CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Rhyno

BENANG KHAS SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 36

  [Copy link]
Post time 31-12-2021 09:14 PM | Show all posts
lagu Farouk ROman, bole lepas AJL ka kali ni ???
tunggu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Malam ni semi-final start 9.23pm - 12.00am chuolssss
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
azazral replied at 31-12-2021 09:14 PM
lagu Farouk ROman, bole lepas AJL ka kali ni ???
tunggu

Macam takda harapan je kalau Azmeer ketua juri.......
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 31-12-2021 07:13 AM
Masuk pun sb b duet dgn aci jac..sian acu jac kena town down masa final sbb nak harmonize dgn nana ...

Ops panas jek fanatik sendayan ingatkan dah give up sebab susah nak tembus ajl. Lagu sekali lagi pun tersenggol
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
zasrfikri replied at 31-12-2021 11:35 AM
lagu ni tahun 2019, tapi still fresh dengar walaupun muzik style cmnie dah ada awal 2000 an dulu n ...

Tak relevan la shilalat kan ajl tak suka shilalat dah dua tahun tak lolos ke ajl.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sasafika replied at 31-12-2021 06:54 PM
Kenapa rasa pelukan angkasa paling layak utk jadi juara but well well Tapi AJL mcm la tak biasa sela ...

Nama pun tak relevan sekumpulan orang gila ko rasa?? Shila pula sejenis toxic
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:22 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 31-12-2021 09:18 PM
Tak relevan la shilalat kan ajl tak suka shilalat dah dua tahun tak lolos ke ajl.

Tiada Dirimu,,, best lagu tu huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 31-12-2021 09:17 PM
Ops panas jek fanatik sendayan ingatkan dah give up sebab susah nak tembus ajl. Lagu sekali lagi p ...

Meols x pernah pon panas chouls.Nak buat cmne da mmg Nana ade badi sket kat AJL.Terime je laa
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Opening...lemah
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg nyanyi opening ni.. yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hausnya opening.. rugi pulak berak awal tadi
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo yg bbnu 3org ni dok nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 31-12-2021 09:23 PM
Meols x pernah pon panas chouls.Nak buat cmne da mmg Nana ade badi sket kat AJL.Terime je laa

X payah layan la cuols. Dia kan terpaling betul terpaling bagus..cuols buat2 xnmpk je komen heshe tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Serabutnya lagu opening... Awat muzik berterabur
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauknya dari segi visual dan vokal opening ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
missmeornot replied at 31-12-2021 09:26 PM
Sape yg nyanyi opening ni.. yihhh

Lia Aziz lagu Kucu Kuca.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo kat Glenmarie ye live ni.. bkn Plaza Alam Sentral..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal2 lagi dah hauk
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauk yah Lia menyesal iols menginginkan lagu Kucu Kuca bertanding
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg perform mlm ni? Ada list ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 05:30 PM GMT+8 , Processed in 4.052056 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list