CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: MistrezHermanaz

Intan saleh nikah malam ni

  [Copy link]
Post time 21-12-2021 11:11 AM | Show all posts
zehra2 replied at 21-12-2021 09:35 AM
tahniah intan.. jgn sedih2 lagi

suara ayah dia sebak masa  sebut aku nikah kan anak aku intan mas kawen rm100 je

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 21-12-2021 11:15 AM

Cehhh beza kot kisah cerai NK dgn Intan ni
Nak org puji dia ke

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:19 AM | Show all posts
asfaz replied at 21-12-2021 11:14 AM
Cehhh beza kot kisah cerai NK dgn Intan ni
Nak org puji dia ke

nak jugekkkk interprem si narcissist NK ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:21 AM | Show all posts
asfaz replied at 21-12-2021 11:14 AM
Cehhh beza kot kisah cerai NK dgn Intan ni
Nak org puji dia ke

apa la masalah macik sorang ni nak komen mcm tu.. jeles la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 21-12-2021 07:55 AM
Kenapa husband forummer?

Ayat yg ade yg semacam bahasa forumer jugak bila baca..cth bersenggama
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 21-12-2021 11:19 AM
nak jugekkkk interprem si narcissist NK ni..

Nak org puji dia kot, kang tak memasal org bukak balik kisah dia , meroyan pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 21-12-2021 07:53 AM
Lola yg laki dia kurus berjanggut tu eh. Yg asik rasa laki hensem tu?
Sarah rasanya macam side int ...

Awl2 dlu side intan dua2..pastu lola side jering pon si sarah ni stil dgn intan,bg support dkt intan..tuptup cm xfollow each other dah..pastu tgk pic ade jering dlm tu..so side jering lah pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 21-12-2021 11:23 AM
Awl2 dlu side intan dua2..pastu lola side jering pon si sarah ni stil dgn intan,bg support dkt int ...

Ha tu la sb ai follow sarah tu. Mmg ada la dia dtg rumah intan semua . Tpi ye la bak kata forumer atas td, intan org luar dah. Ex biras
Jering tu family , nak tak nak kena hadap la kan. Nak jaga hati , kena la side jering.
Tpi dibelakang tabir , maybe masih berhubung.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:43 AM | Show all posts
TAHNIAH INtan !
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 12:08 PM | Show all posts
makita replied at 21-12-2021 08:28 AM
Muka takde perasaan tu sbb dah gelabah puyuh dlm hati sbb dah kantoi patu kene rekod bideo lak tu. ...

bukan nurse katenya PPK pembantu kesihatan je..
mcm matron kut..nthla x pndai sgt bdn kjaan ni..tp yes go girl Dr Najiha..


Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 12:09 PM | Show all posts
asfaz replied at 21-12-2021 11:14 AM
Cehhh beza kot kisah cerai NK dgn Intan ni
Nak org puji dia ke

ye la mmg without official hubby..
yg kuar sorg tu x official


Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 12:29 PM | Show all posts
she looks so happy..tahniah...moga kekal ke jannah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 12:43 PM | Show all posts
tahniah intan dan husband semoga kekal hingga ke akhirnya.aman je tiba2 ada orang nak dan bawa kahwin.harap rita royani baca berita ni kau pun boleh je temui kebahagian macam ni kalau kau aman dan buang segala perangai mental dan cari pasal dekat semua orang tu.laki yang dulu kena caras macam lina pom pom dan intan ni see Allah bagi kebahagian kembali itu pun rita kalau kau nak bahagia lah kalau tak teruskan lah perangai macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Intan
Semoga jodohnya kekal smpai syurga
Buat jeringpenyondol..nko tenguk..Intan yg janda anak 2 pun boleh dpt jodoh org bujang
Nko yg kekonon artis nak kena merampas hak org baru dpt berlaki..
malu ooi maluuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 21-12-2021 12:53 PM
Tahniah Intan
Semoga jodohnya kekal smpai syurga
Buat jeringpenyondol..nko tenguk..Intan yg janda an ...

khennnnn.....mmg sesuai la tagline "lemahhhhhhh" tu ngn jering
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 21-12-2021 12:08 PM
bukan nurse katenya PPK pembantu kesihatan je..
mcm matron kut..nthla x pndai sgt bdn kjaan ni..tp ...

PPK (Pembantu Perawatan Kesihatan) tu nama baru atendan hospital. Nk mohon guna SRP, PMR je. Matron tu plk ketua nurse.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:24 PM | Show all posts
fadz84 replied at 21-12-2021 01:40 PM
PPK (Pembantu Perawatan Kesihatan) tu nama baru atendan hospital. Nk mohon guna SRP, PMR je. Matro ...

tu yg sanggup mengangkang dah dpt doctor ko mampu tak lemahhhh



Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 21-12-2021 08:28 AM
Muka takde perasaan tu sbb dah gelabah puyuh dlm hati sbb dah kantoi patu kene rekod bideo lak tu. ...

Ego si lelaki..da jatuhkn maruah die di socmed..terus lafaz cerai to bini..aihhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:37 PM | Show all posts



2,520


Selepas 3 Tahun Episod Duka, Intan Saleh Kembali Bergelar Isteri[size=0.8125]Oleh Farizan Zainal
21 Dec 2021, 01:12PM

Hampir tiga tahun bergelar ibu tunggal, bekas madu pelakon Izreen Azminda iaitu Intan Saleh akhirnya kembali bergelar isteri.
Menerusi Instagram, Intan berkongsikan video majlis pernikahannya yang akhirnya sah bergelar isteri kepada seorang jejaka yan dikenali sebagai Aizam Yahya.










Pasangan pengantin itu dilihat cantik dan segak mengenakan sepersalinan berwarna peach. Intan dilihat sebak ketika suami menyarungkan cincin ke jari manisnya.
Menerusi satu perkongsian lain, Intan memuat naik gambar bersama suami dan dua anaknya di hadapan pelamin serta kapsyen berharap rumah tangga yang dibina kali ini kekal hingga ke syurga.




Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 04:01 PM | Show all posts
misz_sanggul replied at 21-12-2021 12:08 PM
bukan nurse katenya PPK pembantu kesihatan je..
mcm matron kut..nthla x pndai sgt bdn kjaan ni..tp ...

Bukan Matron. Matron ketua segala nurse. Foolowed by Sister- PHN dan seterusnya. Misi pujaan Dr hanafi pembantu kepada staf nurse. Gitula. Ada bini Doktor taknak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:11 PM GMT+8 , Processed in 0.089715 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list