CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 3-12-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 3-12-2021 03:34 PM
Better boobs yg dulu dr sekrg

Dulu takde macam sekarang ni….
Sekarang dah macam kepala orang seketul tek dia….
Macam kepala anak dia yang annoying tu!

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pcr13 replied at 3-12-2021 05:27 PM
My village tu memang menampakkan kebodohan yang amat. Vocab dia limited betul. Setakat roll tongue o ...

Tu je la dia mampu. I x faham apa yang orang nak follow dia sangat time dia MLM dulu? Kalau a great conversationalist, mesti dia ni engaging…witty…knowledgeable. Ni Vocabs pun limited, dia bagi talk dalam BM ke hapa time dodulu? I very very confused ya. I rasa dia ni kurang membaca, Sebab tu bangang
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 05:48 PM | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 05:31 PM
Dulu takde macam sekarang ni….
Sekarang dah macam kepala orang seketul tek dia….
Macam kepala an ...

I tambah lagi, in January 2019 she was tummy first baru teks:



Dulu dan sekarang sama2 haukest..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 3-12-2021 05:48 PM
I tambah lagi, in January 2019 she was tummy first baru teks:



Tek dulu kecik and lanyut gak kan? Dah letak filler ke hapa push up bra dia beli, pun layut gak. Takat tambah kebesaran pun sama je effect nya, layut..yihhhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 06:05 PM | Show all posts
expectation vs reality kuin pakai gi tengok wayang
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 05:31 PM
Dulu takde macam sekarang ni….
Sekarang dah macam kepala orang seketul tek dia….
Macam kepala an ...

Trashy betul gaya pam kekonon nak pikat pilot kena pakai ruper perempuan belakang lorong.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 3-12-2021 05:48 PM
I tambah lagi, in January 2019 she was tummy first baru teks:



So sepanjang lockdown pandemic dan menyembunyikan diri ni dia mengeram teks la sampai sedebuk mcm tu. Inject filler.
Itu je la pencapaian seorang hanis haizi
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Test ting

Edit Terkujat tgok gmbo nie
Xsangka first gmbo kepam i upload dlm cari baru

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 05:31 PM
Dulu takde macam sekarang ni….
Sekarang dah macam kepala orang seketul tek dia….
Macam kepala an ...

Handsome pilot mesti xpandang die
Sorry la mmg pakaian cm call girl dah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sapa duduk Shah Alam, boleh beli original MK, KS and MJ at Eat, Sleep, Shop. No need go through PS pun ????☺️
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 3-12-2021 06:13 PM
So sepanjang lockdown pandemic dan menyembunyikan diri ni dia mengeram teks la sampai sedebuk mcm  ...

Sheolls kata "pandermic" chuolls lolz
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-12-2021 06:35 PM
Test ting

Edit Terkujat tgok gmbo nie

Ewww tiak dia.

Boipren x melugai ka tgk tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 3-12-2021 02:01 PM

????????????
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak pam carry coach keee...dulu mengata org kalo x mampo bli designer bag bole bli coach coach hota heyy...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 3-12-2021 04:39 PM
dengan yeni iols check in!!!!!!!!!!!!!

mendonia sgt kakpam dan bangkeris kita. kita tengok sejauh m ...

Pipi kembung rupanya abg keris ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
spitsid replied at 3-12-2021 07:08 PM
????????????

????????????
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-12-2021 06:35 PM
Test ting

Edit Terkujat tgok gmbo nie

Ya ampunnnnn, Dia tgk x agaknyer Sblm post, dah Abis lawo ke ni, Huhuhuhu seyes simpati betui la Kat kepam, smpai dah x bole Nmpk or beza mane yg baik or buruk, cantik or x cantik, minta dijauhkan Kt semua jd mcm ni…..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadirrrrr utk check in

Wahh dah ada istana baru especially for kepam dan abam keris
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 3-12-2021 05:48 PM
I tambah lagi, in January 2019 she was tummy first baru teks:



Ala dulu2 pon gambar sakan bershopping bukan semua barang sendiri. Semua pun barang org lain yg dieksyenkan... zaman income 6 angka tu boleh le gebang lebih mampu pakai branded kan.. kalau memang semua yg ditayang hak milik sendiri tu yelah i kagum la as if macam harta x habis 7 keturunan. Tp kepam mmg bood dulu2 tak reti nak menabung atau invest dekat property. Takat dulu bawak BM lama org pun x heran. Skrg mampu tak kepam nak angkat bmw, alpard ke vellfire ke range rover ke merc ke? Umah pon tarak.. kalau ada  umah sbb parents belikan tu takleh nak kira la. Bukan pencapaian hidup sendiri..buat biz pun hauk.. kalau product bagus sgt knp tak boleh nak bertahan. Dulu ada akademi pun bungkus.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 3-12-2021 03:17 PM
Iols ingat nak reply kat rumah lama rupa-rupanya dah ada new level pulak. Kepam never disappoints! ; ...

Udohle paper bag keciik.
Mcm kakpam beli utkdiri sendri aje.

1paperbag prada. Tshirr putih bang mat.

1paperbag gucci. Cap pam bli kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 04:31 PM GMT+8 , Processed in 0.092880 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list