CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: friedfishsoup

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 5-12-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 4-12-2021 08:23 PM
sape ps uols tu. bole share tak uols mse BF sale ritu cpt btl brg yg i aim tu sold out. ps yg io ...

Apa brg yg u aim smpai semua ps hbis?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-12-2021 12:33 AM
Bg kita ok jah uols. Stended kakpam jijiks la. For me xberapa kenan TB ni mcm vibes steve maiden.  ...

Oo..gitteww. Meols igtkan psl apa tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama tak masuk rumah kuin kepam. Sekali masuk hazabedah laa macam pela*** dah ya ampun. Apahal boobies besar sangat tu kak pam pam ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-12-2021 12:55 AM
I dont think she ada sedebuk 250k  pakaian je tai tai tp account bank i rasa lebih kurang kit ...

Patutnya buatlah loan dengan father Datuk deols yang dibangga-banggakan sangat tu. Then, dalam agreement selain bayar balik sekian amount every month, bagilah percent for the parents juga. Daripada duit tu habis lagi nanti nak bail out Kepam kat US and A
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-12-2021 01:01 AM
Apa brg yg u aim smpai semua ps hbis?

tak semue ps chuols. ps yg i follow je henbeg biasher2 je chuols. normal price mahal gile tp mase bf sale buat i tak pikir dh. bru sale officially start, dh sold out teros beg itu. frust i

heran i knp pam pom tak busy mse bf sale
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 5-12-2021 02:29 AM

Lemak tersembul!
Nail polish terkopek-kopek…
Handbag chanel zaman bila dia guna ni?
Cenggini rupe dia masuk boutique Dior, Chanel & Goyard?
So cheap looking….
Awat I nengok mata dia mcm mata dia juling je?

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 5-12-2021 02:13 AM
tak semue ps chuols. ps yg i follow je henbeg biasher2 je chuols. normal price mahal gile tp mas ...

Boleh tau beg jenama apa u nak? Curious pulak kot3 berkenan masa BF tu pam sibuk dgn bf dia. Patut sblm fly lg dah busy. Ni more like terpaksa buat kot sbb bf she x kaya
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Bc kisah kak pam ni kan, iols teringat psl kisah kt Hotel Cecil kt LA yg sorg tu ilang pastu jmpa mati dlm tangki air tu.. ada kt Netflix dulu kisah tu.. dia tu pun lone ranjer jgak travel tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
tukar la screen protector handphone tu pam. kata duit banyak
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 06:08 AM | Show all posts
Memang dia buat tetek
Masa kat London tak macam ni
Dua tahun terperap kat Malaysia, masa tu tetek dia dikerjakan
Semata nak impress nigga
Aiyooo...

Dia ingat dengan penampilan serupa pelacur gini
Ada lelaki ke nak buat bini
Touch and go je la serupa hanis ni
Diorang pun tahu pilih walau westerner
Tak bole ke pakai biasa

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 3-12-2021 07:04 PM
Ewww tiak dia.

Boipren x melugai ka tgk tu

What ketiak? Lol. Ketiak pun tertutup dek lemaks.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lifeline at 5-12-2021 07:08 AM

————-

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts



Knpa aku nmpak mcm bekas hickey je kak pam?

Hohohoho

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-12-2021 12:31 AM
Ni dia….

https://instagram.com/thesupernini?utm_medium=copy_link

Nak buat gaya PS tapi ig semua gambar tetek selambak dia.. Nampak sangat orang takde nak order ngan dia.. Takut semua kena kapur duit tak pun dia melenjan dulu barang tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 4-12-2021 07:50 PM
Ala uols
. Wany nak cakap la yang sebenarnya pakgembus tu bukan level dia. Dia saja nak try makanan  ...

sebut psl cafe dior kan, baddah dan izafake tak mencemar duli ke situ ke?
tak dpt invitation ke or can simply walk in?
cafe mak itik kt BV pun deyols tak jejak lagi.bukan ke sbg influenza acah2 femes ni mmg wajib pi tmpt2 mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
tupai replied at 4-12-2021 07:51 PM
Siblings die mmg sejenis living in their own bubble, its all abt me, me & me. Common sense xde...a ...

they hv ZERO common sense sbb ms zmn study dulu dah semedang kelek branded stuff
pastu tak pernah keje opis, so tak jmpe org yg berbeza umur,bangsa, b/ground lain2..........so sbb tu pemikiran memasing sgt narrow minded and sbb tu its about me me me
they never think about others
sbb bila x jmpe org lain, how to grow the mindset
plus diorang ni never face challenges mcm org2 yg bekerja
stakat ko dah travel satu dunia, hanya utk show off je yg ko dh set footprints there tp bukan utk learn and adapt the culture,attitude and behaviour org lain.
sbb tu minda tertutup sgt2. dan rasa branded stuff dan content socmed adalah segala galanyaaaaa dlm life ni.
itulah anak2 tokmid ni punya hasil.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
nasikepal replied at 4-12-2021 08:27 PM
Budder ni mmg bodoh la. X boleh brain kadang2 dia punya bodoh tu. Kemain canang busy businesswoman ...


ntah2 kalo baddah kene attend meeting at different time zone where KL kul 3 pagi (sabtu) , Chicago US kul 11pagi (jumaat) mesti dia acah2 careerwoman terpaling
acik2 porem dh merasa semua ni la :
pi rush ke site visit
kejar schedule katebang berlari2 kt airport smpi nama kene panggil (lambat kat epot sbb sblm tu kene attend meeting kt opis sbb. jd org penting)
attend meeting at different time zone
nmpk mcm remeh kan
baddah acah2 careerwoman?? busy? my ass

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 4-12-2021 09:18 PM
Hahaa sheols mentioned zaman fotopages lagi jadi PS follow husben pi US.
Calling2 @babynina30 ai  ...

x silap ms tu jali training kt seattle or belah mana tah kt US tu.ms tu jali keje IBM.
so ms tu kepam amik order coach.
pastu ms zmn level up haiyokkk sheols ckp coach tu level B40 jah sbb she go for chanel only.....ms ni dia dh start ada network dgn SA
pastu dia claim dia ada ramai kawan around the world (hakikatnya taraf2 SA jahhh..tu pun bukan local people there..just pendatang immigran yg keje kat london paris jahh )

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya life dia kat LA. Balik2 gi butik. U r in America, pergi lah adventure. Beautiful nature, sceneries are everywhere. Balik2 tunjuk tek, buntot kau. Dah lah pakai baju cam sarang nangka.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 4-12-2021 10:25 PM
kerih mampu bg pam hadiah dgn kad LOVE YOURSELF dan sticky notes tergesa2 tulis tu hint ker tu k ...

sbb dah kene return the rented car kut
sbb tu kene menapak jah
sbb kalo sewa keter ni kan ada yg by hour je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 05:44 PM GMT+8 , Processed in 1.924409 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list