CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 4-12-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik bradik sama perangai babi agaknya. Mentang2 Ko niaga menda makan, ko plak kondem orang lain. Tak suka pedas, ckp je la can’t take spicy food. Perlu ke nak mentioned, I’m never coming here again semua??? Tekak Ko tak leh terima spicy, tak yah la ckp mcm tu nak post bagai….

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 4-12-2021 08:55 AM
Video hanis yg tunjuk family main kad tu.. mula2 nampak emak die free hair.. pas tu delete video tu. ...

Menyampah tibe2 rajin lak post family rindu konon.
Padahal kt msia Ntah2 jenguk pn x hahaha
Kt si badder pinjam duit saje smpi org tu deathbed pn nk pau lagi

Dah ke LA rajin lak post family. Post itu ini
Kt msia xde telor
Diam x berkutik tkut org mintak hutang

Disgrace btol perangai
Don't buy jer stuff
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 06:33 PM
Adik bradik sama perangai babi agaknya. Mentang2 Ko niaga menda makan, ko plak kondem orang lain. Ta ...

Hahahaha
Dah sah2 la pedas.
Klo x mkn pedas jgn la order sambal sekali. Asing je la

Bayangkn ade org tulis
''i will never eat this taiwanis again and i will never buy this taiwanis again.
So cold and chewy
I hate it.''
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 4-12-2021 06:38 PM
Hahahaha
Dah sah2 la pedas.
Klo x mkn pedas jgn la order sambal sekali. Asing je la

I CANT WAIT TO SEE THAT THING HAPPEN! Hahahahah…Biar Padan muka dia.

Yes betul apa you cakap, dah tau nama nya ayam penyet, of course ada level pedas sambal2 dia. Ko mintak asing kan la…Apa masalah? Bangang much?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 06:43 PM
I CANT WAIT TO SEE THAT THING HAPPEN! Hahahahah…Biar Padan muka dia.

Yes betul apa you cakap, d ...

Kan..
Menyampah perangai gini
Klo yer pon xpyh la up location..
Kejap je Roda pusing kne kt dia plk
Nmpk tgh rancak dok bg dessert die kt instafemes n retis

Mmg pon u.
Bole je asing.
I rase mmg that ayam penyet femes sbb pedas.
Da thu level ko sos nasi ayam je xpyh la beli..
Benci perangai adik beradik nie.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 4-12-2021 03:58 PM
ramai je u yg jual from US.. even some boleh jual rm1400 for kitchen aid artisan tu .. not mini. i ...

Siapa ps you tu? Sudilah sharing dengan kitorang kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 06:33 PM
Adik bradik sama perangai babi agaknya. Mentang2 Ko niaga menda makan, ko plak kondem orang lain. Ta ...

pak gembus ada 4 tahap kepedasan..paling biasa sambal kacang..sambal kacang ngan sikit sambal cili dia..kalau xtahan pedas mintak je sambal kacang…tak payah nak kondem2
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 4-12-2021 06:53 PM
Kan..
Menyampah perangai gini
Klo yer pon xpyh la up location..

Lagi nak justify, “I suka pedas Tapi ni gilerrrr pedas!”
Eh Ko nape?? Apa eh motip dia buat ni? Nak bgtau dia baru nak mkn lunch ke atau nak kondem orang ke hapa?

Hahahahahah part level pedas nasi ayam…kelakar la!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 4-12-2021 07:04 PM
pak gembus ada 4 tahap kepedasan..paling biasa sambal kacang..sambal kacang ngan sikit sambal cili ...

Betul! Sebab ko tu pun niaga kan. Orang kondem ko, kang sentap plak. Tak sedap, diam…tekak Ko mungkin tak sedap, kau tak suka Tapi orang lain suka. Otak lembu ke hapa dia ni?!

Yelah maybe she’s giving her honest opinion but to me this is rude Sampai nak bgtau tak nak dtg kedai org tu nape?

Leh je dia olah ayat tu jadi:
“Crazy level pedas….I suka mkn pedas Tapi level sambal pedas dia, i is kenot ahahahaha”

Ah Habis cerita! Ko pun tak condemn org, kira Siapa suka mkn pedas, secara Tak langsung curious nk pi kedai tu and rasa. Tak salah promo, mana tau, rezeki Ko dlm rezeki kedai ayam penyet tu gak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala uols
. Wany nak cakap la yang sebenarnya pakgembus tu bukan level dia. Dia saja nak try makanan murah tp tak sesuai dgn tekak la. Dia suka pedas yang kalau kat cafe Dior ke Hotel Doubletree by Holton ke.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 07:12 PM
Betul! Sebab ko tu pun niaga kan. Orang kondem ko, kang sentap plak. Tak sedap, diam…tekak Ko mun ...

Siblings die mmg sejenis living in their own bubble, its all abt me, me & me. Common sense xde...apa la hasil didikan parents dorang sbb semua perangai hauk & xde achievement even contribution to masyarakat pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 06:33 PM
Adik bradik sama perangai babi agaknya. Mentang2 Ko niaga menda makan, ko plak kondem orang lain. Ta ...

setau i, pak gembus ade bg level kepedasan yg kite nak. die tak amek tau ler tu. mtk la level kepedasan manje2 je. die igt pak gembus tu tak tau ke level kesukaan org laen2. kang org komen dessert die too sweet tahap potong kaki mcmne pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 06:33 PM
Adik bradik sama perangai babi agaknya. Mentang2 Ko niaga menda makan, ko plak kondem orang lain. Ta ...

i will never la kan.. i’m never apppooooo dek baddah oiiii!
iols menyampah sheols ni. semua benda nak letak LOL! bongok
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 4-12-2021 03:58 PM
ramai je u yg jual from US.. even some boleh jual rm1400 for kitchen aid artisan tu .. not mini. i ...

sape ps uols tu. bole share tak uols mse BF sale ritu cpt btl brg yg i aim tu sold out. ps yg iols follow sume bgtau sold out skjp je hrp boxing day ni bole la dpt price cenggitu.

ade 1 ps ni jual kitchen aid artisan rm1400++. tu ps plg murah i penah jmpe jual kitchen aid. adekah ps chuols. ikutkn hati i nk jugak tp bile pikir blk iols bkn kaki baking2 ni. pastu kang mule pening mane nk letak sbb i tak suke letak byk brg kt atas counter.

tak pnh nmpk pam jual kitchenware yg org aim. balik2 yg same je
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 4-12-2021 05:37 PM
Stress dengar Kepam berbual. Her accent so fake! Ape kejadah nak suruh orang hurry to place order..b ...

Grammar pun teraburrrrrr..terus grammar nazi mode kicks in dengar dia ckp 'those who has'..hello pam, basic grammar je tu..tapi accent kemain mcm king coco.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 4-12-2021 08:10 PM
i will never la kan.. i’m never apppooooo dek baddah oiiii!
iols menyampah sheols ni. semua benda ...

Budder ni mmg bodoh la. X boleh brain kadang2 dia punya bodoh tu. Kemain canang busy businesswoman la, hadap laptop since pagi sampai malam, lunch lambat sbb busy la. Eh hello budder. Acik forum ni lagi hebat pagi Ada site visit, pastu rush pegi meeting lagi, then continue lagi keje sampai pagi buta, makan pun sambil keje, takde nak canang2 sambil lol sana lol sini. Tu belum lagi kena present kat BOD, kena bertekak dalam meeting dgn lawyer, clients semua, takde masa nak gulung lidah accent amarika. Budder mana penah experience tu semua, takat present mesin kuruskan muka dgn jual dessert je tak yah nak gebang sangat la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 4-12-2021 08:26 PM
Grammar pun teraburrrrrr..terus grammar nazi mode kicks in dengar dia ckp 'those who has'..hello p ...

Grammar dia fail teruk. Rengsa dengar. Accent nak pekat sampai orang x faham apa butir yang dia nak sampai kan  lalu celah2 gigi terabur dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 05:02 PM
I ajar uni students ttg business. Pendek cerita, nak buat business kena berani and kena ambik risi ...

iols ngantuk dgr pam bercerite psl pejalanan die menjadi PS dr anak sulung kcik lg. dgn berat mulot terkemam2 mcm susah benar nk abeskan word tu. mcmne la kerih bole tadah telinge die nk berchite. plain je. knowledge pn limited. dh brp mggu berkepit ni tak rase bosan ke. si kerih tu pulak takde ciri2 yg semedang bole berchite psl branded stuff je. psl bangunan psl harge rumah psl cinema. apoo bosan gile topik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 4-12-2021 06:38 PM
Hahahaha
Dah sah2 la pedas.
Klo x mkn pedas jgn la order sambal sekali. Asing je la

Iolls la tu nak cakap taiwanis dia tu bukan sedap sangat. Cousin iolls bagi suruh rasa hala buderrr bekas punya besar isi suku bowl tu levelnya.. macam iolls beli taro pastu tambah susu cair sendiri kat rumah je urghh…

makan chicken rice shop je la budder kalau tak tahan pedas
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 4-12-2021 04:12 PM
Semua video ada kat YouTube playlist ni,
Los Angeles playlist.


Hahaa sheols mentioned zaman fotopages lagi jadi PS follow husben pi US.
Calling2 @babynina30 ai teringat chuols penah mention cerita yg sama, ni mesti zaman blog honetothebee khennn.
Muhong betoi ckp takde acc bank, habes tu zaman student uniten tu semua pakai cash ke? Ai tak sanggup dgr habis sbb rengsa terkulat2 si kepam nak habiskan ayat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 08:46 AM GMT+8 , Processed in 0.086972 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list