CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 587|Reply: 7

Saya okey, sekarang dah mula ‘shooting’ – Shaheizy Sam

  [Copy link]
Post time 4-12-2021 03:09 PM | Show all posts |Read mode

SAM dimasukkan ke hospital semalam selepas mengalami keletihan ketika sedang menjalani penggambaran.

Saya okey, sekarang dah mula ‘shooting’ – Shaheizy Sam

PETALING JAYA – “Tiada apa yang perlu dirisaukan. Saya okey dan baik-baik sahaja.

“Ini pun saya dah ke set untuk sambung ‘shooting’ (penggambaran) selepas doktor bagi izin keluar dari hospital semalam.”

Demikian respons pelakon terkenal Shaheizy Sam kepada Kosmo! Online berkenaan status kesihatannya selepas dimasukkan ke sebuah hospital semalam.

Menurut Shaheizy, dia mengalami keletihan melampau dan rasa hampir dan sukar untuk bernafas ketika berada di set penggambaran semalam.

“Doktor kata saya keletihan. Oksigen dalam badan berkurangan. Itu pasal saya rasa susah nak bernafas dan dada jadi sempit.

“Jadi doktor masukkan drip sebotol untuk bantu tambah tenaga. Alhamdulillah, tiada apa-apa yang merisaukan. Keluar saja dari hospital, terus saya sambung penggambaran macam biasa,” katanya.

Tambah Shaheizy atau nama sebenarnya Shaheizy Sam Abdul Samad, 38, terdahulu dia juga pernah dikejarkan ke hospital akibat masalah sama ketika sedang menjalani penggambaran bagi filem Polis Evo 2 beberapa tahun lalu.

“Ini bukan pertama kali saya kena macam ini. Dulu masa tengah ‘shooting’ Polis Evo 2 pun saya lalui benda sama,” katanya lagi.

Terdahulu, menerusi hantaran dalam Instagram, suami kepada pelakon Syatilla Melvin itu memuat naik foto memaparkan dirinya sedang berbaring di atas katil di sebuah hospital diiringi dua staf perubatan.

Menjengah ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan artis meninggalkan komen dengan bertanya status kesihatannya selain mendoakan urusan kesihatannya dipermudahkan. – K! ONLINE

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2021/12 ... oting-shaheizy-sam/

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Gws la... Usah le gantung vape byk2 kat leher tu.. berat. Semput nnti
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak sangat isap vape, pod
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 05:11 PM | Show all posts
hasil mencekik produk kurus yang di haramkan di spore dan vape tu ke???

satu lagi dok tenyeh produk2 timbang kilo isteri yang hauk packaging pprt kampung dot com tu...

apa2 pun kepamnya ko dikkkk kahwin dengan isteri muka cepat tua terus laki bini pun kepam...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:43 PM | Show all posts
youell replied at 4-12-2021 03:57 PM
Gws la... Usah le gantung vape byk2 kat leher tu.. berat. Semput nnti

Aku yang tengok pun rasa sakit leher. Gantung vape banyak2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 09:57 PM | Show all posts
masih lagi vaping..so yesterday...tapi memang nampak muka berumur sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu tasty jugak dia ni. Sejak kawen , kepam tiada berpenghujung
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
gantung le banyak - banyak vape tu...harap dapat bantu masalah pernafasan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Sebelum you kahwin dengan your spouse, mcm mana you tau he/she is the one?
Amandaminaj96Sebelum you kahwin dengan your spouse, m
Views : 35775 Replies : 166
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 64682 Replies : 1836
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20822 Replies : 621
Thermomix
AfnaThermomix
Views : 26887 Replies : 352
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 385 Replies : 14
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9616 Replies : 556
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 694 Replies : 15
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2707 Replies : 286
Doktor beri amaran trend ‘ayam mengantuk’
YgBenarDoktor beri amaran trend ‘ayam mengantu
Views : 1729 Replies : 24



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 12:40 PM GMT+8 , Processed in 2.932317 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list