CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Rhyno

BENANG KHAS SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 36

  [Copy link]
Post time 31-12-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 31-12-2021 01:22 AM
eh, kalau takat menang anugerah femes jek mcm abpbh tu, baik takyah nak mendabik dada la, wany dah ...

Masuk pun sb b duet dgn aci jac..sian acu jac kena town down masa final sbb nak harmonize dgn nana sendayan.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 30-12-2021 01:11 PM
zizi dh g jumpa mufti ke belum nk beraksi tu

Tak yah buka tudung & tak yah berpegang2 dgn bukan maheam so tak rujuk mufti rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 07:50 AM | Show all posts
kenapa aku dah tak rasa kemeriahan AJL ni mcm zaman tok ti, ziana zain, kak ani macam zaman dulu2. tak exited nak tunggu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 11:35 AM | Show all posts
AppropriateNick replied at 31-12-2021 01:11 AM
lagu tu tak fresh la ngek dah lama kot, nampak sgt tak ikuti industri muzik malaysia...

lagu ni tahun 2019, tapi still fresh dengar walaupun muzik style cmnie dah ada awal 2000 an dulu ngek.  lagu ni paling lain sekali dan unik kalau nak compare lagu lain yg bertanding. so for me, pelukan angkasa should win AJL this year. cukup2x la hip hop.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 11:43 AM | Show all posts
AppropriateNick replied at 31-12-2021 01:22 AM
eh, kalau takat menang anugerah femes jek mcm abpbh tu, baik takyah nak mendabik dada la, wany dah ...

Nana dah lalui dua versi populariti dalam kerjaya beliau which is very unik. even nana tak menang AJL, tapi nana dah menang Gegar Vaganza yg sah sah tgk pada kekuatan vokal yang berkualiti tinggi. wany menang no.3 pun sebab jamal abdillah juga. lagu belenggu rindu punyalah basic lagu boleh dapat no.3. macam siti sarah pun sekali jew masuk AJL tapi org tetap anggap beliau antara artis legend malaysia yg punyai suara unik. sorg lagi artis nama era 70 ab Julie Remie yg popular satu lagi je Korban Percintaan tapi kekal popular sehingga hujung era 2000 an dan diingati artis lejen era 70 an.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 11:46 AM | Show all posts
dr1234 replied at 31-12-2021 07:50 AM
kenapa aku dah tak rasa kemeriahan AJL ni mcm zaman tok ti, ziana zain, kak ani macam zaman dulu2. t ...

setuju. rasa tak excited sangat nak tgk AJL bila banyak lagu banyak sama pattern, kalau tak hip hop, dance, ballad sama pattern jew. lagu pun tak berapa sedap walaupun sususan muzik superb.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
malam ni 20 kot lagu bertanding? esok sambung lg 10.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
zasrfikri replied at 31-12-2021 11:35 AM
lagu ni tahun 2019, tapi still fresh dengar walaupun muzik style cmnie dah ada awal 2000 an dulu n ...

iols setuju je Pelukan Angkasa menang AJL36.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-12-2021 04:13 PM
tgk online je..web tv3
https://www.xtra.com.my/live-tv/

Oh.  Alrite.  Thnks sis
mlm ni pukul brp?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 31-12-2021 05:26 PM
Oh.  Alrite.  Thnks sis
mlm ni pukul brp?

9pm..live dari Axiata Arena kot....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dr1234 replied at 31-12-2021 07:50 AM
kenapa aku dah tak rasa kemeriahan AJL ni mcm zaman tok ti, ziana zain, kak ani macam zaman dulu2. t ...

simple.. tanda dah tua2 belaka haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 06:02 PM | Show all posts
Rhyno replied at 31-12-2021 05:24 PM
iols setuju je Pelukan Angkasa menang AJL36.

I pun setuju sbb SOG memang unik..Metal unsur melayu..sebab tu anggota dia banyak pakai baju melayu (warna hitam sebab= rock metal)

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 06:06 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by a5h91 at 21-2-2022 12:48 AM

...................
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ade lagi ke senarai 20 lagu malam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 31-12-2021 05:30 PM
9pm..live dari Axiata Arena kot....

Thank you…!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa rasa pelukan angkasa paling layak utk jadi juara but well well Tapi AJL mcm la tak biasa selalu yg menang pun entah hape2 entah so harapan nk masuk final pun macam xje ermmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
asmara_me replied at 29-12-2021 09:12 AM
Aina takleh over confident, orang dah tahu dia power vocal, tak perlu nak membuktikan lagi, kalau  ...

Yup kalau sheols nie over do khen
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Vassss at 31-12-2021 07:23 PM

1-Lara - kouta kek lumut
2-Neraca - kouta legend
3-Teman - kouta trending
4-Intan payung - kouta irama mesia.rindu nk tgk nek ni bawak serombongan penari ktnyerrr
5-Tanpa rela - kouta rindu kak mitch hentak kaki
6-Boneka - kouta dik ernie harus ada yach
7-Sepi - kouta yg wajib ada kekdahnye  


Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 31-12-2021 07:17 AM
Tak yah buka tudung & tak yah berpegang2 dgn bukan maheam so tak rujuk mufti rasanya

Alamak kaka azraf tak nyanyi ganti aisyah retno?? Jas tu ganti dengan pasya mentor. Takut kalah ke sebab tahun lepas juara ajl? Ke kaka tgh pregnant? Tp ninie selamba jek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 05:03 PM GMT+8 , Processed in 0.095125 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list