CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2021 08:37 AM | Show all posts
i baru jenguk ig izafake lepas baca kat sini dia pegi holiday. kelihatannya holiday trip kali ni, izafake sekeluarga pakai sedondon yach. nampak bersiapla juga dia dan anak2 disitu. masa gi langkawi tu main sauk je, anak2 muka lanchang tu pon nampak busuk je, cuma dia sorang je bersiap masa tu. mesti izafake baca porem kan, kena kecam teruk terus overhaul semua anak2 dia dan laki sekali. dengan luggage sekali warna sedondon ko. ko hader
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau asyik filter 24/7 kepam is one insecure woman. Gone with those love-yourself love your-flaw  crap. All bullshit lah kepam ni. Cakap tak serupa bikin. That pilot cap u wear, so oldies cam nyonya mari dari china. Hauk betul lak fesyen kau, Kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 09:22 AM | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2021 02:38 AM
Kesian. Baik diam jah pernah kahwin kat hilton. Sbb kalau compare life skrg, mmg trend menurun. Ma ...

hhahahaha nangis guling2 badder cercaan chuols ni tau

terus depression vertigo semua penyakit keluar lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow keris Gigih bagi ucapan takziah pada rakyat malaysia yg terkesan dengan banjir. Why do I feel macam kena paksa buat je video ni??
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 09:59 AM | Show all posts
makton replied at 23-12-2021 07:57 AM
kompem tak cuci dulu mug tu sebelum guna kan. dasar pemalas namateyyy!

maybe kepams dah plan nak preloved the mug.... sebab tu seboleh2 x remove the price tag
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-12-2021 06:42 PM
I rasa the only reason keris stay lg dgn pam sbb pam sponsor duit. Tgk dari gmbar & video xnmpk lg ...

Khensss. Tengok muka pun macam nak layan tak layan je. Sebab kepam funder bolehlah dia bawa ke sana sini. Dia kan sampai kena guna credit ke apa ntah namanya macam duit brim lah kot kat us tu. Tak berbaloi langsung pergi us untuk lelaki yg sengkek.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 09:17 AM
Buddehhhh ni kesian ekkk? Nak jugak flex benda takde faedah kat orang. Nak ckp #ImWeirdLiddat  padah ...

Dulu dia cakap ayden tu macam italian. Nangis org itali dengarnya. Italian mostly cantik2, hensem. Tukang sapu sampah masa iols ke venice dulu pun hensem. See, iols pun dah macam budder dropping names here and there. Haha. Tapi seriously, budder tolong lah berpijsk di bumi yg nyata. Ayden tu muka jimbo, celah mana jimbo tu italiano nya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 23-12-2021 01:59 AM
maybe kepams dah plan nak preloved the mug.... sebab tu seboleh2 x remove the price tag

Pencapaian yg hebat lah tu untuk kepam. Selama ni orang datang rumah pakai pinggan free ubat gigi je. Syukurlah dia dah kenal le creuset. Anak org kaya tapi tak reti nak setting table properly.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 23-12-2021 10:10 AM
Dulu dia cakap ayden tu macam italian. Nangis org itali dengarnya. Italian mostly cantik2, hensem. ...

What? Dia ckp muka Italian? Bhahahaha sasau ke hapa budder tu? Omg…laki dia comel la sebab ada dimples and suka senyum and berckp. Nampak siuman la Tapi Bini dia??! Malas la nak hina pagi2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 23-12-2021 10:13 AM
Pencapaian yg hebat lah tu untuk kepam. Selama ni orang datang rumah pakai pinggan free ubat gigi  ...

Sebab pada dia, tak penting pun basic skills of hosting and table settings ni. I pakai pinggan bodoh je beli murah2, tetap leh setting meja cantik2. It’s not about the prices of your cutleries or plates, it’s about small efforts and creativity. Nampak sangat selama ni, dia harap org jamu dia Tapi bila time dia kena jamu orang, hancur! Kawan I, Kalau masak, periuk pun naik atas meja. Lain la Kalau periuk tu LC, ok la lagi. Pantang betul aku org jamu letak periuk gedabak atas meja, Bukan jamu 200 orang, jamu 3 orang je masa tu. Ahahahaha….kepam ni takde effort langsung,Cuma now nak flex je beli LC kettle bagai. Wahal duk rumah sewa je…pakai electric kettle pun dah ok. Over!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:22 AM | Show all posts
fergie.abel replied at 23-12-2021 09:59 AM
maybe kepams dah plan nak preloved the mug.... sebab tu seboleh2 x remove the price tag

haa tu mungkin. asal unboxing brg2 sephora mesti ckp "boleh return kalau tak suka"
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
C'mon...dah alang2 kat Cali..gi lah santa monica pier tu...very romantic tau
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:59 AM | Show all posts
Nadiabella replied at 23-12-2021 10:44 AM
C'mon...dah alang2 kat Cali..gi lah santa monica pier tu...very romantic tau

hahaha dgn pantas esok kompem zassss kakpam upload pic & video kat santa monica pier tu.
dia kan suka ikut ckp porumer
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 23-12-2021 09:59 AM
maybe kepams dah plan nak preloved the mug.... sebab tu seboleh2 x remove the price tag

Or return it back.
Kepam tak betol ni kn ada forumer nmpk pakai shawl  fendi with dangling price tag still intact (zmn belom gila tyg ketet).

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:55 AM | Show all posts
kan i dah kata..

something is off with this christian amougou asal cameroon ni..

tak nampak kaya ke atau ada business pon..

org ada business ni lain caranya..

x de nya 24/7 mengekor pompuan..

dkt fb si amougou ni, mana penah dia tepek gmbr hanis kepam..

gmbr2 pompuan lain yes, ramai..

i dh kata dah, bisnes surprise me kitchen tu dah tak laku, dah tak menjadi..

chef ke hulu chef ke hilir si kepam menjaja..

i duk perati si amougou ni ke hulu ke hilir mengekor si kepam..dh tak de keje langsung la tu

kurang2 dulu si lanre tu ada career juga..

si fouzi pon ada keje..

dh kenapa kau kepam giler terdesak smpi jantan immigrant sengkek pon ko tala je semata nak kotey hitam berkilat ke apa?

aiyo...

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 23-12-2021 09:59 AM
maybe kepams dah plan nak preloved the mug.... sebab tu seboleh2 x remove the price tag

Or return it back.
Kepam tak betol ni kn ada forumer nmpk pakai shawl  fendi with dangling price tag still intact (zmn belom gila tyg ketet).

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2021 11:55 AM
kan i dah kata..

something is off with this christian amougou asal cameroon ni..

He is active on fb ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:00 PM | Show all posts
ezypepper replied at 22-12-2021 11:56 AM
Westerners have a tendency to be more open and more verbal with their emotions especially dlm public ...

mamat tu tak de plak la letak gmbr depa lovey dovey dkt socmed..

mmg tak serious la tu

just a fling..

kepam just jd tmpt buang air amougou je..

x belajar lg ke kepam dr kesilapan dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2021 11:55 AM
kan i dah kata..

something is off with this christian amougou asal cameroon ni..

asal ada kotey sis... pompuan gile tak kesah spedo jantan asal dapat show off dia dapat once u go black u never go back kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:08 PM | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2021 12:00 PM
mamat tu tak de plak la letak gmbr depa lovey dovey dkt socmed..

mmg tak serious la tu

dia punya konfiden tayang keris tu macam konfem2 jantan tu serius dan nak menikah sekaligus convert dengan dia. padahal syok sendiri. keris pon bila bergambar dah tak kuasa nak fake2 senyum, muka mcm layan minah ni sebab minah ni sponsor dia cukup2 je kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:00 AM GMT+8 , Processed in 0.190059 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list