CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 22-12-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 01:58 AM
Korang dah nengok kepam punya IG story baru ni? HAHAHAHAHAH tergelak besar aku Bila kepam tanya keri ...

Nampak sangat keris dah irritated dgn kakpam. Ye pah, macam tak menjana minda je dating kakpam. Kalau cantik boleh juga buat geli2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 22-12-2021 12:56 AM
geram betul tgk cara dia masak tomyum tu.jenis asal boleh je. kot ko sorang je yg nak makan, tp bila ...

Aiyoooo! Besarnya carrot. Tak buang kulit pulak tu. Ni mak anak tiga ke yg masak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tambahan cercaan. Iols heran, kenapa dia tak nak upgrade diri dia? Duit banyak, rasanya kalau lepas bercerai dulu dia amik master kat uk/oz pun bagus. Drp tokmid sponsor dia spedo laki, baiklah buat something yg productive. Bagi anak2 tu bangga dgn their mom. Ni kesiannya anak2 ditinggalkan sebab keris yg looks old enough to be atok kpd anak2 kak pam. Apa matlamat hidup kakpam pun tak tahu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:56 PM | Show all posts
epal21 replied at 22-12-2021 02:28 PM
Tambahan cercaan. Iols heran, kenapa dia tak nak upgrade diri dia? Duit banyak, rasanya kalau lepas  ...

i think sbb dalam otak dia , dia nak life mcm datin e, marion n other hot infleuncers..

so mmg dia tak berpijak di bumi nyata. with all the money dia bazir tu, boleh sgt nak upgrade diri but sheols ni kepam, pemalas, bodo2 piang

rambut pun xleh basuh sendiri, sanggup dulu tiap minggu pi salon basuh blow rambut.. gigihnya kau kepam..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:57 PM | Show all posts
fergie.abel replied at 22-12-2021 12:45 PM
alaa..itu tactical move by the SA kot . Puji-puji dulu kepams supaya terbeli...mcm badder la...k ...

tu lq, tapi macam bodo la jugak kalau kakpam fall for the tactic. Tapi tu la, kakpam ni memang hadap pujian sangat
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:57 PM | Show all posts
princessmiang replied at 21-12-2021 04:10 PM
check in sambil catwalk bawak tetek cerai


_______________________________



haha

chuols tgk tak video dia tunjuk shopping haul dia

dia beli bust cream

sheols ckp
if taknak kepok londeh pakai la cream ni



Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 22-12-2021 06:56 AM
i think sbb dalam otak dia , dia nak life mcm datin e, marion n other hot infleuncers..

so mmg d ...

Itulah, berangan je lebih. Jauh panggang drp api dia dgn marion kaunter tu. Nanti kena STDs baru tahu. Tak geli-geleman ke bertukar2 pasangan? Duit tu kalau dia buat belajar ke belajar foreign language ke, lagi bagus. Ada lah juga hasilnya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 22-12-2021 02:28 PM
Tambahan cercaan. Iols heran, kenapa dia tak nak upgrade diri dia? Duit banyak, rasanya kalau lepas  ...

Matlamat dia nak tangkap orang kaya CEO so she can have the taitai life. Shopping and melawa jer 24/7. Masalahnya the only CEO sheols managed to tangkap pun si Malcolm yang cuma anggap dia ni tempat buang air. Kalau tak, masakan after their night of passion (yang ada penampakan baby oil ) Kepam terpaksa tarik bag ala-ala AF tersingkir.

Itupun masih juga tak sedar diri. Tetap juga fly kejar jantan!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak kepam dtg us..mmg si keris tu xda keje lain ke selain bwk minah ni g shopping
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 21-12-2021 10:24 PM
Carrot sheols paling sadis. Kena potong in chunks yang tak sama besar and kulit tak kena sagat pro ...

Kata bf chef.. Selera plak makan ye
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
SA tu just cakap produk tu buat kulit nmpk muda pastu ape kaitan dia cakap i have 3 kids?! Haha perasan gila ko sampai org tu x dpt tangkap ayat ko cakap. Acah2 walau anak dah 3 kelihatan mcm gadis remaja
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 09:58 AM
Korang dah nengok kepam punya IG story baru ni? HAHAHAHAHAH tergelak besar aku Bila kepam tanya keri ...

Gigih i cr igs u ckp ni.. Hahaahaha.. Kelakar la pam ni.. Kalau i jd keris i pon rimas 24 jam nak hp je
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:08 PM | Show all posts
niena90 replied at 22-12-2021 03:39 PM
SA tu just cakap produk tu buat kulit nmpk muda pastu ape kaitan dia cakap i have 3 kids?! Haha pera ...

she is fishing for compliments and I think masa dekat London, dia selalu cakap londerners tak sangka dia ada 3 kids and still look like that LOL

I mean SA will tell u anything till u swipe that card, Kepam should feel embarrassed to tell the world SA yg cakap dia lawa. I expect from CEOs, trust fund gentleman..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nakal at 22-12-2021 04:20 PM



Price tag pun tak remove. You memang ultimate Queen M!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 22-12-2021 04:08 PM
she is fishing for compliments and I think masa dekat London, dia selalu cakap londerners tak sang ...

Dia mampu menagih pujian dari SA je, bf pulak jenis sound dia setepek pastu still nak post haha memalukan je kepam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:19 PM | Show all posts

yakin ye dia dengan babatnya tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:21 PM | Show all posts
airmineral replied at 22-12-2021 02:11 PM
batang kobis tu kelakar la
carrot mcm xbuang kulit tu pun sama
dia cuci bersih ke tak sayur2 tu su ...

rasanya mcm tak basuh je. potong2 terus campak masuk periuk.tgk je story dia masukkan tomato cherry tu, directly amik dr bekas & terus campak masuk periuk.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:21 PM | Show all posts
epal21 replied at 22-12-2021 02:20 PM
Aiyoooo! Besarnya carrot. Tak buang kulit pulak tu. Ni mak anak tiga ke yg masak?

dia suka batang carrot besar2 masuk mulut kotttt
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam pakai filter baru ke. Tak cantik la pam. Nampak mcm kartun. Entah kenapa bila tgk iols terbayang genie dlm kartun aladdin. Ampun pam. May be u boleh try filter lain. Yg current ni huduh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:25 PM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 09:58 AM
Korang dah nengok kepam punya IG story baru ni? HAHAHAHAHAH tergelak besar aku Bila kepam tanya keri ...

hahahahahhahahaha gigih i tengok IGS dia sebab nak dengar part ni. Dah kena sound setepek, reaksi dia cuma "oh". adoiiii tebalnya muka, setebal babat. Opppsss

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 01:27 PM GMT+8 , Processed in 0.213109 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list