CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 87171|Reply: 1989

Kuin keris v59 Kuin, pergilah check.Takut kena covid pula

   Close [Copy link]
Post time 21-12-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 3-1-2022 11:26 PM

Ingat tak nak buka, buka je lah..

Terpaling California babe kan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 01:50 PM | Show all posts
alah alah alaaahhhhhh

dia punya statement cam dok Us tu seumur hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 01:54 PM | Show all posts

statement kalah kan ade green card . takat dtg sana pakai tourist visa duk dendiam.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in sambil libas rambut sambil juih2 mulot sebab kuinpam kunun nak tunjuk cerodek pada acik2 porum tapi ejaan initialism MET pun tunggang langgang serupa bont**  dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:03 PM | Show all posts
Eee bodoh kepam,macam la dia concern sgt about flood kat sini,sampai nak buat ucapan macam menteri
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:08 PM | Show all posts
Anyway,bukannya abam keris bukak pintu kereta untuk kepam for 19months straight pun kan..
Baru je berapa bulan jumpa pun..masa long distance dulu,nak bukak pintu hapaaaaa????
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:11 PM | Show all posts
dia ingat tu jabatan logikal meteor ke......google la dulu sebelum menaip tu kalau tak pasti ejaan yang betul.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 21-12-2021 01:54 PM
Check in sambil libas rambut sambil juih2 mulot sebab kuinpam kunun nak tunjuk cerodek pada acik2 po ...

Meteorlogical

Spell pon tak logic.

Bodo melantun2 eh kepam ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Haahah
Dok us baru sehari dua acah2
Wat malu je die nie
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:46 PM | Show all posts
baru setel baca rumah sana pg td..tunggu juga kot2 ada rumah baru...tgk2 lom ada
ni masuk blk..tgk2 dh ada rumah baru..hehehe

baca je komen2 semua org....tahan je diri nk nyampuk....
tp kali ni nak gak nyampuk...hahaha

x blh blah la bila tgk IGS dia yg konon jumpa psychic. aku tunggu je dia nk ckp apa...sekali dia kata org tu ckp dia so beautiful....aku nk berdekah ketawa...hahaha..aduhaiiii...mmg lawak la dia ni...mmg asyik dok memuji diri sendiri je...smp skrg bila teringat dia bercerita tu..aku rs nak tergelak

pasal budder, aku nk komen satu je....aku pelik dgn minah ni....dulu bukan main dok kata kalut dgn covid ni, anxiety konon risau pasal covid, hbs dia beli mcm2, end of the world la bukan main, takut nak htr anak ke sekolah lah.....tup2 g angkut anak2 g sunway lagoon la, g jalan2 shopping mall la.. nampak sgt mcm x tally dgn 'ketakutan' dan 'kekalutan end of the world' dia tu

aku ni xder la kalut mcm dia...tp so far, aku x berani lg nak bawak anak2 g tempat2 sesak mcm tu lg....diri sendiri pun g shopping mall utk beli mn yg perlu je..utk saje jln2..tunggu dulu lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:47 PM | Show all posts
halah3, terpaling la kepampers ni....puihhhhhh..

bila nak gambar christmas dinner ngan bamkerih ni??


Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 03:07 PM | Show all posts
pam ko kalau buka mulut je mmg bodo sgt kedengarannya . duduk jek us san ak jgn balik sini
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 03:18 PM | Show all posts
i parking je dulu..

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
green card she apa cite
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 04:10 PM | Show all posts


check in sambil catwalk bawak tetek cerai
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 21-12-2021 03:28 PM
green card she apa cite

Kalau dia tak post apa2, memang tak lah…

Shopping pun kat Marshall si abg Keris utk dia.. Pelik, untuk BFku yang seorang CEO, macam contradict.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pam, sementelah uols tu bukannya sibuk buat apa pun kat sana selain jadi ps tolong shoppingkan barang orang. Why don't instead of perasan lawa 24/7 amik video berfilter or buat video masak tom yam dengan carrot yang kena potong big chunks macam uols tu rabbit, take the time to watch and learn how others do their unboxing videos and what words or sentences they use.

Tak pernah lagi iols dengar other ps cakap MALAS nak unbox BARANG ORANG. Like are you even for real???! Again, memang miracle kalau ada lelaki lain nak kahwin dengan perempuan kepam ni. Semua pun MALAS, MALAS, MALAS!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway, while watching her vids yang dia tunjuk tutorial kening tu sebiji 100% muka Enden-Enden even with filter
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 04:53 PM | Show all posts
princessmiang replied at 21-12-2021 08:10 AM
check in sambil catwalk bawak tetek cerai

hello!

awat tetek cerai u lg hot and spicy???

ini tidak adil
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama sungguh iols berkpung kat sini. Dr rumah setinggan sampai laa ke  bungalow. Dr zman glampuruk sampai ke vogeh.
Sedih sgt tgk dia mcm ni. Delusional much.  Teringat lg dia dok komen kelly alih2 deep down dia pun teringin jd sorang  jetsetter..apa yg nk dikejar pun x tau laa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 10:09 PM GMT+8 , Processed in 0.096738 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list