CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ejart_9834

KTMB electrified double track project- hantu kat site!!

    [Copy link]
 Author| Post time 21-8-2010 08:50 PM | Show all posts
hasnan ngn alim ni x sedap ati, so dorang g la kat abu yg tgh duk layan feeling sensorang tu.. kesian plak duk sensorang.. so, dorang pun teman kan la abu tu.. setapak je lagi nk sampai kat abu ttbe si abu yg dari tadi menundukkan muke ni memandang ke arah si alim ngn hasnan.. terkejut dorang bile melihat wajah si abu yang xde mate tu.. mulut sambil isap rokok tapi mate xde.. kosong bijik mate nye.. (kelompong org n9 cakap)..

dengan selipar tercabutnya, dorang pun berlari g ke arah kontena n bile sampai die tgok si abu dah nyenyak tido.. siap blowoff lagi.. sape yang dorang nmpk atas trek tadi tu? aku pun sampai skang x tau sape org yang xde mate tu.. seram plak aku ingt2kan balik.. (tegak bulu rome aku nih!)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-8-2010 08:51 PM | Show all posts
t aku sambung lagi ye.. aku nk kuar jap jumpe member.. mlm ni ade function sket.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 08:55 PM | Show all posts
Salam ejart..

dedekat kat kg pak mentua bter gak nih..tp kat era tmpin..ktmb amik tnh ujung kg..pak mentua ade gak ckp..."mcm2 hal nk buek jln ketapi nie"...agaknyer cam tt ngn guablur cite nihla kot..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 09:29 PM | Show all posts
TT..smbg lagi puliss...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 09:41 PM | Show all posts
huih...best gilerr...
gaya bahasa yg sempoi...senang nak paham, dlm takut pun ada gak lawaknya...
ni kena tunggu lagi ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 10:09 PM | Show all posts
wahhh.... MerrREMAnGGG segala bulu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 10:10 PM | Show all posts
Reply 23# bterflylah


    salam bterrrr...

wah gini bter pon kena start korek cerita msiteri  dari FIL bter ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 10:16 PM | Show all posts
Reply  bterflylah


    salam bterrrr...

wah gini bter pon kena start korek cerit ...
ea208964 Post at 21-8-2010 22:10



    Salam eaaaaaaaa... (rindunyer),..
Yolah nt balik tampin den korek cito ngn FIL nih..
bter g gak tnh ujung kg yg KTM amik tu...cam horror jek w/pon drg dh terangkan tnh tu.....FIL x kc dok lelame kalo g situ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 10:26 PM | Show all posts
Reply 28# bterflylah


    tapi klu kat kg ..mmg horor kan klu pi hujung2 sikit kan ..suasana pon macam dah lain ..


raya nnti kompem FIL bter tak leh dduk diam kena kcau dgn bter ... klu rajin ambiklah gambar



aha ..TT jugak ..klu rajin ambiklah gambar sbb mcm bangunan antik2 je yg TT jumpa ...struktur binaan zaman penjajah dulu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 10:36 PM | Show all posts
seb baik aku tak jg project double track tu!hahaha... kalau tk mesti jumpe lagi cam TT
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 10:38 PM | Show all posts
x sabar nak tggu cite seterusnya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2010 10:44 PM | Show all posts
Reply 16# ejart_9834

kg gua kg c****** ulu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2010 12:14 AM | Show all posts
Post Last Edit by ejart_9834 at 22-8-2010 00:16

salam guablur.. kampung tu la kitaorg slalu jumpe kaum2 ni.. ramai gile kat sne.. hehe..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2010 12:30 AM | Show all posts
aku sambung lagi ye? hmm.. kat mne aku nk mule ni eh? aku ni x reti la nk susun2 ayat ni.. hmmm..
ok lah, aku cite pengalaman aku mase keje time bulan2 pose dulu kat atas railway dlu k? aku mase tu baru 1st time kje jage site time bulan2 pose sbb slalunye aku akan dduk kat ofis je time mcm ni.. malas nk g site sbb panas.. hehe..

nak dijadikan cite aku kne jugak trun g site memandangkan bos aku dah bising aku slalu lepak kat opis men tenet.. aku pun gerak la mcm biase g site kat area kg ch****** *** tu.. aku ingat lagi time tu tengah ari, jam tepat pkul 12.00 aku ikut je trek tu sensorang cari budak2 aku kje kat mne.. ye la kan, trek tu kan panjang n then dorang plak bukannye keje satu tempat je.. kje clearing ni makin lame, makin jauh dorang bersihkan site..

time aku jalan atas trek tu aku pandang la jugak depan blakang coz takut ade tren lalu, kang x jumpe alan balik aku nnti.. sedang aku toleh kat belakang je aku ternampak ade sorang nenek ni melintas trek.. aku pun pelik jugak sebab nenek ni dah bongkok gile pastu pakai tongkat besi berkilat.. (tongkat moden ckit) aku pun cam kan lah tempat die melintas tu sebab t senang aku nak paking moto.. x la jauh sangat aku bejalan sensorang ats batu balast tu..

aku pun patah balik cari kat mne orang tua tu melintas.. aku cam ade sebatang pokok besa betul2 tempat nenek tu melintas tadi..aku pun g la kat sane.. tapi sampai je aku kat sane, alangkah terkejutnye aku yang tempat tu adalah kawasan paya.. xde sesape pun nk meredah paya tu sbb kawasan paya tu besar.. aku x syak benda tu hantu sebab bulan pose mane ade hantu.. aku rasa jin islam sebab bertentangan dengan paya tu ade masjid.. masjid tu mase tu ade orang tua2 belajar mengaji.. aku rasa makhluk ni tumpang solat dekat masjid tu kut..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2010 12:33 AM | Show all posts
nnti aku cite pengalaman aku jumpe perigi lama pulak.. perigi ni buleh tahan jugak penunggu nye..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2010 12:47 AM | Show all posts
menghupdate sementara bersahur ke TT. okeh2 I followwwww
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2010 12:49 AM | Show all posts
ejart..like your stories

lain dari yg lain...tak tahan bila baca india tu mati sebab cari biawak ...mahu buat kari ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2010 01:00 AM | Show all posts
aku sambung lagi ye? hmm.. kat mne aku nk mule ni eh? aku ni x reti la nk susun2 ayat ni.. hmmm..
o ...
ejart_9834 Post at 21-8-2010 11:30


nenek kebayan kot ejart?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2010 01:07 AM | Show all posts
nenek kebayan kot ejart?
nhuser Post at 22-8-2010 01:00

nenek kebayan ke? xkan lah kut.. bulan2 pose ade ke nenek kebayan? hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2010 01:09 AM | Show all posts
ejart..like your stories

lain dari yg lain...tak tahan bila baca indi ...
nhuser Post at 22-8-2010 00:49

betul beb.. ade lagi karung guni yang die bawak tu mase die mati tu.. biawak tu pun ikut jejak langkah die mati kne langga tren.. kepala macam tembikai pecah.. hancur,.. perghh!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:03 PM GMT+8 , Processed in 2.817233 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list