CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 21-12-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dah nak 2022 ni iols nak throwback, kisah kepam ni kemain laju kt benang bloggers sampai tak sampai 2 jam habis satu benang. kepam uols mmg xde character development lah , makin hazab ade lah

gigihnya la ikut laki merata.. keris ni pakai bmw eh, tu yg kepam kene tunjuk terpaling gf cali expat

sheols mesti rasa terpaling gojes kan mcm fila amir tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols check in dulu dgn jacket coach sambil kunyah kunyah goli gummy dan paperbag penuh barangan drugstore.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Xleh blah btl dgn kepam.. iols hanya mampu senyum je. Goli tu dah lama adik ipar iols bwk jual ke mesia. Siap jualan kat shopee tu haaa.. berpuluh kotak sekali sampai.  Ko baru nk pomot goli? Ko ni byk sgt ketinggalan la kepam.. sedeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 06:11 PM | Show all posts
babynina30 replied at 21-12-2021 02:23 PM
Meteorlogical

Spell pon tak logic.

kata backround in Geology khenn.

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 06:18 PM | Show all posts



dok berangan lah Kuin Kepam ....


Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry if i noob.. Memang meteorlogical ke? Ke meteorology department... Sbb she has been spreading her comment elsewhere and proudly and memang she mentions meteorological
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 21-12-2021 02:08 PM
Anyway,bukannya abam keris bukak pintu kereta untuk kepam for 19months straight pun kan..
Baru je be ...

Kikiki bagi dia 19 months yg indah. Bagi bamkeris 16 months yang indah 3 months yg hazabadahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mssuci replied at 21-12-2021 07:28 PM
Sorry if i noob.. Memang meteorlogical ke? Ke meteorology department... Sbb she has been spreading h ...

She said meteorlogical.
Beza tu dengan meteorological.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 21-12-2021 05:07 PM
dah nak 2022 ni iols nak throwback, kisah kepam ni kemain laju kt benang bloggers sampai tak sampai  ...

Tu la i suh carik nigga moslem, kak pam takmauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Marhaen nya dik badak. Beli topi & beg sekolah ank dkt h&m sajork???? Kemon la budder, that is not ur level awat x order from US??? Mntak la kakak kesayangan belikan
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak bagus mana pon kat usa tu....jgn nak dibanggakan sangat...mana2 negeri ada baik dan buruknya..jgn lah nak kondem negara sendiri ooi
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Goli gummies tu dia makan sampai habis kejap aje in few days pastu beli lagi. I tgk dia mkn mcm goli tu mcm mkn kuaci, overdose… ke i yg salah paham?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
fadzyjemi replied at 21-12-2021 05:27 PM
Xleh blah btl dgn kepam.. iols hanya mampu senyum je. Goli tu dah lama adik ipar iols bwk jual ke me ...

Nak tau apa shoppe store adik ipar yg jual goli nak try jugak. Terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal tomyam dia x selera iols tgk....huhuhu...camne abg keris mkn dgn roti... first time tgk org letak kobis besar2 dlm tomyam..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
lyna22 replied at 21-12-2021 09:39 PM
Asal tomyam dia x selera iols tgk....huhuhu...camne abg keris mkn dgn roti... first time tgk org let ...

Carrot sheols paling sadis. Kena potong in chunks yang tak sama besar and kulit tak kena sagat properly. Nampak lagi kotoran kat kulit carrot tu. Iols dah kehabisan hencapan for this woman. Memang menghabiskan oxygen di dunia jer
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cikmi replied at 21-12-2021 02:46 PM
baru setel baca rumah sana pg td..tunggu juga kot2 ada rumah baru...tgk2 lom ada
ni masuk blk..tgk2  ...

Owh biasela budder...terpaling nak claim semue bende.. Rupernye sekadar untuk content igs die saja...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
fadzyjemi replied at 21-12-2021 05:27 PM
Xleh blah btl dgn kepam.. iols hanya mampu senyum je. Goli tu dah lama adik ipar iols bwk jual ke me ...

Tp kat shoppe ramai complained gummy tu cair...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 21-12-2021 09:27 PM
Goli gummies tu dia makan sampai habis kejap aje in few days pastu beli lagi. I tgk dia mkn mcm goli ...

Org batak baru tau kewujudan goli tu. 4 tahun lepas iols dh makan goli tu. Beli je direct dr website. Diorg post direct dr us ke malaysia... Takyahbla order ngan kepam...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in rumah baru dengan temanya KEPAM bodoh tetibahhh nak jadi reviewer make up tutorial yang disastrous. Also feeling nak jadi beyonce versi badak berendam dambaan bamkerihhhhhh










Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 21-12-2021 09:27 PM
Goli gummies tu dia makan sampai habis kejap aje in few days pastu beli lagi. I tgk dia mkn mcm goli ...

Dia overdosed tu. Melantak macam gula2. Mmg la sedap gummies tu Tapi makan 2 bijik sehari je. Dia jadi sakai duk bedal macam snacks. Harapan la lepas dia telan tu, leh kurus! Tetap macam tapir bunting gak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 03:13 PM GMT+8 , Processed in 0.089640 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list