CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 101479|Reply: 1989

Kuin and Keris v58.

   Close [Copy link]
Post time 3-12-2021 02:00 PM | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 20-12-2021 12:04 AM



Apartment baru bertingkat 58 kuin and keris.




Selain dari si Hero heroine,

Kita pun disajikan dengan penampilan khas supporting actor and actress.

Supporting actor and actress




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2021 02:01 PM | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 3-12-2021 02:06 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 3-12-2021 02:01 PM

Nangis lau pam tgok..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:49 PM | Show all posts
omo gmbr last tu.. aduiii terhibur kejap
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pusaaattt...oh my eyeeeesss
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:05 PM | Show all posts
Haha gambar last tu LAWAK gila! Dah macam biji mata pulak pusat dia. Zizik la ko ni kepam
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ingat nak reply kat rumah lama rupa-rupanya dah ada new level pulak. Kepam never disappoints!

Anyway Pam, sekarang berlambak-lambaklah ps yang lagi credible. Be it nak shopping from Europe or the US and A. Takdenya orang nak serah tengkuk membeli from you yang terkenal as scammer! Tu pasal pergi outlet dari pagi sampai malam, dapatlah pulang dengan 2-3 paper bags. Paper bags kecil pula tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Better boobs yg dulu dr sekrg
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:40 PM | Show all posts
kat Malaysia pun ada lampu2 kat rumah orang pasang sempena Christmas. Dia tak pernah tengok ker....which village she live in??? Aiyooooooo......
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:41 PM | Show all posts
Nanti sure dia peghak jugak orang amerika panggil petrol as gas.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakpam masuk tory burch and coach?! Sedihnya tengok kejatuhan hanis haizi.. tergolek dog terus
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in dgn doa tulis ikhlas semoga bam keris propose dan kawen dgn kepam.  Udah2 la berperangai mcm remaja baru nak tumbuh bulu. Next year dah 38 dah kita pammmmm.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 3-12-2021 03:50 PM
Check in dgn doa tulis ikhlas semoga bam keris propose dan kawen dgn kepam.  Udah2 la berperangai mc ...

Tu kalau keris sanggup nak convert to Islam la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 3-12-2021 02:01 PM

Pusat kepam dah mcm lobang taik
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin gemok kepam ni ya..mmg dia gigih mennegrokan diri dia
Lengan dia besar betul smpi dh ada pelipat2 kat ketiak dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 04:33 PM | Show all posts
Ila_02 replied at 3-12-2021 03:40 PM
kat Malaysia pun ada lampu2 kat rumah orang pasang sempena Christmas. Dia tak pernah tengok ker....w ...

Lanchang mari......

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 04:39 PM | Show all posts
dengan yeni iols check in!!!!!!!!!!!!!

mendonia sgt kakpam dan bangkeris kita. kita tengok sejauh mana bertahan perhubungan mereka
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nadiabella at 3-12-2021 05:03 PM

Kalau trolley kat sama dipanggil dolly...kalau trolley kat supermarket is called shopping basket/cart, KePam....kalau store room kecik..dipanggil closet..first time dgr org kata "my village"..it's my country lah deh....i pon dulu jakun tapi tak yah lah announce kat social media macam u buat Pam..adeh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadoii, gambaq pakai coach tu..pencemaran mata
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
My village tu memang menampakkan kebodohan yang amat. Vocab dia limited betul. Setakat roll tongue over gile je bila nak sebut any word supaya nampak pandai english ye.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 05:42 PM GMT+8 , Processed in 0.116139 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list