CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: musangbodoh

apsal x bleh upload

[Copy link]
Post time 21-12-2021 05:47 AM | Show all posts
trunks replied at 21-12-2021 05:43 AM
haha tak adalah sikit2 aje, awak lagi banyak tolong

apa pun...ich vermisse dich und A6   haha..

ceh! saya tak reti la cakap German.
anak2 sy cuba jugak nak try ajar sebab depa skolah german dan yg sulong study kat Germany, tak jugak masuk2 dalam kepala sy
susah bahasa ni
sy tahu A6 tu jah

semoga Trunks terhindar dari banjir
dan mekasih sgt membantu IT-IT isu dalam forum ini
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:55 AM | Show all posts
Edited by trunks at 23-12-2021 03:04 PM
ipes2 replied at 21-12-2021 05:47 AM
ceh! saya tak reti la cakap German.
anak2 sy cuba jugak nak try ajar sebab depa skolah german dan  ...

haha..ala tu kan guna translation aje
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 10:46 PM GMT+8 , Processed in 0.078001 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list