CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 22-12-2021 11:19 AM | Show all posts
Kuin baru beli cerek dengan mug.
kuarkan dari bag pun dah tak campak2 bag tu ke bawah.
unboxing box. bukak kotak pun dah pelan2.

dah sedar kena cerca dgn acik2 porum kot.



Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:19 AM | Show all posts
Kakpam nak tolong org2 "village" dia ke? Lanchang kan teruk kena banjir skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 22-12-2021 10:43 AM
check in rumah baru. yipeeee.

I sorang je ke annoyed bila dia bercakap, in between sentences tu bun ...

Telan air liur satu hal, asik berdehem dehem macam kahak tebal kat tekak tu pun ye jugak. Semlm masa I nengok IG story dia, macam ada kerak2 kat tepi bibir dia warna putih. Tatau la air liur ke hapa….geli.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:36 AM | Show all posts
gicew pam gembira sungguh SA puji..
nyahhhh... memang mat salleh suka muji kita asian ni nampak muda sebab our size
kau puler katik.
takpun saja je nak amek hati hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kali ni xde Rayyan, xde nak auta derma utk kasi rayyan makan. Tak bole blah kutip duit pastu beli sushi, kau mmg x sedar diri

sheols ni gone case betul lah n pelik asal dpt lepas kt sne. tokmid kaya no ke nak sponsor life kepam?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:06 PM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 11:36 AM
Telan air liur satu hal, asik berdehem dehem macam kahak tebal kat tekak tu pun ye jugak. Semlm ma ...

tak tau betul ke tak.
ada orang kata kalau berkerak tepi bibir mulut tu.
tanda-tanda ada kencing manis...


Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:12 PM | Show all posts
Pompuan ni tak tahu kesan pakai acrylic nails berminggu minggu. Kuku pun nak bernafas jugak. Sebab tu kuku dia dah berubah warna asal. Lepas ni kuku kau haus, brittle. Kuku panjang ni ineffective hand hygiene, potential hidden reservoir.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:33 PM | Show all posts
Edited by jassy50 at 22-12-2021 04:38 AM

Failed filter.




Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:45 PM | Show all posts
heythere123 replied at 22-12-2021 11:13 AM
sales assistant tu pon agak2 la nak cakap umur kakpam tu 26 pon, nampak sangat tua kakpam tu

alaa..itu tactical move by the SA kot . Puji-puji dulu kepams supaya terbeli...mcm badder la...kena up skit terus borong machine apa tu yg RM10K...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:54 PM | Show all posts
hadap betul pujian dia ni.. merata butik tagih pujian

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi pun gigih tgk story kepam kne marah dgn kris suh bc signbod

Ada story dia kat cafe tu dia gaduh ngn kris ek
I wish you had hearing problems?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 21-12-2021 10:24 PM
Carrot sheols paling sadis. Kena potong in chunks yang tak sama besar and kulit tak kena sagat pro ...

Mula2 i notice kobis potong besar, bila letak dlm pinggan, rupanya carrot tu nauzubillah!!! Dgn tomato x potong 2. Hebat jali boleh bertahan smpai ank 3. 1 ciri pon x ada utk dijadikan wife. Setakat boleh beranak je lah. Xtau la pemalas tahap apa dia ni. Yg pelik, berduit lg
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 21-12-2021 11:23 PM
Kimak ni PS sial. Berangan je. I saja je tanya DM dia brapa harga compact powder Jeffery Starr tu, s ...

Mmg die camtula... Mmg die lambattt balasss atau mmg die xpernah balas... Dulo pon iols DM die.. Tp die balas sekali ja.. Bila tanye lg die x layan... Iolss xtaula die ni real business women aka ps atau die ni just addicted sampai jd shopaholic...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 22-12-2021 09:05 AM
Giler terkejut tgk kubis mcm tu. Tak pernah jumpa lg org sepemalas ini yer. Chef keris tak monitor k ...

Udang terlebih masak, carrot tu i pasti keras lg. I pon xsuka masak, tp xpernah ye masak buruk & salah mcm tu. Buruk klau betul xpe, ni dgn btg kobis, carrot dia sgt2 horror.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:17 PM | Show all posts
Nham22 replied at 22-12-2021 01:13 PM
Mmg die camtula... Mmg die lambattt balasss atau mmg die xpernah balas... Dulo pon iols DM die.. T ...

kepam ni acah je la.. if not apa je keje dia kt sne.

keris tinggalkan je la kepam tu, bukan gf or wife material pun..nak jadi trophy pun tak lepas.. kopek pun x menarik
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tak i you allss

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 22-12-2021 12:33 PM
Failed filter.

Gigih nak kecikkan kepala, terpaksa besarkan kopek. Bila kopek dah besar nampak katik pulak terpaksa kecikkan badan juga. Tu yg jadinya kopek menuju south.

Lagi satu dia jarang senyum sbb kalau dia senyum hidungnya kembang.

Silap si kepam ni satu je, terlalu banyak puji diri sendiri, perasan cantik, terlalu byk selfie filter dan edit, pendek kata terlalu byk menipu utk menjadi org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:01 PM | Show all posts
kenapakah kakpam nampak jelas perangai tak puas merasa enjoy zaman muda? ye kot ye.. sebab dia kawin awal, lepas tu beranak tak sudah2 kan.. hasilnya, dah penghujung 30an ni dok gigihla tayang kopek lanjut dan skirt pendek, macam hot sangat kau ni. orang lain dah puas enjoys zaman muda, dah puas merasa segala jenis fesyen, pendek kata semua dah cuba la sebelum decided untuk menamatkan zaman bujang. dia ni nampak mcm tak merasa betul. bila dah tua2 ni baru nak belanja, memang nampak la murahen dan mcm ayam pencen je. dahla mcm bbnu buat video berendam dalam tub sambil campak bathbomb, pastu tunjuk tepek itu ini kat muka. dengan mask yg undereye tu untuk kurangkan gelap bawah mata, pakai itu pakai ini. yelah pam bolehla ko buat gitu pam, banyakla masa ko, sebab ko campak anak2 ko yg tengah membesar tu kat mak tiri. kalau ko yang jaga sdri anak2 ko pam, dari yg kecik smpi besar tu aku jamin ko xde masa pon nak belek2 menayang mcm tu. untungla dan berterima kasihla kat elmy tu tlg jaga anak ko. mesti ELMY pon tengok ko sambil gelak2 sinis je, sebab nampak sangat dah kertu tp xpuas muda. masalahnya xde juga jantan nak buat bini. puas belanja teks sana sini tapi masih lagi tak laku
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 22-12-2021 08:56 AM
geram betul tgk cara dia masak tomyum tu.jenis asal boleh je. kot ko sorang je yg nak makan, tp bila ...


batang kobis tu kelakar la
carrot mcm xbuang kulit tu pun sama
dia cuci bersih ke tak sayur2 tu sume..huhu
kalau sume sayur tu ad akar ntah2 dia humban sekali dlm piok
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:14 PM | Show all posts
Edited by black_handbag at 22-12-2021 02:19 PM

Pitammmmmm




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 01:06 PM GMT+8 , Processed in 0.321761 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list