CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 11109|Reply: 120

Zahirah Macwilson Nak Cari Maid, Letih Sangat Jaga Anak Sampai Badan Susut

[Copy link]
Post time 2-12-2021 11:46 AM | Show all posts |Read mode
Dah hampir setahun berehat, kini Zahirah MacWilson kembali aktif bekerja.


Difahamkan Zahirah kini sedang mencari pembantu rumah untuk menjaga anak lelakinya, Isaac Raees, 11 bulan.




Foto: IG




"Isaac sekarang dah nak masuk 11 bulan dan sudah mula nak berjalan-jalan, bercakap serta berinteraksi dengan orang. Saya nak je berlakon semula, cuma tak ada orang nak jaga Isaac.


"Sekarang ni saya menjaga Isaac dengan nenek di rumah. Saya juga sedang mencari pembantu rumah, sebab tak dapat nak buat semua benda.




  



"Kalau dah jumpa nanti, mungkin saya akan cuba bawa Isaac bersama sebab tak mahu la bergantung 100 peratus dengan pembantu rumah. InshaAllah bila sempadan negara dibuka semula, saya nak bawa ibu ke Malaysia untuk menjaga Isaac sekejap," katanya kepada mStar.




  



Sementara itu Zahirah kata badannya yang langsing seperti anak dara bukan sebab diet atau gaya hidup sihat


Sebaliknya susut sebab terlalu sibuk jaga anak.




  



  



"Ramai yang ingat saya bersenam, tetapi sebenarnya tidak. Saya tak amalkan diet mahupun sebarang senaman.


"Saya makan je semua benda, yang manis-manis pula tu. Rasanya kena jaga lepas ni takut kena kencing manis pula.




  



  



"Saya rasa jaga anak memang buat kita cepat turun berat badan sebab kadang-kadang sampai tak sempat nak makan."


Untunglah tak jaga badan pun masih jelita. Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 11:51 AM | Show all posts
bukan da ada thread ke?

la zira ni tak pakai pun product sugardall tu hahahaa.. kesiannn
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis2 lagi nak cakap pasal ni. Penuhlah sikit lagi pujian2 utk zabirah.
Nak berlakon balik zabirah? Ade orang nak tengok ke?
Tayang jelah anak tu. Itu je modal kau pun.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia selalu letak emoji kat belakang fon tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:03 PM | Show all posts
lahhh baru sorang anak kot ambik jelaa maid dari awal. bukan tak mampu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:05 PM | Show all posts
zeetot replied at 2-12-2021 12:02 PM
Kenapa dia selalu letak emoji kat belakang fon tu?

sbb dia duta oppo, tp pakai iphone.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 2-12-2021 12:14 PM

Gambar kedua yang dia tengah duduk itu, geli tengok kenapa seluar jeans dia warna kekuningan. Macam kepam tak basuh berhari2.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:18 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 2-12-2021 12:05 PM
sbb dia duta oppo, tp pakai iphone.

mesti dia menggelupur nk tayang iPhone tp tak leh
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia ni..tapi mata dia kosong..maybe letih byk pk
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:50 PM | Show all posts
cuba offer gaji 4 5 ribu, ramai la orang lokal apply nak jadi orang gaji kau..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:56 PM | Show all posts
kasihan letih jaga anak
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpelah cari je la maid..
Partime maid ka..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
best nyer kurus tinggi mcm die...jeles haku nok
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 04:11 PM | Show all posts
"Ramai yang ingat saya bersenam, tetapi sebenarnya tidak. Saya tak amalkan diet mahupun sebarang senaman. "Saya makan je semua benda, yang manis-manis pula tu. Rasanya kena jaga lepas ni takut kena kencing manis pula

jgn caya kalau perempuan kurus bgtau benda ni. member2 aku yg tahap extreme makan sehari sebiji apple atau 2 keping biskut sanhup tu je. selebihnya minum air je kalau lapar. tu pon dia ckp dia ckp dengan org makan mcm biasa takda diet semua melantak tolak batu dengan kayu je. tak bersenam tu boleh caya. hihihi

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 04:41 PM | Show all posts
propa la dia ni kata tak buat apa tetiba kurus..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik pakcik sepupu pun tak gilir2 jaga nenek ke? Kalau tak pun sponsor nurse utk jaga nenek.

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
berkemampuan nak upah pengasuh anak. carik duit bebanyak. bab kurus tu, adehhh ye ye je kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 2-12-2021 09:51 AM

Mak pakdol kata kalau beranak masa muda memang senang nak kurus..tp kalau beranak umur dah lanjut mcm tibaiunta mungkin akan gomok..tgk punggung lebar lain maciam...wait and see mcm mana..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by peacock.bass at 2-12-2021 05:53 PM

kalau mcm tu cukuplah sorang ni dulu zahirah oii..mau 2 3 orang mau kau jadi jerangkong nnt
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 2-12-2021 04:50 PM
Makcik pakcik sepupu pun tak gilir2 jaga nenek ke? Kalau tak pun sponsor nurse utk jaga nenek.

Mesti ada kot..
Artis kan suka overclaim..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 21 Replies : 15
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48325 Replies : 1070
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1184 Replies : 31
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 68184 Replies : 1904
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562
AKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAHAYA, KHAI BAHAR] MULAI 05 JAN 2022 7PM
eddlisa_uyukAKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAH
Views : 674 Replies : 9
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 221 Replies : 11
Ucapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MISTERI , PARANORMAL & SAKTI
FanTasyCreaTioNUcapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MIS
Views : 1145 Replies : 27



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 01:13 AM GMT+8 , Processed in 0.092623 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list