CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2562|Reply: 11

Private part gelap normal ke?

  [Copy link]
Post time 9-12-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
I nk tnye kalau private part perempuan or lelaki hitam tu normal ke? Mcm mne care nk bagi putih. i blum kahwin.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 06:31 AM | Show all posts
sentiasa sapu bedak
sbb ia genetik org asia tenggara xkan sama dengan org cina jepun apatahlg
kokusen
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
private part org Asia ni biasanya xder la putih sgt... warna koko atau sawo matang... kalau lelaki x kisah sgt warna ni sbb x ramai lelaki yg private part dia warna putih walaupun kulit dia putih...
kalau x salah ada krim atau aabun utk purihkan private part tu... tp hati2 memilih supaya x jadi masalah lain plk nnt...  yg sebaiknya terima ja seadanya...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-12-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 10-12-2021 06:31 AM
sentiasa sapu bedak
sbb ia genetik org asia tenggara xkan sama dengan org cina jepun apatahlg
kokuse ...

Bedak ape tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 04:29 PM | Show all posts
Normal sebab area tu a bit lembap & normally tempat yang selalu bergesel macam celah kangkang, ketiak memang akan lebih gelap banding bahagian lain.

Ikut genetik kulit jugak sis. Kalau genetik kulit sawo matang/kuning langsat, takkan tempat tu pink-pinkish kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-12-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 10-12-2021 09:56 AM
private part org Asia ni biasanya xder la putih sgt... warna koko atau sawo matang... kalau lelaki x ...

Oo yerla dh kita pon hitam xkan nk complain partner hitam plk kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
erami96 replied at 10-12-2021 04:40 PM
Oo yerla dh kita pon hitam xkan nk complain partner hitam plk kan

x kisah la putih ke hitam, yg penting jaga kebersihan private part tu... trim bg kemas n cuci bg bersih selalu n jaga kesihatan dalaman elok2... lyn suami / isteri elok2 terutama nafkah batin... yg baik2 / positif akan hadir selepas itu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Good question.. i pun tertanya2 juga, adakah mmg kebanyakan cipap malay mmg warna gelap2 sikit.. sbb tengok malay porn biasanya warna hitam2 sikit.. ada juga yg putih melepak.. as for guy, klu laki tu kulit putih, biasa dia punya dick pun putih juga waktu keras, waktu lembik biasanya warna gelap sikit
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki yang sunat masa dewasa warna pun bertukar gelap terutama di kepala zakar dan kulit sebelum parut.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat Shoopee ada ja jual produk utk cerahkan private part tp x pasti selamat ke tak or ada kelulusan KKM atau tak... better jumpa doc pakar kulit utk dptkn produk cerahkan private part tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 05:44 AM | Show all posts
the skin in that area is usually darker in colour, even in caucasians
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:06 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:43 AM GMT+8 , Processed in 0.082288 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list