CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 4-12-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 3-12-2021 07:35 PM
Udohle paper bag keciik.
Mcm kakpam beli utkdiri sendri aje.


Xde maknenye beli.. MO kepam ni usung paperbag designer ke hulu ke hilir... Paperbag kosong ja tuuu.. Itula MO die sedari dulu.   
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
nikkibee replied at 4-12-2021 07:43 AM
Kak pam dh bajet2 dia mcm mona kattan pulak dahhh.sorry sis, Mona Kattan tu cantik,wangi dan mmg cer ...

Idola mona kattan tuu teks die gedabak camtu.... Kepam ni mcm syiok sendirik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:22 AM | Show all posts
beli barang setakat 3 4 je
untung ke tu?
lepas tu nk pau duit pos barang mahal2 ke cmn?
duit penat, duit minyak, parking, makan

i tgk ps lain amik order in bulk bagai
dan shipping pun ada guna kontena
sampai kena ada local warehouse or busuk2 rumah luas nk pack and shipping
amik deposit pn setakat 30-40% je
banyak modal depa ni
sementara nk tgu full payment

but kakpam?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 4-12-2021 08:22 AM
beli barang setakat 3 4 je
untung ke tu?
lepas tu nk pau duit pos barang mahal2 ke cmn?

I pon tgk PS lain punya order nak masuk bonet kereta pon x muat.. itu utk 1 trip.. pam punya kalau setakat 2-3 beg.. apa die dpt? Penat je? Dah la die tunjuk kat IGS beratur sket punya pjg nak masuk 1 outlet tu.. berbaloi ke penat2 gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Video hanis yg tunjuk family main kad tu.. mula2 nampak emak die free hair.. pas tu delete video tu.. up lg yg cover emak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 09:45 AM | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 11:09 PM
Kalau dlm kereta otw balik from factory outlet pun kepam leh cakap “Kabus in Malay is fog”….aga ...

anak2 dato terpaling tak educated ek
slang amerika masing2 tk nak kalah mengalahkan belajar overseas betahun2


badan mcm badak pun acah2 seksi,  makan duit haram byk sangat

pastu bodoh spedo jantan je..tk nmpak pulak si keris tu belanja apa2,

pas spedo jantan tu tshirt, ujung2 terpaksa mkn maggi tu pun beli sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 4-12-2021 09:45 AM
anak2 dato terpaling tak educated ek
slang amerika masing2 tk nak kalah mengalahkan belajar overse ...

Terpaling uneducated and boring boring boring and suka nak show off benda takde content!

Chris bagi dia hadiah apa menda ni? Carpet ke? Ahahahaha…bangga tul nak post gak kat IGS dengan I love you bagai as a reply. Every little thing to her is news kan? Pelik haku….

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa orang gemuk suka menjahanamkan diri sendiri? You are a walking fashion disaster la kakpam!! Also, syukur dah berbaik dengan maknya. I rasa mak dia pun dah redho. Tapi family diaorang ni banyak betul duit eh, macam tak habis2 done speku
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:14 AM | Show all posts
babycc replied at 4-12-2021 08:50 AM
I pon tgk PS lain punya order nak masuk bonet kereta pon x muat.. itu utk 1 trip.. pam punya kalau ...

untuk kelangsungan hidup u..wpun tk berbaloi pun
tu pun nasib je la kalau ada yg terbeli dgn dia maybe x kenal dia kaki scammer


mesti la dia nak menunjuk dg keris tu kuar masuk fo, acah2 kaya

dah bf pun bukan berduit nak tanggung dia kat situ..sedih
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:18 AM | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 10:05 AM
Terpaling uneducated and boring boring boring and suka nak show off benda takde content!

Chris b ...

murahan je hadiah si keris tu, tk zizik ke pam dpt hadiah mur2 mcm tu hhahaha

ye la tak ada pilihan kan hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:45 AM | Show all posts
Kitcyen eid?? Perghh...pasni nak try jual mixer..spatula or maybe elsihh ke kat VV tu pam??? Gile punya down grade minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 4-12-2021 10:18 AM
murahan je hadiah si keris tu, tk zizik ke pam dpt hadiah mur2 mcm tu hhahaha

ye la tak ada pilih ...

Kuar rashes la tangan dia dapat hadiah mur mur nih….Tapi demi sayang awang hitam, terima je la
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 05:40 PM
Tu je la dia mampu. I x faham apa yang orang nak follow dia sangat time dia MLM dulu? Kalau a grea ...

i rasa tak dia pun mesti bosan
cakap sepatah sepatah
mesti xde content talk dia
huhu ni berdasarkan imagination i je
tp kalau sapa2 ada video talk dia share la
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 3-12-2021 09:52 PM
iols tak tau la knp adik pam ni tak sensitif bab hygiene. seriously geli geliman la org handle food  ...

tu je la tahap ocd dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh, dia delete ke IGS dia jalan jalan pi movie theaterrrrrrr tu? Hahahahah Awat? kompem dengar nasihat acik porem Jgn nak batak ambik video rumah-rumah orang….

;
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:44 AM | Show all posts
nampak sgt filter gmbr dia dgn keris hitam tu..

tgk gmbr dgn coach sling bag tu, siku lengan semua gelap..

mmg gmbr sling bag tu tak de filter langsung..

itu lah warna kulit sebenar kepam..

dari dulu lg, mcm tu je..

dna tak boleh menipu..

tgk anak2 dia 3 org tu cukup, celah mana anak dia putih?

dia dgn jali both gelap skin tone..

tp, anak jali dgn elmy fair skin, sbb elmy tu skin tone cerah without filter..

if kepam ever marry keris hitam ni, skin tone anak jd triple gelap..

dna afrika lagi dominant dr malay mcm kepam tu..

unless asian mcm japanese, korean..

mcm kimora lee jones, skin tone much lighter and her eyes mmg asian habis..

both dna mmg dominant gituh..


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:49 AM | Show all posts
ezypepper replied at 4-12-2021 02:05 AM
Terpaling uneducated and boring boring boring and suka nak show off benda takde content!

Chris b ...

alamak, hanis kepam!

takkan kau redha je dpt hadiah mcm gini?

kau kan level up, apa brg wey bf kau yg pakai coat siang mlm pg ptg 24/7 tu bg ni je?????

babe, i thought he would surprise you with a treat to HERMES BOUTIQUE at least!

buat kejutan sambil SA dtgkan kpd kau sekotak dua bulky orange boxes to you like how other ladies selalu dpt...

tlg jgn malukan kitaorg ni, kepam!

you sudah ckp sama kitaorg tau yg siapa yg mau kan you kena mampu tunaikan apa you suka..

this present from him is humiliating and degrading you!!!

apa la, you bg dia prada shirt and he gave you this????

kesian you, hanis...tsk tsk tsk...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 4-12-2021 11:49 AM
alamak, hanis kepam!

takkan kau redha je dpt hadiah mcm gini?

kaka pink.. apakah hadiah daripada abam keris utk kakpam tu? nmpk notes on sticky post je. a card? why would a card helps kakpam’s business grows???
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:04 PM | Show all posts
sue_liah replied at 4-12-2021 09:45 AM
anak2 dato terpaling tak educated ek
slang amerika masing2 tk nak kalah mengalahkan belajar overse ...

Memang betul acah2 seksi, pakai filter:




Bila sampai kat ketiak filter free tu mintak bayar for subscription kan? Tapi Kakpam tak mampu kan? Tu yang jadi camtu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tergamak btul ye kakpam pkai baju gitu.. Haha. Show off tetek terjojol tu. Dgn ketiak hitam berlipat. And please kakpam, seluar gitu x sesuai dgn u. Nmpk u lagi gemok n katik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 08:18 PM GMT+8 , Processed in 0.101526 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list