanla kena tipu...dia pun tipu org sampai join haiyo,suru loan 20k kalau nak income 6 digit sbulan...last2 hampehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Budder mesti mengeletissss nak g oversea jugakk kannn... Kakak2x nye pakat masing2x dah travel oversea... Hahahahahaha....
Budder mesti tetibe quote need more bla.. Bla... Bla.. Bla.. Bla... Ape lg budder cepat2x la travel... Adik beradik yg lain dah show off dah tuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 05:17 PM
Buddehhhh ni kesian ekkk? Nak jugak flex benda takde faedah kat orang. Nak ckp #ImWeirdLiddat  padah ...

Allah nak jua show off walaupon sekadar tb... Padahal xperlupon.. Ko bukan ctdk...hahaha... Stress ler tuuu masih terperangkap kat malaysia...budder flex berpisah tiada....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 22-12-2021 06:31 PM
Nak jugak sebut Hilton tuuu

Kemarukk nak flex... Yelah time tu bapak die sponsor.. Bapak kaya kan... Dato... Adik beradik 1 acuan ja jenis suke flex nak tunjuk sape paling kaya.. Paling bagus... Paling terpaling dalam adik. Beradik... Haha... Paling terpaling of course semue bende budder... Paling terpaling kepamm... Of course queen kepam... Paling terpaling kuat humblebrag of course iza...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 11:13 PM
Buddehhhh prank laki dia, haram x kelakar! Laki dia camner leh kawin dgn bimbo mok ni? Punya la saba ...

For baddah kelakar ok uols.. For me..i x suka prank2 ni.. Takut lain jd nya.. Kan laki die ckp die bwk kete laju nk g tgk since die call si baddah ni xangkat2.. Kalau apa2 jd mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 11:13 PM
Buddehhhh prank laki dia, haram x kelakar! Laki dia camner leh kawin dgn bimbo mok ni? Punya la saba ...


Prank bkn originally idea dia pun! I dah pernah tgk mat saleh ramai buat prank camtu kat ig/tiktok, dah lama dah. Budder feeling konon dia yg start dulu… pastu fefeeling dia cute la acting bodo2 alang yihhhhh

btw buruk nau budder mengilai
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 22-12-2021 11:31 PM
Kemarukk nak flex... Yelah time tu bapak die sponsor.. Bapak kaya kan... Dato... Adik beradik 1 ac ...

I baru sedar Iza tu humblebrag. Selama ni nengok gitu2 je IG dia pasal flatlay la, shoppee stuffs la. Tetiba, post nak pi holiday, know2 sampai Dubai….know2 repost mintak donations gitu2. Dlm hati I, aikkk pi holiday, ada masa plak buat benda tu. Ok Takpe la, repost je kot kan. Lepas tu Sebab followers mintak, post plak IG story naik train kat Switzerland. Motip!!?? Sekor2 adik bradik Mmg perangai bangkai, at least kepam buat depan2 so leh la maki hamun. Akak dia ni, smooth eh perangai…..menyanpah aku.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
i tgk balik ig kepam yg masa dia pi LA. Tak kesian ke kat anak2? Dia bole taruk lagu calum scott, ya tuhan bengapnya kau ni pam… i wonder apa perasaan anak dia mak ke LA n tinggalkan dorang for a MAN?

u wud think keris n kepam will be all lovey dovey.. tak lama ni i rasa.. keris pun annoyed je
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 23-12-2021 12:30 AM
Jennyrol replied at 22-12-2021 11:33 PM
For baddah kelakar ok uols.. For me..i x suka prank2 ni.. Takut lain jd nya.. Kan laki die ckp die ...


Menjanda la kau kalau laki kau accident plak demi nak feed content IG Ko yang Bodoh tu Wani! Betul la ckp you, kot Kalau jadi apa2, Padan muka. Merempan nak buat anak buat anak buat prank mengilai gelak bimbo gemuk semua dia hambik ah…
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 22-12-2021 11:53 PM
Prank bkn originally idea dia pun! I dah pernah tgk mat saleh ramai buat prank camtu kat ig/tiktok ...

She’s too old to be considered cute pun. Maybe laki dia pikir dia cute kot, Tapi dia dgn mata Ikan guppy, gigi jongang tu, eiiiii takde cute nya la dgn gelak mcm pompuan gila. Dah tua pun nak up content merepek! Kata belajar tinggi, kata anak Dato, kata entrepreneur, kata mother of two kids, perangai tetap macam awek rempit PPRT!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:38 AM GMT+8 , Processed in 0.087454 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list