CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Rhyno

BENANG KHAS SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 36

  [Copy link]
Post time 28-12-2021 02:41 PM | Show all posts
go go ernie walaupon tgh sarat
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 02:47 PM | Show all posts
Aina Abdul macam takda saingan je untuk Vokal Terbaik di AJL36.

Misha Omar je la kot pesaing utama dia.

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
anak_bunian replied at 28-12-2021 02:24 PM
aku rasa Iman Troye kan ke final sebab lagu Teman tu lagu paling trending tahun 2020 - 2021.


X suka betul kuota2 trending ni.. sejak zmn Cinta Mukabuku lagi kan.. patut populariti xleh campuraduk dgn kategori terbaik.. peminat dh undi lps semi tu pun dh cukup bagus.. tahun 90an dulu brp byk lagu2 juara carta radio x lepas pegi final AJL pun..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 03:53 PM | Show all posts
anak_bunian replied at 28-12-2021 01:24 PM
aku rasa Iman Troye kan ke final sebab lagu Teman tu lagu paling trending tahun 2020 - 2021.

meols rasa senasib dgn Nabila Razali jah nnt.. lagu Pematah Hati pun trending tp xlepas ke final.

tapi lagu sheols yang baru "Nang" tu ada harapan utk tahun depan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 03:54 PM | Show all posts
anak_bunian replied at 28-12-2021 01:22 PM
siapa ketua juri? Azmeer lagi ke?

kalau Azmeer ketua juri lagi pastinya dia akan masukkan penyanyi2 ...

sial la kalo masdo masuk final lagi.

punya xbest lagu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 28-12-2021 03:53 PM
meols rasa senasib dgn Nabila Razali jah nnt.. lagu Pematah Hati pun trending tp xlepas ke final.
...

Mungkin lagu Nang tu bakalan senasib ngn lagu Canggung dik Wany... Kandas kat semifinal..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 04:41 PM | Show all posts
fadz84 replied at 28-12-2021 04:29 PM
Mungkin lagu Nang tu bakalan senasib ngn lagu Canggung dik Wany... Kandas kat semifinal..

Lagu "Nang" tu sedap gak. iols suka. pasti akan ke semi-final MM37.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 04:42 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 28-12-2021 03:53 PM
meols rasa senasib dgn Nabila Razali jah nnt.. lagu Pematah Hati pun trending tp xlepas ke final.
...

Peluang Kedua trending dan ke final walaupun vokal penyanyinya haus di lautan dalam.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 04:43 PM | Show all posts
Rhyno replied at 28-12-2021 03:41 PM
Lagu "Nang" tu sedap gak. iols suka. pasti akan ke semi-final MM37.

saingan lagu Nang nanti ialah lagu Amaran - Nana feat Bunga.

since similar genre, rasanya salah satu jah dari 2 lagu ni akan ke final AJL thn depan.

gitooohhh dh discuss AJL tahun depan. pondan sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 04:44 PM | Show all posts
Edited by Rhyno at 28-12-2021 04:46 PM
anak_bunian replied at 28-12-2021 02:47 PM
Aina Abdul macam takda saingan je untuk Vokal Terbaik di AJL36.

Misha Omar je la kot pesaing utama ...

pesaing Aina Abdul utk Vokal Terbaik :

1. Kak Mitch (pasti ke final kalau ketua juri Azmeer)
2. Naqiu & Vanessa (kalau dapat ke final)
3. Marsha Milan (kalau dapat ke final)
4. Trio Lara (pasti ke final)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 04:45 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 28-12-2021 04:43 PM
saingan lagu Nang nanti ialah lagu Amaran - Nana feat Bunga.

since similar genre, rasanya salah s ...

CT Nana kemain nak berduet dgn rapper sebab nak lawan dgn Wany Harista yg berduet dgn rapper gak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 28-12-2021 04:45 PM
CT Nana kemain nak berduet dgn rapper sebab nak lawan dgn Wany Harista yg berduet dgn rapper gak.  ...

Kang sheols buat lagu ala2 memori berkasih chouls jugak Kate CT Nana x nak kuar zon Leman.Da buat genre cmni kate tiru org lain pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 07:16 PM | Show all posts
Rhyno replied at 28-12-2021 03:45 PM
CT Nana kemain nak berduet dgn rapper sebab nak lawan dgn Wany Harista yg berduet dgn rapper gak.  ...

tp Wany berduet dgn rapper haussssss di aidilfitri.. lagu Pedas dgn Sophia Liana tu kan??

so floppp

at least lagu Amaran ni hit kt radio skrg
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Wlupun iol x minat lagu intan payung tu tp hope lagu tu masuk nak tgk kakani perfom
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 28-12-2021 07:16 PM
tp Wany berduet dgn rapper haussssss di aidilfitri.. lagu Pedas dgn Sophia Liana tu kan??

so flop ...

Tp kat telinga I dgr Pedas lagi best berbanding Amaran.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 28-12-2021 04:44 PM
pesaing Aina Abdul utk Vokal Terbaik :

1. Kak Mitch (pasti ke final kalau ketua juri Azmeer)

Vokal Ernie untuk lagu Boneka power gak kan.. x semestinya nk mng vokal kena lagu2 slow/balada je.. Jac & Hazami dh buktikan ngn lagu Ikut Rentakku & Kata.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 02:32 AM | Show all posts
fadz84 replied at 28-12-2021 08:27 PM
Vokal Ernie untuk lagu Boneka power gak kan.. x semestinya nk mng vokal kena lagu2 slow/balada je. ...

lagu Boneka tu macam tak hypekan sgt vokal Ernie. lagipun sheols dah menang vokal tahun lepas.
tahun ni kasi can kat Aina Abdul plop.




Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 28-12-2021 02:59 PM
X suka betul kuota2 trending ni.. sejak zmn Cinta Mukabuku lagi kan.. patut populariti xleh campur ...

orang kata lagu terbaik tak semestinya popular, tp lagu popular adalah lagu yg baik. So normal la kot klu lagu2 viral trending masuk AJL.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 09:12 AM | Show all posts
Rhyno replied at 29-12-2021 02:32 AM
lagu Boneka tu macam tak hypekan sgt vokal Ernie. lagipun sheols dah menang vokal tahun lepas.
ta ...

Aina takleh over confident, orang dah tahu dia power vocal, tak perlu nak membuktikan lagi, kalau dia nyanyi dgn tenang masa sampaikan lagu, mesti lagi padu vokal dia. ni selalunya dia seboleh2 nak buktikan dia power dari segala segi, pastu mesti cacat suara dia haih. Aku suka vokal Aina, tapi dia kena betulkan apa yang aku cakap ni haha.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 09:51 AM | Show all posts
fadz84 replied at 28-12-2021 07:24 PM
Tp kat telinga I dgr Pedas lagi best berbanding Amaran.. hehe

lagu Pedas tu sendu sgt la uols.. maybe part rapping Sophia Liana better than Bunga la..


Amaran ni bunyi dia fresh sikit n ada fusion..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:28 AM GMT+8 , Processed in 2.559716 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list