CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: CARI-MRO

Dah Dua Tahun Berpisah- Sharifah Shawati Bercerai Selepas 28 Tahun Kahwin

[Copy link]
Post time 5-12-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sheol memang lawa ek kalau tengok depan2..sebab aku rasa dia ni antara oersonaliti tv3 yg kurang lawa antara lain2 zaman dia..agaknya sebab kening dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni lawa, kalau dia kekalkan wajah malaya tu lagi lawa & graceful. Tapi bila dah mematsalehkan rupa, tak berapa nak jadi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Missfadh at 5-12-2021 08:01 PM

Cantik lah dia. Mesti kena sambar dengan kerabat Lepas ni. Muka before this ada tak? Nak compare.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
ntah iols rasa sedih dgr berita ni.. lama tu 28 tahun.. maybe sebab sheols classy attitude pun wangi..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa muka dah lain.. Part hidung. .. Dah tak cun mcm dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 01:42 PM | Show all posts
Cece1234 replied at 1-12-2021 04:59 PM
Dah mcm tin E rupa dia..tp versi xsiap sgt..

Ha ah lah. Ada iras iras Datin E.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 3-12-2021 09:09 PM
sheol tgh buat PhD skrg.
sesetengah pempuan mmg la..bila dah further PhD, gila dia dtg...gila serabu ...

Sheols Phd or Dba?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali tgk tau dah sheols buat muka.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula elok jadi buruk terus g alter Sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini padan sgt Masa muda...lakinya kawen lain ke? 28 tahun x dpt nak pertahankan...tp she is dpt anak lambat sket sbb planning ke apa dulu..so anak2 mcm below 25... Nama salon ke company dia Adamaya sempenan nama anak2
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 1-12-2021 05:12 PM
Yang baca berita menangis tuh, Permaisuri Norashikin berita RTM. Rasanya Sharifah Shawati nih lam ...

Tp muka tengku Permaisuri nampak natural je. Ni nampak sgt dah repair sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 02:51 PM | Show all posts
musangbodoh replied at 2-12-2021 12:25 AM
wow tgk gaya lavish nye...

btw tin e tu ayaq coke ke

huhuhu tin e tu bukan coke lah. someone kat bod kenamaan
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sib baik tak nampk mcm rupa bang ijat.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:08 PM GMT+8 , Processed in 0.187648 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list