CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 4-12-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 4-12-2021 12:04 PM
Memang betul acah2 seksi, pakai filter:



I duk congak congak bahagi kira kali darab sekarang, agak2 nipple dia aras mana dlm pic ni?? Very very konpius ……
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal hazab sgt die berckp english, kalau mcm tu better ckp melayu je la....ckp english mengalahkan bdk darjah 1 tp anak buah i umur 5 thn ckp english fluent lancar siap slang american lg tanpa terkemam2
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 4-12-2021 11:56 AM
kaka pink.. apakah hadiah daripada abam keris utk kakpam tu? nmpk notes on sticky post je. a card? ...

Positive quotes je keris mampu bagi? Tak boleh hulur duit modal tolong grow business ke.. canang dapat bf businessman berjaya lololol
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:21 PM | Show all posts
pinksarah replied at 4-12-2021 11:44 AM
nampak sgt filter gmbr dia dgn keris hitam tu..

tgk gmbr dgn coach sling bag tu, siku lengan semua  ...

Wah jauhnya imagination you,dah imagine camna muka anak2 kepam with Keris.
Takkan terjadi la anak itu,unless kak Kepam seduce Keris masa tgh drunk..


Kepam mesti suka kalau dapat anak Keris,boleh la dia jadi famous macam
Fila..

Pastu kak Pam mesti suka dapat buat content for anak baru,sambil mengutuk
rakyat2 Malaysia yang konon racist.(sebab Kepam la manusia yg paling tak racist)

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah gila dgr dia ckp English! Slow sgt nak sebut sebutir2 perkataan, rasa nak lempang je bagi tersembur terus ayat. Mmg lgsg x rasa nak order apa2 dgn ko. Jauh beza dgn PS lain meniaga
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 4-12-2021 10:13 AM
Kenapa orang gemuk suka menjahanamkan diri sendiri? You are a walking fashion disaster la kakpam!!:c ...

x silap kat tred lama2 dulu ada yg kata apak depa ada kampeni sendiri yg dpt tender dr gomen
so adik beradik sume jd director la kut and dpt elaun stp bulan 5k ke mcm tu.x ingat sgt citer ni.
sbb dr dulu lg depa mmg tak keje professional tp stp bulan spend duit mcm org bergaji.
tp as of now boleh la nk mewah2 sbb bapak masih ada lg
if one day bapak dh takde, sekor pun x reti nak buat apa2 sbb tak penah keje opis and dunno the ecosystem,network etc to run biz.

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 4-12-2021 12:04 PM
Memang betul acah2 seksi, pakai filter:



her nipples buat sneak peak appearance ke tu? aiyooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:58 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 4-12-2021 03:56 AM
kaka pink.. apakah hadiah daripada abam keris utk kakpam tu? nmpk notes on sticky post je. a card? ...

definitely bukan HERMES box!

ingat kepam ni tak show off ke klu dpt branded stuff?

uiks..tak boleh tido doploh pat jam tau snap gmbr kiri kanan dpn belakang atas bwh tazzabarrr nak tunjuk acik forumSSSSS..hahahahaha

hadiah murahan, terpaksa la kasi sneak peak je sambil acah2 i love you gituh..

konon i is redha hadiah mur mur..

klu you all nak tau, brg2 kt US tak mahal mana, even branded items yg bersepah2 kt pavi klcc tu..penuh masuk factory outlet in US ni..

you imagine je la, even items from europe pon cheaper in US tau..benda sama je..

psl tu i gelakkan je kepam ni..

dia ingat org malaysia tak tau life dkt US tu mcm mana gamaknya..

top to toe boleh branded tp......

cap factory outlet mari lerrr....wakakakakakakakakaka

bath n bodyworks yg punya la grand dkt malaysia ni kt sana cap factory outlet je, USD1 pon you boleh dpt brg ye...

i mmg kaki round shopping factory outlet and i'm proud of it..

why bother nak meriak dgn org klu setiap perjalanan tu ada je menyinggah factory outlet

bodo kepam ni..

yg order brg dgn dia pon cap bodo jugak..

sama2 bodo..

match made gituh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 02:00 PM | Show all posts
hagrid replied at 4-12-2021 04:21 AM
Wah jauhnya imagination you,dah imagine camna muka anak2 kepam with Keris.
Takkan terjadi la anak  ...

tp dia tinggal angan2 je la klu nak beranakkan anak american african..

sbb pakwe dia cap african cameroon

dulu masa dgn mekong tu boleh la ada harapan la nak anak kulit putih khenss...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 02:05 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-12-2021 04:51 AM
x silap kat tred lama2 dulu ada yg kata apak depa ada kampeni sendiri yg dpt tender dr gomen
so ad ...

best klu yg kena tipu dgn kepam ni viral..

biar malu satu family..

padan muka..

perangai beruk sekor2 semua sweep under carpet lps tu pura2 tak de apa2..

the receiving end mangsa2 tu la..

diperbodohkan satu hal, kena tipu bodo2 gitu je

brp kali diperbodohkan daaa

psl tu i suggest dlm thread sebelum ni, nak ajar kepam satu family ni thru viral je..

mmg akan affected semua sekali..

family pon bangsa enabler kpd anak beranak penipu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 02:13 PM | Show all posts
Sorry. Lama da tak masuk sink. Bukan ke kopek dia ni kecik and macam teleng sikit? Mothep smpai ke pusat plk kopek?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
niena90 replied at 4-12-2021 12:43 PM
Menyampah gila dgr dia ckp English! Slow sgt nak sebut sebutir2 perkataan, rasa nak lempang je bagi  ...

Mahal pulak tu dia jual. Camera bag KS mahal 200 dari ps lain
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 4-12-2021 11:49 AM
alamak, hanis kepam!

takkan kau redha je dpt hadiah mcm gini?

On point sgt komen ni sistur!! kemon pam jgn malukan kitaorang dkt sini. Xada hermes, dior or chanel latest design pon ok
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 03:03 PM | Show all posts
sribayu replied at 3-12-2021 06:38 PM
Kalau sapa duduk Shah Alam, boleh beli original MK, KS and MJ at Eat, Sleep, Shop. No need go throug ...

Kedai ni dah dekat 10 yrs tau wujud ... i met one of adik owner ni kat london back in 2013.
bayangkan la ... depa ni beli & buat ready stock. kiranya beli terus dapat. tak payah tunggu2.


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 03:16 PM | Show all posts
pinksarah replied at 4-12-2021 01:58 PM
definitely bukan HERMES box!

ingat kepam ni tak show off ke klu dpt branded stuff?

besides their factory outlet, TJMAX or Marshalls pun sometimes ada branded items kan. I suka usha2 kitchenware atau all the beddings punya item kat these two stores. tapi maybe kepams x masuk la sebab sheols bukannya pentingkan household kan... kepams is forever handbang, kasut etc. itu je la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 03:20 PM | Show all posts
dkt thread sebelah yg dh tutup ada forumer ckp beli prada paling murah..

prada ni, klu dkt factory outlet tak sama quality dgn boutique..

lower grade production..

even dkt bicester village yg penuh ummah prc beratur saban waktu beli prada factory outlet tu pon sama, different range and bukan dari boutique prada masuk factory outlet tau..mmg prada ada production khas utk masuk factory outlet saja..

sama mcm coach, label pon lain klu factory outlet and boutique, quality wise dah tentu lain..

so, kepam bg hadiah dkt keris hitam level factory outlet je ke?

kt lanre kemain kau kasi pressie LV mari tau..tak aci!

kau siap twinnies lg dgn boots si lanre tu..kan ada kau show off kt kami dulu sebelum kau mengotey lanre snap gmbr boots dulu di tepi katil ittew..lupa keeeee

kesian pakwe cameroon kau tau, takkan kau pilih kasih..

mentang2 tukang masak wannabe..jgn la pilih bulu pls kepam
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 03:21 PM | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 10:05 AM
Terpaling uneducated and boring boring boring and suka nak show off benda takde content!

Chris b ...

I mula2 tgk mcm notebook jer...kikiki... run her business better? Maybe dictionary kot so that kepams expand her vocab..xde la asyik cakap benda yg sama je
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 03:28 PM | Show all posts
fergie.abel replied at 4-12-2021 07:16 AM
besides their factory outlet, TJMAX or Marshalls pun sometimes ada branded items kan. I suka usha2 ...

TJMAXX in US..

TKMAXX in UK..

sama je..

i pon suka masuk tempat2 gini..

to tell you the truth, i lagi suka scout dkt tmpt2 mcm ni..

benda sama tp old stock saja..

brp ramai geng2 mak datin duk shopping tmpt2 mcm ni, tp dorang pon tak lah bragging menghina org kiri kanan seperti kepam..

Le Creuset tu, bersepah2 mcm2 warna haaaa...

but, klu you beli Le Creuset ni, dkt UK or US tgk betul2 label..

klu yg putih tu ok baru..

sbb depa ada different range, ada yg dah chipped so label berganti warna purple and such..

tp ada ditulis defect kt mana, hence, the price difference..

klu Kitchenaid, level masuk Target je wey...hahahahah..kt malaysia siap dlm boutique in bangsar some more..pi US alahai, mcm2 warna ada..

we all klu shopping mmg suka pi US sbb murah..

semahal2 currency USD tu, murah harga brg2 banding dgn tmpt kita..

cuma kebanyakkan PS kita suka pi europe..x ramai pi US scouting..

i ambik orders utk family pon i give up sbb byk factory outlets yg you boleh pergi dan cari..


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 03:37 PM | Show all posts
pinksarah replied at 4-12-2021 03:28 PM
TJMAXX in US..

TKMAXX in UK..

yes, Target pun I suka, byk betul beli brg kat sini... their make-up range pun best. One more is walmart..kikiki...malam2 kalau bosan jalan kaki p walmart neighborhood. X pun dollar store. Erm... kepams mesti x singgah la kedai mcm ni..not her level katanya...


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 03:47 PM | Show all posts
mahal giler weii makcik ni quote rm170 ...

ni ha harga sebenar
https://ecogirlshop.com/product/tushy-travel-bidet/
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 08:39 PM GMT+8 , Processed in 4.245154 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list