CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 4-12-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 4-12-2021 09:16 PM
Iolls la tu nak cakap taiwanis dia tu bukan sedap sangat. Cousin iolls bagi suruh rasa hala buderr ...

Hahahah

I xpnh terliur tgok die post hahah
Ntah2 yg dok puji tu dpt free je hahah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 07:07 PM
Lagi nak justify, “I suka pedas Tapi ni gilerrrr pedas!”
Eh Ko nape?? Apa eh motip dia buat ni?  ...

Benci kan perangai cm nie hahaha

Die ptt mkn taro die je capcap cup cup hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 4-12-2021 08:29 PM
iols ngantuk dgr pam bercerite psl pejalanan die menjadi PS dr anak sulung kcik lg. dgn berat mulo ...

Kerih pn same level ngn kePam je kot u.tula sekufu

Lg pn dpt jgk habuan pradaaaa tgu kk pam sopim
Xkn keris nk lari hahaha.

Brg free. Bkn pradaa je
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Wani tu kan berrrrrduitttttt, kenapalah tak invest ambil Tealive franchise? Starting capital baru 250k. Melihat kepada orang-orang sekeliling iols ni, memang menogok Tealive pagi petang siang malam. Ada sorang akak ni bagitau, satu branch Tealive sheols tu boleh untung bersih sampai 40k monthly. Ini zaman pandemic ya... Sampai her husband invested lagi bukakan another branch for her.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:05 PM | Show all posts
sissado3 replied at 4-12-2021 12:04 PM
Memang betul acah2 seksi, pakai filter:

dah macam badan katak hanis ni aku tgk..atas besar gergasi..smpai bawah kecik..filter gone wrong ? dia pakai filter katak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-12-2021 01:30 AM
I telek byk kali logo tory burch tu. Betul ke kakpam promote TB ni? Sbb i pon x gamak nak pakai TB ...

Nape tak gamak uols? Ziziks sgt ker? Meols baru dok usha TB huhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 4-12-2021 09:30 PM
Kerih pn same level ngn kePam je kot u.tula sekufu

Lg pn dpt jgk habuan pradaaaa tgu kk pam sopim ...

kerih mampu bg pam hadiah dgn kad LOVE YOURSELF dan sticky notes tergesa2 tulis tu hint ker tu kerih yg pam tu stok gegelis je? knp bkn I LOVE U? ucapan pn wish utk biz pam je.

adekah pam dgn kerih dlm mode cut bajet smpi tgk wayang pn kne menapak jauh2?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 4-12-2021 06:53 PM
Kan..
Menyampah perangai gini
Klo yer pon xpyh la up location..

Die ingat org ayam penyet pak gembus tu x boleh balas balik ka???? Silap2x die p suruh staff die order taiwanies tu.. Pastu komen mcm die komen... Baru buku bertemu ruas... Pastu viralkan...
Bodoh jua budder nih... Xtau ka die pon dalam f&b lane... Bila2x mase ja boleh kene balik..
Eh bodohla budder
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 4-12-2021 06:29 PM
I pulak yg segan tengok dia berbual.....gigih cerita pasal how she started becoming PS...ada yg ta ...

Nape die nak share pasai PS...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 4-12-2021 10:45 PM
Nape die nak share pasai PS...

Macam apa yg forumer cakap lat sini..dia nak pancing customers...nak tunjuk yg dia very successful PS
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 4-12-2021 11:02 PM
Macam apa yg forumer cakap lat sini..dia nak pancing customers...nak tunjuk yg dia very successful ...

Die amnesia ke hape... Die lupe ka die penipo tersohor... Penghutang terpaling...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 4-12-2021 11:05 PM
Die amnesia ke hape... Die lupe ka die penipo tersohor... Penghutang terpaling...

Hahaha..dah tahap dementia sampai lupa pulang ke pangkal jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 5-12-2021 12:10 AM

Esok kita nengok la wanisss ngok tu up IG story pi holiday ke penang. Packing baju anak pun nak share, just because nak promote mountain buggy bag dia tu. Then, pi plak tunjuk dia packing mcm hampeh kat luggage LV dia yang busuk tu. Nak bgtau la, beg tu tak muat baju laki. So apa content Ko nak point out ni actually badak?

She’s definitely not a seasoned traveler la. Ko main letak je baju, bergumpal gumpal Wpun dah lipat. Lipat pun tak semengah. Kalau I, dah letak dalam travel storage bag, susun cantik2, tudung lain, baju lain, underwear lain, toiletries lain. Baru la nampak presentable Kalau nak show off kat org lain. Beg pun kemas tak terbalik semua dlm tu. Ni, main campak je baju mcm tu. Haihhh…..OCD lanc** laaaaa perangai tu..kan?

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 4-12-2021 09:19 PM
Hahahah

I xpnh terliur tgok die post hahah

I perasan few instafemes/bloggers order Taiwan is..they said sedap, siap repeat order..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 06:16 PM
Ohhh liddat eh? Ingat ada bayar ansur2 ke….macam I nengok satu PS barang2 outlet US yang I follow ...

Boleh share tak ig mana you?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 5-12-2021 12:15 AM
Boleh share tak ig mana you?

Ni dia….

https://instagram.com/thesupernini?utm_medium=copy_link



Cantik kan? Kepam ada macam ni!??? Lol
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
-Suri- replied at 4-12-2021 10:17 PM
Nape tak gamak uols? Ziziks sgt ker? Meols baru dok usha TB huhuuu

Bg kita ok jah uols. Stended kakpam jijiks la. For me xberapa kenan TB ni mcm vibes steve maiden. Nk preloved pon org x berapa nak
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 5-12-2021 12:14 AM
I perasan few instafemes/bloggers order Taiwan is..they said sedap, siap repeat order..

I rasa sapo yg x pernah mkn cocktail guna susu aidil, mmg akn puji budder punya taro tu. Beli jah sendiri susu aidil letak agar2 mmg sama jah rasa. Campur daun pandan sekali
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 4-12-2021 09:48 PM
Wani tu kan berrrrrduitttttt, kenapalah tak invest ambil Tealive franchise? Starting capital baru 25 ...

I dont think she ada sedebuk 250k pakaian je tai tai tp account bank i rasa lebih kurang kita2 ni jah. Sbb tu kena susah payah gentel taro. Kalau bukak tealive dah goyang kaki
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 4-12-2021 12:04 PM
Memang betul acah2 seksi, pakai filter:




Lemak2 tu mcm menjerit nak keluar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 04:40 PM GMT+8 , Processed in 1.968984 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list