CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Rhyno

BENANG KHAS SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 36

  [Copy link]
Post time 30-12-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Since Ezra Kong anak emas AJL, iols dapat rasa mesti dapat top 3 lagu teman...tambah dah viral serata alam plus Iman trouble pon baru ni boleh la nyanyi live dgn putik jagung kan...sesilap jadi juara AJL. Ezra confirm menang punya top 3 dlm tangan
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 30-12-2021 04:17 PM
Since Ezra Kong anak emas AJL, iols dapat rasa mesti dapat top 3 lagu teman...tambah dah viral serat ...

Ape je lgi lagu ezra selain teman tu chouls untuk sfmm kli ni?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 07:31 PM | Show all posts
Rhyno replied at 29-12-2021 02:58 PM
Tarikh semi-final MM36 :  31 Disember 2021  dan  1 Januari 2022.

nok, kenapa 2 malam je.. 15 lagu 1 malam ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 30-12-2021 07:31 PM
nok, kenapa 2 malam je.. 15 lagu 1 malam ke


TV3 nak jimat bajet tak yah buat new year concert..so dua mlm new year eve & new year tu utk semi final..mlm pertama 20 lagu smpi detik 12 mlm. Mlm kedua 10 lgu n keputusan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 30-12-2021 07:30 PM
Ape je lgi lagu ezra selain teman tu chouls untuk sfmm kli ni?

Teman (Iman Troye)
Aewo (Shiha ft Noki)
Adlina Marie (Haqiem Rusli)
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:11 AM | Show all posts
zasrfikri replied at 9-12-2021 08:03 PM
Antara semua lagu. lagu Pelukan Angkasa paling unik sekali, indie rock + pop + metal rock. kalau shi ...

lagu tu tak fresh la ngek dah lama kot, nampak sgt tak ikuti industri muzik malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:12 AM | Show all posts
wordlife replied at 9-12-2021 09:02 PM
ramalan meols

1. Sepi - Aina Abdul

tp shila amzah kan dibenci di ajl sebab mulut lancang sangat?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:14 AM | Show all posts
fadz84 replied at 26-12-2021 12:44 PM
Biasa2 je lagu ni.. rasa Aina xkan calonkan dlm Muzik Muzik..

lagu semalam pun ramai cakap lagu tiru la apa la, amik kau naib juara ko mampu?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:17 AM | Show all posts
Rhyno replied at 28-12-2021 04:44 PM
pesaing Aina Abdul utk Vokal Terbaik :

1. Kak Mitch (pasti ke final kalau ketua juri Azmeer)

ayoo tak dengar ke betapa shakynya misha omar masa anugerah drama sangat tu?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:19 AM | Show all posts
asmara_me replied at 29-12-2021 09:12 AM
Aina takleh over confident, orang dah tahu dia power vocal, tak perlu nak membuktikan lagi, kalau  ...

biasa la tu neves lagi2 waktu ajl kan, lagipun masa ajl lepas, ernie buat serba sempurna aina ada silap kt bahagian ujung sikit jek tak lancar. ko cite tu macam vokal aina ni selevel ct nordiana pula...choi betul
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:22 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 29-12-2021 10:03 AM
Siapa Wany Hasrita tu sampai Ct nan sendayan nak kena lawan? kelakar chuolzahhh ni. asal boleh com ...

eh, kalau takat menang anugerah femes jek mcm abpbh tu, baik takyah nak mendabik dada la, wany dah penah menang ajl tempat ketiga!..ct sendayan tu apa jek pencapaian die? kt celah kaki wany hasrita jek selagi tak menang ajl, nak masuk ajl pun kemain payah..lemah!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 01:32 AM | Show all posts
fadz84 replied at 30-12-2021 08:42 PM
Teman (Iman Troye)
Aewo (Shiha ft Noki)
Adlina Marie (Haqiem Rusli)

Teman ada potensi ke final tapi Top 3 ? No thanks.

My Top 3 is Sepi, Neraca and Pelukan Angkasa.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 01:35 AM | Show all posts
Matpon replied at 30-12-2021 01:07 PM
masdo tengah trending di seberang.(Indonesia) rasanya boleh pi final..masa live dengan kak adibah no ...

selain SOG, iols juga berharap Masdo ke final utk kuota band. lagu Lautan Asmara tu pon not bad.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:54 AM | Show all posts


aku rasa lagu ni ada potensi ke final. melodi dia not bad + vokal Ara Jo yang quite powerful.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:57 AM | Show all posts
AppropriateNick replied at 31-12-2021 12:22 AM
eh, kalau takat menang anugerah femes jek mcm abpbh tu, baik takyah nak mendabik dada la, wany dah ...

kesian kan CT Nana. punya susah lagu2 dia nak masuk AJL. lagu Angkara tu pon biasa2 je bakal terkandas lg tahun ni....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa ganti tokwie utk coretan pilu? Geram bethol lah artis2 senior yg feeling xnak btanding ni (wpn meols faham rs tercabar bila kalah dgn bbnu) tp tgk tok jamal tahun lps, rilek2 ja btanding dgn wany, siap menang lg third placing. Come on la tokwie!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 03:14 AM | Show all posts
scrocth replied at 31-12-2021 01:13 AM
Sapa ganti tokwie utk coretan pilu? Geram bethol lah artis2 senior yg feeling xnak btanding ni (wpn  ...

Amir Masdi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 03:27 AM | Show all posts
My Top 12

1. Mimpi (kuota kesayangan tauke kek lumut)
2. Lara
3. Purnama
4. Pelukan Angkasa (kuota band)
5. Neraca (kuota rap + legend)
6. Sepi
7. Boneka
8. Cinta Jangan Pergi
9. Lautan Asmara (kuota band)
10. Tanpa Rela
11. Intan Payung (kuota rap + legend)
12. Cinta @ Coretan Pilu @ Tetap Aku Cinta (kuota last minute masuk carta)


Tahun ni semi-final didominasi lagu2 ballad yach!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
anak_bunian replied at 31-12-2021 03:14 AM
Amir Masdi.

Oh ok. Calon gantian yg best
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mawar91 at 31-12-2021 07:14 AM
anak_bunian replied at 31-12-2021 01:57 AM
kesian kan CT Nana. punya susah lagu2 dia nak masuk AJL. lagu Angkara tu pon biasa2 je bakal terka ...


Sebb tu fans sheols gigih vote undian ni sebb tau untuk kategori juri mcm AJL tu sheols susah nak dpt .Da berpuluh tahun menyanyi ke AJL pon bru 2x.At least ade la jugak awrd tu walaupun bukan dari yg terbaik.Sekadar award popular.Bole la buat tmbah koleksi awrd sheols tu.Fans die pon tau Nana ni bukan favor juri untuk AJL.At least ade la someting yg sweet untuk sheols kenang bile da tue nti.Lgipon umo sheols pon berape da.Dekat 40 .Paling lme awrd popular cmni untuk sheols pon maybe untuk tempoh 2/3 thun ni.So selagi ade award popular tu biarlah fans sheols nak pulun pon.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 04:45 PM GMT+8 , Processed in 0.104883 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list