CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 22-12-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 22-12-2021 08:56 AM
geram betul tgk cara dia masak tomyum tu.jenis asal boleh je. kot ko sorang je yg nak makan, tp bila ...

Sayur dia mcm sayur rebus bagi makan dugong kat Spore Zoo XD
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:29 AM | Show all posts
makton replied at 22-12-2021 08:56 AM
geram betul tgk cara dia masak tomyum tu.jenis asal boleh je. kot ko sorang je yg nak makan, tp bila ...

she didnt even peel off the carrot kan? kalau xnak, at least bersihkan betul-betul..ewww... so gross la pams ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 21-12-2021 04:53 PM
hello!

awat tetek cerai u lg hot and spicy???

sebab i tak pakai premiom beautifool... ori spicy gitooh...tak perlu bantuan korset yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 22-12-2021 08:56 AM
geram betul tgk cara dia masak tomyum tu.jenis asal boleh je. kot ko sorang je yg nak makan, tp bila ...

ya ampun....babi pun lagi rajin daripada ko ni pam......kubis tak buang tengah tu... ko x sekolah ke dulu

dengan bawah kuku tu apa? taik kuku ke? pengotor tahap babi kubang ko tau tak ko ni...yekkkkkkkkk...mesti ko tak mandi sembur perfume je kan..... eh kimeknyaaaaaaa tak memasal termencarut
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:35 AM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 09:58 AM
Korang dah nengok kepam punya IG story baru ni? HAHAHAHAHAH tergelak besar aku Bila kepam tanya keri ...

gigih i layan her igs semata2 nak tgk keris tell her off....hahahahha
mesti keris dah geram sgt ni..asyik le berkepit dgn hp..xde meaningful conversation langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
blossomdyna replied at 22-12-2021 10:07 AM
bwahahaa kannnnnn.... perasan jugak tak, bila dia dlm kereta nak start bercakap to followers, Bam  ...

Keris pun entah taknde green card sama. Ahahahh betul, i pun nampak, minah tu dah start mumbling, tah hapa dia mumble, sekali hambekkk keris dok pasang radio. Padan muka ko.

Dia macam contradict apa dia ckp la ttg strong independent woman, yang ada kerjaya and successful. Plus having brains for that. Nampak macam bangang abadi je….kepam ni hopeless attention seeker je yang suka berangan dan membazir!




Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:43 AM | Show all posts
check in rumah baru. yipeeee.

I sorang je ke annoyed bila dia bercakap, in between sentences tu bunyi chap chap macam telan air liur gitu
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 22-12-2021 10:35 AM
gigih i layan her igs semata2 nak tgk keris tell her off....hahahahha
mesti keris dah geram s ...

Caya la, less than 12 hours kang, dia delete la story Bodoh dia tu. Dah maki kantoi kena sound.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
coconico replied at 22-12-2021 02:11 AM
Kuin nak kawen?

kuin kod E27 ka...kawen dgn alien?

patutnya keris yang E27 tu.. sbb kuin kan edit dah rupa alien
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:02 AM | Show all posts
UVtech replied at 22-12-2021 10:26 AM
Sayur dia mcm sayur rebus bagi makan dugong kat Spore Zoo XD

dia kan dugong. tp bukan kat Spore, kat Cali
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:03 AM | Show all posts
fergie.abel replied at 22-12-2021 10:29 AM
she didnt even peel off the carrot kan? kalau xnak, at least bersihkan betul-betul..ewww... so gro ...

yg i nampak mcm tak peel off laa. pastu mcm masih kotor je carrot skin tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:04 AM | Show all posts
princessmiang replied at 22-12-2021 10:32 AM
ya ampun....babi pun lagi rajin daripada ko ni pam......kubis tak buang tengah tu... ko x sekolah  ...

bawah kuku merah tu kuku asal dia. pun panjang jugak
tp nampak kuku asal dia mcm berkeladak
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:06 AM | Show all posts
princessmiang replied at 22-12-2021 10:32 AM
ya ampun....babi pun lagi rajin daripada ko ni pam......kubis tak buang tengah tu... ko x sekolah  ...

bongok kan. basic memasak pon fail. tp anak berderet. bodo la ko makan pulur kubis tu, patutla ko xbleh berak sampai kena telan gummy sebotol macam2 jenis gummy pulak tu. sbb bodo.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:07 AM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 09:58 AM
Korang dah nengok kepam punya IG story baru ni? HAHAHAHAHAH tergelak besar aku Bila kepam tanya keri ...

padan muka kakpam, berjahit lagi mata & tangan dengan fon
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:08 AM | Show all posts
princessmiang replied at 22-12-2021 10:32 AM
ya ampun....babi pun lagi rajin daripada ko ni pam......kubis tak buang tengah tu... ko x sekolah  ...

dahla masak dengan kuku langsuir tu. pengotor gila. dahla xpakai glove ke apa. bodolaaa nasibla anak2 ko org lain tlg bela. kalau x hari2 makan taik kuku ko je yih
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:10 AM | Show all posts
kesian kakpam ada communication barrier sikit

kakpam: I have 3 kids

sales assistant: you’re drinking it

tu la kakpam, duduk sana tu rajin2 la tengok video ke apa untuk improve your english, bukan dok asyik cakap terkemam-kemam je

no offense untuk any forumer yg pernah ada masalah camni, ni ditujukan khas untuk kakpam yg acah duduk LA kunun dah lama tapi english tak nak improve pon
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:13 AM | Show all posts
sales assistant tu pon agak2 la nak cakap umur kakpam tu 26 pon, nampak sangat tua kakpam tu

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:17 AM | Show all posts
makton replied at 22-12-2021 08:56 AM
geram betul tgk cara dia masak tomyum tu.jenis asal boleh je. kot ko sorang je yg nak makan, tp bila ...

geli tinguk kuku Kuin. dah lah kaler maroon gelap. cam hantu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah duk LA pun masih 'wif' 'wif' lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:19 AM | Show all posts
Kuin baru beli cerek dengan mug.
kuarkan dari bag pun dah tak campak2 bag tu ke bawah.
unboxing box. bukak kotak pun dah pelan2.

dah sedar kena cerca dgn acik2 porum kot.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 01:48 PM GMT+8 , Processed in 0.097039 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list