CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: MistrezHermanaz

Intan saleh nikah malam ni

  [Copy link]
Post time 23-12-2021 04:02 PM | Show all posts
belilies replied at 22-12-2021 07:15 PM
Ude tu low taste. Thats why sanggup ngekor 1015-s415er… intan ni graceful so she deserve a better m ...

aku tak boleh lupa gambor Ude dgn izreen sebelum kawen yg izreen meniarap atas ude tu..rambut izreen karat tu...busuk sungguh gambor tu!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2021 04:10 PM | Show all posts
iols nengok ude tu spoft spoken, mcm x match pulak dgn yizreen yg loud tu, ya hampun masa program apa tah kt rtm dia terkinja2 tu, iols tgk pon malu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mierafaziera replied at 23-12-2021 04:02 PM
aku tak boleh lupa gambor Ude dgn izreen sebelum kawen yg izreen meniarap atas ude tu..rambut izre ...

Cuols sebut nama jering je pun dh bau busuk. Tah celah mana deyols kata sheols dah happy. Aritu pun takut nak announce dia preggy sebab takut org doa yg jahat2 kat sheols. Padan muka hati tak tenang.

Yg keje maaf melodi raya lagi jijik kejadian. Iols tepek some screenshot, yg lain cuols baca seniriklh kat link tu


Source: https://www.google.com.my/amp/s/www.bharian.com.my/amp/hiburan/selebriti/2021/05/821057/belum-sedia-memaafkan-izreen

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2021 05:51 PM | Show all posts
sapa yg belum move on,duk reply kt post sendiri 6 hari lepas


dia ni kalau ada yg perangat, laju ja membalas..perangai sama mcm ritrud



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 23-12-2021 05:51 PM
sapa yg belum move on,duk reply kt post sendiri 6 hari lepas



Spesies penyondol memang mcm tu.. insecure, dh buat cara hina lepas tu ingat org nk sanjung kot.. dh goda laki org.  Lepas tu sruh org lupa mcm tu jer. Dgn gmbar rambut karat pnjat atas laki org. Belum lagi dgn mlut2 sinis dia masa iview lepas cerai intan dgn kude. Kena plak geng dgn wartwan..siap dpat liputan khas side dia.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah intan. Semoga perkahwinan kali ni kekal ke syurga.dpat suami yg boleh memimpin, bertanggungjwab pada isteri dn anak2
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 08:39 AM | Show all posts
Alhamdulillah. Tahniah Intan Salleh dan suami, insyaAllah semoga berbahagia dan kekal sampai ke syurga.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 23-12-2021 06:51 PM
sapa yg belum move on,duk reply kt post sendiri 6 hari lepas



Ayat2 porum sangat
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 23-12-2021 03:33 PM
suka tengok intan skang ingatkan dia dengan orang arab tu..tapi takpe la at least intan da kawen...s ...

Sape sumareh yg rapat ngn ratu perlis tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 10:39 PM | Show all posts
asfaz replied at 21-12-2021 11:14 AM
Cehhh beza kot kisah cerai NK dgn Intan ni
Nak org puji dia ke

mangkuk sangat...  ko jaga sahaja ok...  segalanya bekas laki sediakan...  dari rumah, sampai la ke bibik dan driver, duit saku,  belanja dapur, kereta, medical, pendek kata semua la disediakan...  jauh weih...  pastu ko diceraikan sebab menjalang...  intan diceraikan sebab laki dia jadi jalang kejar jalang...
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mierafaziera replied at 23-12-2021 04:02 PM
aku tak boleh lupa gambor Ude dgn izreen sebelum kawen yg izreen meniarap atas ude tu..rambut izre ...

yeeee loya tgkkkkk… geliiii hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mierafaziera replied at 23-12-2021 04:02 PM
aku tak boleh lupa gambor Ude dgn izreen sebelum kawen yg izreen meniarap atas ude tu..rambut izre ...



Ulang tayang balik. Izreen jaga kude baik baik nooo.. sekali dia pernah khianat dan curang isteri tak mustahil dia akan ulang balik.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 10:08 AM | Show all posts
gold_teeth replied at 25-12-2021 11:01 AM
Sape sumareh yg rapat ngn ratu perlis tu

siyes la chuollss x kenal sumareh??hmm LEMAH!!


POOJAAN RATU PEGHELIH


Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 12:03 PM | Show all posts
asfaz replied at 26-12-2021 12:56 AM
Ulang tayang balik. Izreen jaga kude baik baik nooo.. sekali dia pernah khianat dan curang ister ...

Ya Allah, meloya tengok gambar si jering busuk birah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 12:39 PM | Show all posts
semoga berjodohan ke jannah utk intan
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 03:22 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 23-12-2021 05:51 PM
sapa yg belum move on,duk reply kt post sendiri 6 hari lepas

Dia pulak pandai2 nak suruh orang move on.. Kalau kena dekat muka ko, sampai 500 tahun pun belum tentu boleh move ye jering!
Dasar puaka, sesuai dengan rupa jahat tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 03:24 PM | Show all posts
asfaz replied at 26-12-2021 12:56 AM
Ulang tayang balik. Izreen jaga kude baik baik nooo.. sekali dia pernah khianat dan curang ister ...

Kesian Ude, dapat janda rambut karat pakai singlet sampai lupa anak bini
Jantan tak boleh dibuat laki! Rupa je baik, tapi perangai busuk!
Punya senang nak tackle
Hanya dengan sehelai singlet
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 27-12-2021 03:24 PM
Kesian Ude, dapat janda rambut karat pakai singlet sampai lupa anak bini
Jantan tak boleh dibuat l ...

Sekali ex wife dpt bujang, majlis pun meriah dan cntik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 03:37 PM | Show all posts
asfaz replied at 27-12-2021 03:32 PM
Sekali ex wife dpt bujang, majlis pun meriah dan cntik.

Jering dok kelek anak je sambil pakai kain batik dan toncet
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-12-2021 04:42 PM | Show all posts
asfaz replied at 26-12-2021 12:56 AM
Ulang tayang balik. Izreen jaga kude baik baik nooo.. sekali dia pernah khianat dan curang ister ...

masa ni lom nikah ye, kemain je bercumbu atas sofa ke katil tu..murahan betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 06:13 AM GMT+8 , Processed in 2.729004 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list