CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 22-12-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 22-12-2021 04:25 PM
hahahahahhahahaha gigih i tengok IGS dia sebab nak dengar part ni. Dah kena sound setepek, reaksi  ...

Unfortunately I tak jumpa yang mana but malas betul nak tengok dia dari mula
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:35 PM | Show all posts
keris ni keje apa, relakan diri jadi driver kepam ke shopping mall

Gas money and your time habis gitu untuk kepam ber IG Story ke setiap butik.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2021 04:43 PM | Show all posts
Nakal replied at 22-12-2021 04:27 PM
Unfortunately I tak jumpa yang mana but malas betul nak tengok dia dari mula

...


Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:56 PM | Show all posts

tu pusat ke?

ayooo busukkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 05:06 PM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 09:58 AM
Korang dah nengok kepam punya IG story baru ni? HAHAHAHAHAH tergelak besar aku Bila kepam tanya keri ...

I pun jenis rimas dgn org pegang fon.
Dulu ada collegue bcakap dgn kita  ,dia plak tu ajak kita makan
Tapi mata dia asyik ke fon.
Cukuplah 5x ahhaha sempat kira sebab susah nak elak
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Buddehhhh ni kesian ekkk? Nak jugak flex benda takde faedah kat orang. Nak ckp #ImWeirdLiddat  padahal nak bgtau la ko kahwin kat Hilton hotel dodulu! Ehhhh semak ah pompuan gemuk ni..

Kemain duk puji2 rambut Vinod ni….sayang nak potong la itu la ini la.Tetap anak ko rupe masam busuk rambut panjang ke pendek. Eh wani, ko ni grow up la woman…rimas aku nengok ko ni. No life!




Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejapp si budder ni ke yg gambarnya tular solat lps akad nikah berbaju ketat?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 22-12-2021 02:56 PM
i think sbb dalam otak dia , dia nak life mcm datin e, marion n other hot infleuncers..

so mmg d ...

Or more like, bodonya kau ni pam

Tp tu lah. Pam ni mane penah bijaksana dlm kehidupan dia sehari hari
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 06:28 PM | Show all posts
311gurl replied at 22-12-2021 02:56 PM
i think sbb dalam otak dia , dia nak life mcm datin e, marion n other hot infleuncers..

so mmg d ...

Waa betul jimat duit tau if wash/blow sendiri..
Kepam beli lah Dyson air styler,then buat la sendiri..
Gila bazir duit p salon every 3 days kot! Macam millionaire sgt
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 06:31 PM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 05:17 PM
Buddehhhh ni kesian ekkk? Nak jugak flex benda takde faedah kat orang. Nak ckp #ImWeirdLiddat  padah ...

Nak jugak sebut Hilton tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 06:38 PM | Show all posts
tapi comel lah anak2 budder dari anak2 kepam.. i kesian n rengsa dengan anak kepam sbb nmpk sgt mengikut mak... i harap kepam kt LA ni, anak2 dia raz boleh tukar balik cara dorang think n act.

masa dengan kepam, cannot brain parenting kepam is perlekehkan org, semua kene ada brand n be lazy.

If apa dia tunjuk pun kita dah menyampah, I wonder how she is dgn org.... lagi la kite mengutuk non stop

hanya farah, mek rose n gwen je mengetahui
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 06:47 PM | Show all posts
hagrid replied at 22-12-2021 06:28 PM
Waa betul jimat duit tau if wash/blow sendiri..
Kepam beli lah Dyson air styler,then buat la sendi ...

bukan sheols ade gak ke dyson tu? dia kan mmg x nak kalah..

sebut Dyson teringat betapa jijik gila perangai dia menghina org for wearing a certain brands yg dia perlekeh

"ew coach" "coach coach ho ta hei" n apa tah .. michael kors pun ade gak kan dia kutuk

pmpn ni mmg rare, pakai brooch chanel, kasut ysl, tudung pucci dh rasa on top of the world...dasar badut lancang

eh kepam, kalau kau baca ni.. sedar lah kau tu bibik shopping org2 berduit je. Masuk TJ Maxx, Marshalls n butik2 low class LA pun jakun.. high class sgt la tu asalkan SA speaking english n kulit putih.. sadis life kena asik throwback n merempat, mana BMW, RUMAH, CHANEL COLLECTION yg dibanggakan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai sana baru beberapa bulan bukan main lagi dia puji.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 07:00 PM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 09:17 AM
Buddehhhh ni kesian ekkk? Nak jugak flex benda takde faedah kat orang. Nak ckp #ImWeirdLiddat  padah ...

aiyo budder..

sebelum hang nikah kawen kt hilton tu, hakak udah mencemar duli menikah kawen di situ yach (i wish i could flip veil panjang bermeter ittew)

tak perlu jadi anak dato pon..

sis #OrgBbiasaLiddat!



anniversary pon hilton wish haaa gituh..

koser laaaa, wani

nikah kawen dkt hotel adalah sesuatu yg biasa saja laaa...kerna tak mau renyah kan rumah parents..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 07:06 PM | Show all posts
heythere123 replied at 22-12-2021 06:57 AM
tu lq, tapi macam bodo la jugak kalau kakpam fall for the tactic. Tapi tu la, kakpam ni memang had ...

kita2 semua ni pon pernah dipuji oleh SA ler..

demi utk memberi galakan membeli brg2 dorang..

tu pon hanis kepam ni boleh terpengaruh ke?

haiyoooo...

ptt la senang kena tipu
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 07:09 PM | Show all posts
princessmiang replied at 22-12-2021 06:16 AM
ini minnie mouse ke bini peppa pig

dkt UK dulu dia PEPPA PIG..

dkt US now dia GLORIA MADAGASCAR
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nakal at 22-12-2021 07:31 PM

Double post
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 22-12-2021 04:43 PM
...

Thank you Madam! auch, it hurts!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 22-12-2021 07:58 PM

Westerners have a tendency to be more open and more verbal with their emotions especially dlm public display of affections (PDA) as opposed to lelaki Asians or melayu kita ni kan? Westerners (and their culture) are more relaxed and open with the idea of love and relationships there…kita jangan buat hal la nak comolut depan org kat Aeon, mau kena kaki! Or nak gedik peluk2 depan org…

My point is, why keris asik tunjuk muka tak mcm a man in love? Takde peluk2 takde ckp ailllllafffyuuuu kat kepam depan IG story kepam..?? Asik kepam je memanjang confessed camner Mamat tu syg dia la apa la…I’m confused kejap.




Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha....keris dah tak leh tahan dgn kepam......mesti kepam malu kena tegur camtu..takde sayang2..ha amek kau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:41 PM GMT+8 , Processed in 0.081635 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list