CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 21-12-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 21-12-2021 10:54 PM
Tp kat shoppe ramai complained gummy tu cair...

Awat cair? Ah dia letak tempat panas, mcm dlm bilik kena direct sunlight, Mmg tak nafikan melekit2 bendalah tu kat Botol. Rimas I Satu hari tu bila jadi cenggitu. Sebab exposed to humidity kan. So I sumbat dlm fridge je…hahaah…
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kimak ni PS sial. Berangan je. I saja je tanya DM dia brapa harga compact powder Jeffery Starr tu, sampai sudah tak balas. Bukan nak beli pun, nak tahu je brapa dia charge since kat Sephora online pun jual RM150 seketul. Apoooo suruh org DM Tapi tak layan???
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngeri laa aq tengok kepamss telan goli bebnyk mcm tu.. Boleh ke mcm tu..? xbahayakan kidney ke..? Actually goli tu sama ke tak demgan supplement yg bijik2 pil tu..? sorry laa iols memang xtau supplement jenis gummy nie. xpernah try
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
CikYaYaYa replied at 22-12-2021 12:09 AM
Ngeri laa aq tengok kepamss telan goli bebnyk mcm tu.. Boleh ke mcm tu..? xbahayakan kidney ke..? Ac ...

The bottom line is that yes, technically, you can OD on gummy vitamins.

So you should stick to the serving size on the label. (And, OK, doubling it probably won’t kill you—but eating an entire bottle is a terrible idea.) In the big picture, though, if you eat a healthy diet full of plenty of vegetables, you really don’t need to be taking vitamins all the time anyway. And if you really just want gummy bears, that’s OK, too.


Reference:
https://www.self.com/story/this-is-what-happens-if-you-eat-too-many-gummy-vitamins/amp

Mampus la dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 21-12-2021 10:54 PM
Tp kat shoppe ramai complained gummy tu cair...

Cair tu btl. Adik iols siap refund n byknya dia tukar anta baru. Tp dr US shipping mmg ada box goli tu sendiri. Tp cair tu kami la sapu mkn. Xde la teruk pun. Cair sikit je. Tarik je nnt xde la lekat mane pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampaknya pam mmg ikut semua apa yg dicadangkan dalam porem ni. Segala tips difollowi dengan pantas termasuk tips tutup tetek, review ingredients, tukar baju tido baru, bercakap laju sedikit, hempas2 barang, unboxing dengan cermat, haa nampak la beza sikit.

Baju yg ikat tepi di dada yg dia pakai few days back yang menampakkan kopek loyot tu dia tak berani nak tayang lgi dah sampai paras pusat. Setakat muka je.  Baju tu setelah kau kompres di bwh dgn korset kopek kau membuak tapi sebab kau gemuk dia meloyot mcm hantu tetek kena pam. Pastu kau filter plak gambar kau jdi kurus edit kiri kanan dah nampak mcm kopek kau menuju ke selatan pam. Serius jgn pakai dah dress tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:11 AM | Show all posts
Edited by coconico at 22-12-2021 02:17 AM

Kuin nak kawen?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 21-12-2021 07:43 PM
Tak bagus mana pon kat usa tu....jgn nak dibanggakan sangat...mana2 negeri ada baik dan buruknya..jg ...

Kannn.. Kita yang duduk kat US lebih lama, kawin dgn mat saleh. Chill chill je.. Tetap cakap Malaysia di hati..

Paperworks dia dah siap belum untuk green card. Pammm, meh tunjuk your bank account sikit di US. Nak juga tau, u ada ke bank account di US. Ke masih pakai Maybank! Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
tweetytweety replied at 21-12-2021 06:18 PM
dok berangan lah Kuin Kepam ....

sheols ambik gmbr google ke? kuku sheols bukan mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
lyna22 replied at 21-12-2021 09:39 PM
Asal tomyam dia x selera iols tgk....huhuhu...camne abg keris mkn dgn roti... first time tgk org let ...

Tu lah...i pon terbegek tgk dia letak kobis besar2..tu macam bukan kobis macam bunga mana2 dia kutip. Tak nampak selera langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 22-12-2021 03:40 AM
Kannn.. Kita yang duduk kat US lebih lama, kawin dgn mat saleh. Chill chill je.. Tetap cakap Malay ...

Kan..kan.....alahai dia baru berapa minggu ke bulan kat sana dah lupa daratan. Dia belum tau nasib dia macam mana. Green card belum dapat dah dok melangit. Kang kena balik negeri, tau senyap.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:39 AM | Show all posts
berkat bercinta secara halusinasi dgn abam dave wekwek geologistS
tu yg serba serbi tahu pasal tanah, bumi segala ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
snj replied at 21-12-2021 09:31 PM
Nak tau apa shoppe store adik ipar yg jual goli nak try jugak. Terima kasih

Sorry lambat reply. Store dia nama syadc.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:56 AM | Show all posts
geram betul tgk cara dia masak tomyum tu.jenis asal boleh je. kot ko sorang je yg nak makan, tp bila ada niat nak menunjuk kat socmed biar la senonoh skit!

kobis tu buang la tengah yg keras tu. bukan susah pun!







carrot tu buang kulitnya pakai peeler.
kalau takde peeler ko kikis je pakai pisau.
or kupas mcm epal tu.




and kuku dah patah mcm tu baik bukak je la.
serius huduh la.. tak paham la aku manusia pemalas & pengotor mcm ko ni.
ni duduk cali dah berapa hari tak mandi pammm??





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Giler terkejut tgk kubis mcm tu. Tak pernah jumpa lg org sepemalas ini yer. Chef keris tak monitor ke masa pam prep all the ingredients. Tomyam takde rupa tomyam pun. Mcm sayur celur dlm air kosong jer. Udang pun overcooked sgt dah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 09:44 AM | Show all posts
halla halla.. baru je kua malaysia xsampai beberapa lama dah acah2 mcm dok sana dah 1 2 keturunan..
puih
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
fadzyjemi replied at 22-12-2021 08:45 AM
Sorry lambat reply. Store dia nama syadc.

Terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 22-12-2021 10:10 AM

Korang dah nengok kepam punya IG story baru ni? HAHAHAHAHAH tergelak besar aku Bila kepam tanya keris dgn penuh gedik nya “What is the name of the place?”

Keris: “Get off the phone and read (the sign) over there!”

Kepam: “oh”

HAHAAHHAHA Weih Aku harap jantan tu blah Ah dari dia. She’s freaking dumb that’s one, self absorbed forever….and bloody lazy. Keris please la dodge this fat bullet!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:07 AM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 08:58 AM
Korang dah nengok kepam punya IG story baru ni? HAHAHAHAHAH tergelak besar aku Bila kepam tanya keri ...

bwahahaa kannnnnn.... perasan jugak tak, bila dia dlm kereta nak start bercakap to followers, Bam Keris terus on radio

Bam Keris mcm dah malas nak layan Kepam, mcm mana lah dia sanggup nak bertahan untuk selamanya, mungkin dia berdoa Kepam tak dapat Green Card!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 22-12-2021 03:40 AM
Kannn.. Kita yang duduk kat US lebih lama, kawin dgn mat saleh. Chill chill je.. Tetap cakap Malay ...

Maybank yg kad kene klon tu ke... Hahahahahha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 09:04 PM GMT+8 , Processed in 0.083217 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list