CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Dah Dua Tahun Berpisah- Sharifah Shawati Bercerai Selepas 28 Tahun Kahwin

[Copy link]
Post time 2-12-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
her daughter memang stylish habis. lawa
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Carcosa at 2-12-2021 01:02 AM

Lawanya anak girl dia [em:17:]
Sayang je maknye tak age gracefully. Muka dah pelik skrg, mcm lonjong semacam. Mcm timun punya shape.
Apoooo? Sayang je.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 1-12-2021 06:48 PM
anak dia ni ada something dgn royalty ke? sbb football match pun dia ade show area vvip.. yg i tahu  ...

tu la terfikir gak semalam bila tgk igs dia..also dia satu clique dgn prncess negeri sebelah penyu and cousin jahlop hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:02 AM | Show all posts
sayangnyewwwwww alter muka tak jadi...muka dulu lagi cantik
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jumpa masa dia dlm mid 30's dulu....cantik sangat. Sekarang mcm scary pulak
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:00 PM | Show all posts
awat makin seksi
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:14 PM | Show all posts
dia ni da  memang natural beauty tapi bila da alter2 ni jadi pelik lah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
28 tahun dah. lama nya. salam takziah. berakhir jodoh mereka. sepesen muka dia dan anak anak. moga aman sejahtera untuk kehidupan mendatang
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
28 taun tu lama dlm perkahwinan...da masak pangai dedua laki bini kan, haku Kalo hubungan laki bini lama kahwin n tetiba cerai nie Rasa ralat pulak dengo sbb lama kot 28 taun tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 04:02 PM | Show all posts
iolls tergelak tengok interview sheolls dengan zarul umbrella utk utube channel zarul tu.
Mak aih sembang kencang mcm kerja stewardess tu gah gila, mcm penting la kalau company nak hired ex-stewardess. Ujung2 kena sekolah dekat comment utube tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 semua dok komen muka dia mcm Tin E. Mmg laaa kalau yg dah repair ni muka akan standardize ssma jer. Dulu2 cer tgk umie aida dgn zahida rafik. Muka potostat sbb pomen muka sama
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 05:09 PM | Show all posts
Terus nmpk pelik muka skg. padahal tak alter pun da cantik lawa dahh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 11:45 AM | Show all posts
Teringat dulu masa interview jadi pembaca berita TV3 dia le yg interview meollss atapi apakan daya tak berjaya huhuh..
face to face beliau cantik yaa ada pesona
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 1-12-2021 05:12 PM
Yang baca berita menangis tuh, Permaisuri Norashikin berita RTM. Rasanya Sharifah Shawati nih lam ...

Betul. By then, dia ni dah bukak salon spa boutique apa bagai ntah. Lepas newscasting, kan dia fokus dengan train org how to groom oneself, buat buku grooming.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:09 PM | Show all posts
sheol tgh buat PhD skrg.
sesetengah pempuan mmg la..bila dah further PhD, gila dia dtg...gila serabut dgn study, hingga kan rasa tak payah ada laki lagi bagus.
hahaha...

Vee pun sama, divorce masa buat Master.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang muka dia jadi mcm ni skrg. Punya la cantik dulu. Tak makan dek zaman. Huhu.. Yg gambar first tu sebiji gambar zaman sekolah.. Awet muda gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:22 PM | Show all posts
She ubah muka lonjong sampai dada sekalipun, tehtap tak cantik ye
Mulut sampai telinga bila ketawa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:23 PM | Show all posts
311gurl replied at 1-12-2021 06:48 PM
anak dia ni ada something dgn royalty ke? sbb football match pun dia ade show area vvip.. yg i tahu  ...

Dah dia pun asal dari negeri penyu
Asal kampung
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnya muka original dah lawa kot, just age gracefully dahla, ni hidung prosthetic ke hapa saka cam Lana and ezurin tu..tsk tsk
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg repair2 muka ni...guna template sama kot .sepesen je muka..asalnya cun terus buruk.  btw anak nya lawa. Harap Tak la ikut repair2 muka style mak nya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.081253 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list