CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 3-12-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju dia mcm dah tak boleh nak tahan lemak2 yang berlumba2 nak bebas tu....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 3-12-2021 07:35 PM
Udohle paper bag keciik.
Mcm kakpam beli utkdiri sendri aje.


Tapi tak nak kalah juga bagitau orang of her shopping lootS (as usual, Kepam memang suka tambah S ). Shipping and delivery will start next week konon. Kalau tadi order customers berkotak-kotak and in batches macam ps Hieda Natasha tu okaylah juga kalau nak membongkak. Ini??
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:00 PM | Show all posts
rengsa la tengok kuin kepam ni cakap terkemam-kemam. Cakap je la elok2, tak perlu pon american accent tu, asalkan orang paham sudah la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Astagaa i speechless tengok gambar dia tunjuk ketiak tp tak berapa nampak sebab ditutupi lemak2 lengan...entertaining bethol la dia nih hahaha sib baik tak tercekik mee tomyam i ni ha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 3-12-2021 06:13 PM
So sepanjang lockdown pandemic dan menyembunyikan diri ni dia mengeram teks la sampai sedebuk mcm  ...

Masih ada lagi duit dia ya buat procedure fat transfer ni. Dia boleh la dia mmg banyak extra lemak kahkah another person yg i tau buat fat transfer ke boobies is Barbie jual scrub maybe kepam dapat kan nasihat sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:14 PM | Show all posts
Edited by heythere123 at 3-12-2021 08:17 PM

OT sat, kenapa budder ni berani tepek “handmade” bagai dengan keadaan kuku dia panjang tu? tak ke geli kalau orang tengok dia dok gentel benda tu dengan kuku panjang?
dan takde orang nak tegur ke dia pasal tunjuk makanan yg bekas kena gigit tu? kalau nak tunjuk inti sekalipun, jangan la tunjuk yang bekas gigit kak oiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
truestartommy replied at 3-12-2021 07:16 PM
Ya ampunnnnn, Dia tgk x agaknyer Sblm post, dah Abis lawo ke ni, Huhuhuhu seyes simpati betui la K ...

Tu la
Agknye tkut nk edit tkut kene baham lol
Tp gmbr cmnie simpan je la xpyh post

Aminnn u
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 3-12-2021 07:04 PM
Ewww tiak dia.

Boipren x melugai ka tgk tu

Keris suke u hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 3-12-2021 05:48 PM
I tambah lagi, in January 2019 she was tummy first baru teks:



Klo pendek big no no no kot panjang.
Fashion ke laut.


Shopping therapy konon padahal paper bag kosong hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Rab...dari atas ke bawah...serba serbi kepam...entah apa2 lah yg dia pakai...turtle neck with exposed front tek selambak macam batu gua




Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak muntah baca ada yg komen comelnya si Kepam kt IG
Buta ke apo... kot multi nick Kepam create account banyak2   
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_premierleag at 3-12-2021 09:40 PM

aku baru baca news kat opis United Nation kt NY dah dikawal oleh NYPD sbb ada armed people moving around in front of UN office
jaga2 kepam
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:48 PM | Show all posts
heythere123 replied at 3-12-2021 08:14 PM
OT sat, kenapa budder ni berani tepek “handmade” bagai dengan keadaan kuku dia panjang tu? tak ke  ...

Tahan je nak menegur si debab tu..kang nanti kena blok plak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
iols tak tau la knp adik pam ni tak sensitif bab hygiene. seriously geli geliman la org handle food tp kuku pjg. dlu pnh nmpk kuku die berkeladak hitam. i doubt la tahap hygiene die dgn kantoi toilet pn berkerak. baju atas lantai je. makan pulak berbunyik2. u jual food wani. kebersihan tu tersgt penting. mcm ni yg claimed terpaling ocd?

tu baru kuku owner. belum lg bab staff. hrp staff yg uli taro tu bersih la. jgn naye perut customer. kang tak psl2 ade kes food poisoning.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
terkejut i tgk avah pi libas wayar kt mak die. kasar nye. skrg bole la gelak2 rase cute.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:57 PM | Show all posts
fairy_fairy replied at 3-12-2021 03:17 PM
Iols ingat nak reply kat rumah lama rupa-rupanya dah ada new level pulak. Kepam never disappoints! ; ...

tu pun kalau dia nak poskan ..ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
anyway knp pam kerih gigih jln kaki semate2 nk tgk wayang je? nmpk mcm jauh je perjalanan smpi termengah2 pam kite dibuatnye
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:01 PM | Show all posts
Nadiabella replied at 3-12-2021 05:01 PM
Kalau trolley kat sama dipanggil dolly...kalau trolley kat supermarket is called shopping basket/car ...

dia ingat dia dah sampai sana dari kita stuck malezierr ni kira kita ni bodo dah dari dia..dia dah maju dah kedepan..haha..kan takyah la nak buat content mcm tu..mcm bodo ja kau xtau ke kitaa2 kat sini pun panggil movie theater..dia ja bodo dr dulu..tu la kena tipu jantan ja..haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 3-12-2021 10:00 PM
anyway knp pam kerih gigih jln kaki semate2 nk tgk wayang je? nmpk mcm jauh je perjalanan smpi terme ...

Lepas tu sepanjang jalan Keris asyik mention berapa harga rumah dengan tanah 300k dapat besar macam mana. Hinting suruh Kepam belikan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 3-12-2021 09:57 PM
tu pun kalau dia nak poskan ..ekekeke

Itulahhh serah nyawa sangat kalau nak membeli daripada Kepam. Oh ya, apa jadi dengan that Indonesian lady yang tengah kejar Kepam for her balance money?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:01 PM GMT+8 , Processed in 0.081642 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list