CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: MistrezHermanaz

Intan saleh nikah malam ni

  [Copy link]
Post time 22-12-2021 11:23 AM | Show all posts
misz_sanggul replied at 21-12-2021 12:08 PM
bukan nurse katenya PPK pembantu kesihatan je..
mcm matron kut..nthla x pndai sgt bdn kjaan ni..tp ...

Matron tu kira bos kepada sekalian nurse, gred 41, sama doktor pelatih.
PPK ni assist doktor je, keje2 dia selalunya kalau assist doktor tu tlg tuliskan mc korang, isikan borang2, jaga kaunter daftar gitu yg cari kad2 kt klinik2 tu.

utk tk ot..tahniah intan..semoga kekal bahagia till jannah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:28 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 22-12-2021 11:12 AM
hot stuff juga la kiranya intan ni..dia dulu penari kan

Ye penari kebudayaan DBKL. Ramai yg minat.

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah tengok gambar masa perkahwinan Intan dan Ude. Cantik Intan masa tu..masa tu tak bertudung lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik Intan , cantik muka wanita melayu ....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 21-12-2021 10:59 PM
Dh 2nd marriage ni pandai2xlah bawa diri intan... Belajarlah dari pengalaman lalu

Jgn terlalu percaya suami...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 22-12-2021 05:46 AM
Kang orang bukak cerita lama kang meroyan pulak.. Diam2 wish tahniah sudah laa.. Sibuk nak samakan ...

Nk masa bercerai , hidup stabil ada duit, ada bunga2 masalah yang membawa penceraian.
Intan pula memang tak sangka suami curang , kawin senyap , kemudian ceraikan dia. Selain tiada financial security, anak2 kecil dan baby menyusu lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:07 PM | Show all posts
Dapat pucuk muda okay! Ko jering, dapat kuda je
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ghalibboy replied at 22-12-2021 12:46 PM
Jgn terlalu percaya suami...

Kalau. Boleh ade pendapatan sendiri sgtla bagus.. Di samping jaga jua kebajikan suami... Zaman skrg mmg isteri kene carik income sendirik... Supaya x mengharap sgt duit dari suami... Dan suamipon akan lebih tertolak ansur bila isteri tu ade duit sendiri...maklumla...same2x carik duit tuk besarkan family...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:25 PM | Show all posts
Cantik sangat Intan sekarang, dulu masa dengan Ude muka bulat.. Dengan spek besar
Good Intan, biarkan mereka hanya mampu tersenyum senget
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 22-12-2021 01:16 PM
Kalau. Boleh ade pendapatan sendiri sgtla bagus.. Di samping jaga jua kebajikan suami... Zaman skr ...

And dont save money in one account  ( suami n isteri), better have a separate accounts.  Sebab bila meninggal suami, katakan nama account suami, nampak mcm semuanya duit suami. Kena faraid  
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Have separate accounts...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 21-12-2021 09:27 PM
dik misz...matron tu ler pangkat nurse terpaling tinggi...
skandal tu hanyalah hospital attendance ...

matron sama dgn staff nurse ke ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2021 05:15 PM | Show all posts
ghalibboy replied at 22-12-2021 12:43 PM
Pernah tengok gambar masa perkahwinan Intan dan Ude. Cantik Intan masa tu..masa tu tak bertudung lag ...

ada lagi ka, nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ude tu low taste. Thats why sanggup ngekor 1015-s415er… intan ni graceful so she deserve a better man
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg xde kaitan pun masih bitter (dan benci ) dengan mangkuk perasan dan fake tu, I can't imagine perasaan Intan yg sendiri lalui. Masa tengok video Melodi tu pun meruap2 rasa nak marah.

Semoga Allah lapangkan hati Intan dari kisah lama dan sentiasa happy dengan anak-anak dan husband.

Tahniah Intan!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:18 PM | Show all posts
airmineral replied at 22-12-2021 02:23 PM
matron sama dgn staff nurse ke ?

Tidakkk...matron tu pangkat paling tinggi utk kerjaya nurse...tapi mmg asal matron tu dari staff nurse ler...but naik pangkat berdasarkan kelayakan akademik, kena lulus certain kursus, pencapaian penilaian tahunan yg cemerlang...a few other things...dari staff nurse naik pangkat ker sister pastu ke matron...matron tak silap pun ada kategori A&B rasanyer...dedulu ler...mcm Jusa C, B dan A...maaf kalu kaka salah bab nie...
Sister dan matron scope keje dah bukan mcm staff nurse...depa manage duties roster, budget, purchasing, masuk meeting...

Matron manage sister...sister manage staff nurse ke bawah...haaa gitu...doktor kena baik dgn matron sebb kalu matron dah benci susah idup doktor tu...gitu ler hebatnyer matron...


Ini yg kaka tahu as org awam yg ada keluarga keje sister dan matron...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:45 AM | Show all posts
jering ok x tuuuuu..
intan naik pelamin wooo
siap seri sekali naik, anak2 pun naik pelamin..
jering ok x???
hau wau uu jering???
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 01:22 PM | Show all posts
miemiecha replied at 23-12-2021 11:45 AM
jering ok x tuuuuu..
intan naik pelamin wooo
siap seri sekali naik, anak2 pun naik pelamin..

legalah dia tiada lagi fefeling INSECURE
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 02:25 PM | Show all posts
nad014 replied at 23-12-2021 01:22 PM
legalah dia tiada lagi fefeling INSECURE

betuilah tu, moga ada rasa terkilan x naik pelamin di hadiri sanak saudara...
ya aulohhh jadi jahat ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 03:33 PM | Show all posts
suka tengok intan skang ingatkan dia dengan orang arab tu..tapi takpe la at least intan da kawen...skang mak jan si royani je x laku2 lagi..bila tah si sumareh nak pinang Miss Perlis 1979 tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 03:54 AM GMT+8 , Processed in 0.085074 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list