CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2022 07:55 AM | Show all posts
lilpurplelady replied at 3-1-2022 08:29 PM
kepam ni ioll kagum betul. murah kan rezeki dia? jenis senang buat duit. tp dia pilih cara jalan yg  ...

betul sis, i klu dpt peluang biz makanan kat sana mmg i buat makanan melayu ni. campur2 la menu cameroon tu biar sama adil tumpang biz keris
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:00 AM | Show all posts
ezypepper replied at 3-1-2022 09:19 PM
Oh cenggini rupa Kalau dah arwah and kena kafan ya? Insafffff aku jap….

sebijik muka dekwani

ada masa dia filter muka jadi mcm izafake. tp yg ni makin terserlah muka wani.
kepam, kau benci2 wani makin lama makin seiras muka dia. jaga2 kepam.. nanti makin seiras tokvida plak
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:13 AM | Show all posts
pehhh fantas bilik basement kak pam sampai page 100 sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:13 AM | Show all posts
nak nak tutup kondo ni. kondo baru tak sabar nak tgk kepam gemok celeb besday keris.
baju mesti nampak lurah ke neraka jahanam
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:16 AM | Show all posts
kamon pam...tiber je kan time beday keris ko demam
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia tu yg tak sihat, dok ckp keris tu x sihat! Mengong ke hapa???? Jantan Kalau tak sihat, kompem dah membuta takde nak bgn drive jauh2 pi sana sini bagai la.
Another thing, birthday dia sok, Tapi siang leh pi ko ckp nak pi dessert hill kan? On his birthday…Tapi malam dinner kensel??!!! It doesn’t make sense la…dia ni ckp pun dah merepek2…dsh Ko kuar siang tu, pi ah lunch celebration …malam Biar la Keris balik pada family dia or gay partner dia or ________ (fill in the blanks alasan apa)
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian lahaiiii takde duit insurance medical nak pi clinic ke hospital kat LA. Kena beli ubat pharmacy dengan text kawan doctor. Sendiri cari penyakit kan? Makan la make up2 mahal Ko beli tu….mana tau baik….
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-1-2022 07:15 AM
Salah lg tu. Omicron la uol

Masyarakat... Jari ko dh kenapaaaa? ???? ???? ???? ????. Dia ada suggestion kat keypad ni. Hahaahahhaha. Laju je tekan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
I hrp dia kena covid. Then nk tgk apa yg family dia buat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Next forumer boleh buka thread.
Close.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:45 PM GMT+8 , Processed in 0.083437 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list