CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 781|Reply: 6

10 juta Boost stars contest.

[Copy link]
Post time 20-12-2021 09:40 AM | Show all posts |Read mode
Korang yang pakai boost app, jangan lepas peluang nak menang 10 juta boost stars. Ni aku bagi link contest tu.
https://www.myboost.com.my/promo ... 000000-boost-stars/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2021 11:18 AM | Show all posts
Byk tu, menang semua ke share - share?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 04:12 PM | Show all posts
fidra replied at 20-12-2021 11:18 AM
Byk tu, menang semua ke share - share?

Ni mesti prize pool lah, kalau sorang dapat 10 juta tu tak adil la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 04:26 PM | Show all posts
Macam mana nak menang ni? Takkan spend je?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-12-2021 10:00 AM | Show all posts
santariny replied at 20-12-2021 04:26 PM
Macam mana nak menang ni? Takkan spend je?

Setiap satu transaction tu satu entry, transaction yang kira entry is bank-in dalam ewallet, send money atau pay dgn boost... unlimited entries.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:38 AM | Show all posts
maduhoney replied at 21-12-2021 10:00 AM
Setiap satu transaction tu satu entry, transaction yang kira entry is bank-in dalam ewallet, send  ...

Cun... more transaction more entries la ni..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2021 03:06 PM | Show all posts
santariny replied at 21-12-2021 11:38 AM
Cun... more transaction more entries la ni..

Tak menang pun tak pe ah... byk offer cashback, 10% foodpanda, mydin, isetan. 20 cashback utk econsave, sogo byk lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:03 AM GMT+8 , Processed in 0.089232 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list