CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 3-12-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 05:31 PM
Dulu takde macam sekarang ni….
Sekarang dah macam kepala orang seketul tek dia….
Macam kepala an ...

Rasa mengah dan sesak nafas...Nampak berat tu..

Fesyen selalu tk kena pd dia...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-12-2021 08:26 PM
Keris suke u hahahaha

Ahahhahah.
Tah mandi ke tak kepam tu kat sana.
geliS gelemanS uolSS
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:16 PM | Show all posts
namieamuro replied at 3-12-2021 10:00 PM
anyway knp pam kerih gigih jln kaki semate2 nk tgk wayang je? nmpk mcm jauh je perjalanan smpi terme ...

sedih kan tgk pam jalan kaki..mengah betul!
dgn nak layan keris bercakap lagi... punya la xde idea nak bercerita smpai pasal tennis court pun bleh la diborakkan...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 3-12-2021 11:11 PM
fergie.abel replied at 3-12-2021 10:16 PM
sedih kan tgk pam jalan kaki..mengah betul!
dgn nak layan keris bercakap lagi... punya la xde i ...


Kalau dlm kereta otw balik from factory outlet pun kepam leh cakap “Kabus in Malay is fog”….agak2 la dumb dumb mana she can be kan?;

Dah badan macam gorilla, jalan skit dah mengah la ye dak Ahahaah..dada berat, baju sendat, kaki senget, mulut kemam…pakai jacket macam nak naik Mount Everest…..kira macam busung bergerak le ni Senang cerita. I Kalau weather macam tu kat sana malam2, relax chill2 je takde la mengah macam duk lari Olympics 100meters.

It shows that she has to do a lot of walking, cut down on her stupid sugary eating habits. Slim her body down. Americans kan banyak obese, dia nak tergolong ke jadi Asian obese kat sana?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 3-12-2021 10:08 PM
Rasa mengah dan sesak nafas...Nampak berat tu..

Fesyen selalu tk kena pd dia...

Hahahaahha roh African Queen dah masuk body kepam tu. Tak lama lagi jadi la jelmaan puak2 black panther kepam ni. Nak tunggu dia buat rambut ala curly2 dreadlocks la plak lepas ni. Dada dah besar besen jirus pokok bunga dah tak mustahil Satu hari nanti dia bagi transformation ajaib

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 3-12-2021 03:17 PM
Iols ingat nak reply kat rumah lama rupa-rupanya dah ada new level pulak. Kepam never disappoints! ; ...

Its too late for her. Skrg ramai gila jd ps ni n murah2 plak tu. Kalau dlu dia xberlagak & teruskan legasi ps tu mesti dah bukak butik @ kedai kat malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 3-12-2021 03:42 PM
Kakpam masuk tory burch and coach?! Sedihnya tengok kejatuhan hanis haizi.. tergolek dog terus

I telek byk kali logo tory burch tu. Betul ke kakpam promote TB ni? Sbb i pon x gamak nak pakai TB
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 05:31 PM
Dulu takde macam sekarang ni….
Sekarang dah macam kepala orang seketul tek dia….
Macam kepala an ...

I hampir lupa gmbar bra pink ittew. Seksi betul ye mcm x sangka x ada rasa malu pakai mcm tu. Dgn lemak2 nya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 3-12-2021 05:48 PM
I tambah lagi, in January 2019 she was tummy first baru teks:



Skrg lg hauk kot. Paper bag LV pon xnmpk bayang dah korang la ni asik complaint teks she bercerai. Nah sekali dia bg yg bercantum terus
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 05:40 PM
Tu je la dia mampu. I x faham apa yang orang nak follow dia sangat time dia MLM dulu? Kalau a grea ...

Dia bg talk dlm bahasa melayu dulu. Kdg2 selit la perkataan dgn ayat2 english sikit. Level up level up
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-12-2021 06:35 PM
Test ting

Edit Terkujat tgok gmbo nie

I pon terkejut dgn gmbar ni uols!!! Keti buruk pon ada hati pakai mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-12-2021 08:14 PM
OT sat, kenapa budder ni berani tepek “handmade” bagai dengan keadaan kuku dia panjang tu? tak ke  ...

Mesti la berani sbb sblm ni she dah byk kali tunjuk pon org tetap hadap beli taro ball sheol
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 11:27 PM
Hahahaahha roh African Queen dah masuk body kepam tu. Tak lama lagi jadi la jelmaan puak2 black pa ...

Lepas ni mesti dia pegi tan kan kulit
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 3-12-2021 10:01 PM
dia ingat dia dah sampai sana dari kita stuck malezierr ni kira kita ni bodo dah dari dia..dia dah ...

Kan..betul uol cakap....dia buat video macam ala2 documentary nak ajar kita..what the heck!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 3-12-2021 07:35 PM
Udohle paper bag keciik.
Mcm kakpam beli utkdiri sendri aje.



cap kakpam prada juga. chuols.. day 1 dia gi outlet tu dua kelek 2 paper bag prada. cap & tshirt tu la.
2nd day kelek blk paper bag prada yg dah kosong tu ke outlet
paperbag gucci tu pun kecik je.. maybe wallet or card holder je
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 11:09 PM
Kalau dlm kereta otw balik from factory outlet pun kepam leh cakap “Kabus in Malay is fog”….aga ...

Ala x pa, yg penting bamkeris sayang , the chubbier the better
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 3-12-2021 10:15 PM
Ahahhahah.
Tah mandi ke tak kepam tu kat sana.
geliS gelemanS uolSS

Mandi pakai portable bidet hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-12-2021 01:35 AM
I pon terkejut dgn gmbar ni uols!!! Keti buruk pon ada hati pakai mcm tu

Tula i terkejut tros screenshot hahahaha.

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 3-12-2021 11:27 PM
Hahahaahha roh African Queen dah masuk body kepam tu. Tak lama lagi jadi la jelmaan puak2 black pa ...

Ape yg dok bangga menayang dada
Org lain makin tua makin modest..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak pam dh bajet2 dia mcm mona kattan pulak dahhh.sorry sis, Mona Kattan tu cantik,wangi dan mmg certified multi millionaire. And tunang dia tu despite dark, mmg arab.arab badwi.mona tu classy kak pam oi, awak tu pakai baju dh mcm hurmmmm xsanggup nk cakap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:25 PM GMT+8 , Processed in 0.087885 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list