CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 21-12-2021 02:24 AM | Show all posts
fairy_fairy replied at 20-12-2021 11:09 PM
Siapa nak shopping live kat US outlet boleh follow @thecomebackofhiedanatasha. Sheols tengah on the  ...

I pernah pm Hieda ni, masa tu dia ada dekat Copenhagen
Nak suruh beli blouse kat sana
Tapi tak balas
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 20-12-2021 08:27 AM
kemain hidup 24/7 dgn filter..

  

Alahai beza nau x ada filter
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 21-12-2021 12:22 AM
Kan
Sbb laki die keje best..
Pastu je is melayan bini nk travel. I pn jeles

Hahhaha
Kannn
I pon jeles chuols hahahha
Travel pulak msti tmpt best2 je
Xlayan sgt travel dlm mesia ni ha
Hahahaha
Tu yg kepam asyik nk tunjuk pak keris dia yg terpaling gentleman… berlawanla hangpa adik beradik
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:25 AM | Show all posts
anony-mous replied at 21-12-2021 02:01 AM
Wah dah nak cecah page 100. Berdesup pergi page pam skrg

semenjak kak pam menghidangkan bahan... memang berdesup... wani bader tak cukup power nak bangkitkan acik2 dari kuburan... kak pam active je terus banyak acik2 bangkit bagai zombie lapar otak kak pam
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:27 AM | Show all posts
filter ni mmg boleh me'wow'kan rupa..tp iols tetap segan nk pakai. Sb jadi wow sgt..

cmno la kepam ni kalau jumpa org IRL..adakah org2 akan terkedu sebab kelainan ropanyaa?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 20-12-2021 03:49 PM
Ucapan takziah

Ya Allah penat la tunggu makcik ni bercakap. Super slow kalah siput. You ada speech delay ke pam? Why are u like dis? Ko ingat kau sexy ke cakap meleweh mcm tu? Jawapannya TAK ye, HARAM TAK SEXY.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoh kepam apa yg nak herankan keris bukakkan u pintu kereta, kat sana memnag culture diaorang. Orang2 asia ader jugak buat cam gitu tapi kita pompuan2 asia dah kebiasan buat tu semua sendiri. Kau gaduh dgn laki kau kat sana pon, diaorang tetap bukakkan kau pintu kereta.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 21-12-2021 08:52 AM
Aiyoh kepam apa yg nak herankan keris bukakkan u pintu kereta, kat sana memnag culture diaorang. Ora ...

Kan! Kepam tu sangap attention. Benda mcm tu pun nak show off…..tah2 Mmg keris tu driver limo part time, takde nmpk mcm BF dia pun



Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:28 AM | Show all posts
ezypepper replied at 21-12-2021 09:00 AM
Kan! Kepam tu sangap attention. Benda mcm tu pun nak show off…..tah2 Mmg keris tu driver limo par ...

sangapnya makcik tua niii ..kesian muda2 x merasa mcm ni gaknya dlu..sebok sgt nk kawen awal
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:28 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 20-12-2021 10:08 PM
iza dah otw jalan2 europe tu rasanya.. tgh transit kat dubai. mesti dek baddah dah meronta2 nak wint ...

khennn i pon tergelak tengok wani tanya followers topi mana yang lawa utk vanod i macam eh ko berangan ko dok oversea ke pakai topi rupa itu badder? dok malaysia je pon rumah quaters gomen sempit tu.. berangannnn nau kau ni. tibah perasan anak dia anak expat keeee residing in malaysia gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:32 AM | Show all posts
dah 100 pages dah benang kakpam ni. i dah siap siaga dengan luggage nak naik bot sambil harung banjir.. nak berhijrah ke rumah baru kakpam

bring it on kakpam!
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 10:12 AM | Show all posts
yeay nnti masuk rumah baru dgn hidangan gambar kakpam celeb xmas dgn kerihhhh!

kemon kakpam.. tak lama dah ni. mana pokok xmas? tak gantung stoking keeee
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Filter tahap langit ke 7!

Rumah baru nanti iols nak share gambar2 kepam dgn ex2 boifrennn tunggu lepas iols balik dari north pole

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 10:58 AM | Show all posts
ezypepper replied at 21-12-2021 09:00 AM
Kan! Kepam tu sangap attention. Benda mcm tu pun nak show off…..tah2 Mmg keris tu driver limo par ...

19 months kot..klau 19 yrs layak la sikit nk braggg
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 20-12-2021 11:48 PM
Oh dia ni ex stewardess kerja dengan Saudi airlines dulu. Baik je dia layan org time live2 tu, so  ...

Yups. I like Hieda's attitude. Kena tikam banyak kali by other PS and her own staff pun tetap jalan terus. And nampak sangat she as a single mum buat business elok-elok for her daughter. Pergi Paris shopping for customers pun bawa anak and anak pun nampaklah ada online class masa deols kat Paris. That's why I ada soft spot for her.

Bukan macam Kepam masa bawa Enden Enden bergelandangan. Sekadar jadi prop ikut bontot pampers dia tu sambil jadi photographer!
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
SedihPedih replied at 21-12-2021 10:58 AM
19 months kot..klau 19 yrs layak la sikit nk braggg

Tu pon Sbb ldr.
G LA  baru berapa bln je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-12-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Forumer lain boleh buka next thread.
Close.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 03:20 PM GMT+8 , Processed in 0.078670 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list