CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Rhyno

BENANG KHAS SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 36

  [Copy link]
Post time 29-12-2021 09:53 AM | Show all posts
asmara_me replied at 29-12-2021 08:12 AM
Aina takleh over confident, orang dah tahu dia power vocal, tak perlu nak membuktikan lagi, kalau  ...

setuju sis... she xperlu work hard guna segala teknik vokal pelbagai..
ernie pun rasanya dh slow down bab ni, skrg ernie nyanyi bunyi natural je.. dulu ada gak sindrom try too hard tu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 09:57 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 29-12-2021 09:53 AM
setuju sis... she xperlu work hard guna segala teknik vokal pelbagai..
ernie pun rasanya dh slow d ...

betul, Ernie dulu nyanyi tiada emosi langsung, semua teknikal semata. Nasib baik masa AJL lepas, performance dia jadi lengkap, vokal padu, ada teknik, ada emosi, lagu tu ada perasaan. Aina pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, overconfident kadang2 bagus, kadang2 mengundang padah ye.  
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 28-12-2021 04:45 PM
CT Nana kemain nak berduet dgn rapper sebab nak lawan dgn Wany Harista yg berduet dgn rapper gak.  ...

Siapa Wany Hasrita tu sampai Ct nan sendayan nak kena lawan? kelakar chuolzahhh ni. asal boleh compare chuollzahh compare je lah kan nokk??
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 29-12-2021 10:19 AM
asmara_me replied at 29-12-2021 09:12 AM
Aina takleh over confident, orang dah tahu dia power vocal, tak perlu nak membuktikan lagi, kalau  ...


Setuju.. sometimes Aina ni melebih2 sgt ad-lib x tentu hala.. Jac masa AJL nyanyi Gemilang ad-lib x tentu hala kecundang jua kategori vokal terbaik.. technical penting tp kena serta dgn penjiwaan yg padu juga..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Duk melayan lagu Cinta Marsha.. best betul vibe & groove lagu ni.. harap2 lolos la ke final AJL.. komposer pun x asing ngn pentas AJL (Akim & Stacy)..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 11:08 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 28-12-2021 07:16 PM
tp Wany berduet dgn rapper haussssss di aidilfitri.. lagu Pedas dgn Sophia Liana tu kan??

so flop ...

aku x minat lagu si pedas tu..cam pelik je..btw lagu Amaran tu sedap..cam kena lak ngan timeline kes nana dengan 5 stooges tu

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 01:11 PM | Show all posts
amaran dgn pedas bukan killer song pon. so so je sedapnya. tp boleh la nk buat point tambahan dalam repertoire nana n wany.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
So ade sesiapa tau list peserta yang perform untuk hari jumaat & Sabtu?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 29-12-2021 10:03 AM
Siapa Wany Hasrita tu sampai Ct nan sendayan nak kena lawan? kelakar chuolzahhh ni. asal boleh com ...

Tak silap iols ct nana jumpa bunga tu dari tahun 2019.so perancangan tu lagi awal dari wany
Biasalah artis ada plan waktu sesuai nak keluar lagu
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam n hari ni dah start soundchek.
Iols rasa ernie syamel ctnana bunga shiha imantroye masdo yonni k mitch satu group
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
apikwaeh replied at 29-12-2021 03:30 PM
Semalam n hari ni dah start soundchek.
Iols rasa ernie syamel ctnana bunga shiha imantroye masdo yon ...

Spe ganti nek Ani lagu bunga tu chouls
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 03:58 PM | Show all posts
Tarikh semi-final MM36 :  31 Disember 2021  dan  1 Januari 2022.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 29-12-2021 03:58 PM
Tarikh semi-final MM36 :  31 Disember 2021  dan  1 Januari 2022.

Rumah i tak dapat tgk tv3
kat mana nak tgk ye?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 04:13 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 29-12-2021 04:00 PM
Rumah i tak dapat tgk tv3
kat mana nak tgk ye?

tgk online je..web tv3
https://www.xtra.com.my/live-tv/
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 04:13 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 29-12-2021 04:00 PM
Rumah i tak dapat tgk tv3
kat mana nak tgk ye?

tgk online je..web tv3
https://www.xtra.com.my/live-tv/
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
apikwaeh replied at 29-12-2021 02:48 PM
Tak silap iols ct nana jumpa bunga tu dari tahun 2019.so perancangan tu lagi awal dari wany
Biasal ...

kannnn.. lagu pun keluar mcm dekat2 je timing tu,  kebetulan wany tu keluar dulu.. dikatanya ct nana sendayan tu nk melawan dik wany who arr yusss tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 04:54 PM | Show all posts
Edited by Rhyno at 29-12-2021 05:00 PM
fadz84 replied at 29-12-2021 10:21 AM
Duk melayan lagu Cinta Marsha.. best betul vibe & groove lagu ni.. harap2 lolos la ke final AJL.. ko ...

iols pun harap lagu Marsha ke final. at least ada la pesaing Aina Abdul utk vokal terbaik.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 04:55 PM | Show all posts
Mawar91 replied at 29-12-2021 03:42 PM
Spe ganti nek Ani lagu bunga tu chouls

Zizi Kirana katanya....
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 01:07 PM | Show all posts
masdo tengah trending di seberang.(Indonesia) rasanya boleh pi final..masa live dengan kak adibah noor di gegarvangaza pun vokal ali dah nampak ok
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 29-12-2021 04:55 PM
Zizi Kirana katanya....

zizi dh g jumpa mufti ke belum nk beraksi tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:29 PM GMT+8 , Processed in 0.086031 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list