CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 1498|Reply: 21

apsal x bleh upload

[Copy link]
Post time 22-11-2021 10:29 AM | Show all posts |Read mode

ape lah siyal lah...
nk upload cadangan x ble
nk attach image x boleh
asyik keluar bahasa cinis babik tu ah ape bende dia bgtau...x paham aku...ss plak x boleh

copy image dari word pun x bleh

ehh siyal lah pepagi aku dh mencarut

@admin6




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 10:41 AM | Show all posts



testttt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:06 AM | Show all posts
Edited by trunks at 26-11-2021 03:49 PM

masih masalah ke? untuk info, bukan semua board boleh upload gambar,kalau dulu guna server banyak,kita bolehlah tukat2 server ke 2 ke baru display button upload gambar itu. selepas upgrade dah tak adajadi,untuk baord yang masih tak support (tiada button upload gambar),macam biasa kita boleh guna online image hosting macam img.bb  boleh daftar sini dan upload gambar, gambar boleh di padam,di sana kalau mau,selepas upalod akan keluar link,'direct link' boleh paste ke forum ni
'guna image link'

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 11:31 AM | Show all posts
trunks replied at 25-11-2021 04:06 AM
masih masalah ke? untuk info, bukan semua board boleh upload gambar,kalau dulu guna server banyak
k ...

wah terbaik mod...walaupun dah sejuk tahap kepanasan aritu...

caya lu terbaik

btw...tqvm  nie aq bg 4 haaa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2021 06:53 AM | Show all posts
trunks replied at 25-11-2021 04:06 AM
masih masalah ke? untuk info, bukan semua board boleh upload gambar,kalau dulu guna server banyak,ki ...

tq mod...dh ok.....i lap u lh camnie
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by JDT at 14-12-2021 01:08 PM

https://ibb.co/KGz2Kft
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 02:25 AM | Show all posts
JDT replied at 14-12-2021 01:04 PM
https://ibb.co/KGz2Kft

right click atas gambar dan pilih copy image addressdan paste ke 'image link' dalam 'image' button masa nak reply





pergh,Jimin ke tu? cute,saya suka rambut dia style yang ini hehe
nampak bad boy gitu


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by JDT at 17-12-2021 08:27 AM
trunks replied at 17-12-2021 02:25 AM
right click atas gambar dan pilih copy image addressdan paste ke 'image link' dalam 'image' button ...


Ooo..nanti saya cuba.
Aah memang Jimin, saya suka dia rambut panjang hitam atau blonde..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 17-12-2021 02:25 AM
right click atas gambar dan pilih copy image addressdan paste ke 'image link' dalam 'image' button ...

https://ibb.co/KGz2Kft
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
JDT replied at 17-12-2021 08:31 AM
https://ibb.co/KGz2Kft

https://ibb.co/71sGCFg
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2021 02:35 AM | Show all posts

macam ni,lepas upload,klik ke gambar tu.dan right click dan pilih copy image address
https://ibb.co/KGz2Kft





2)lepas tu, awak pergi ke 'reply' dalam forum ni dan tekan button image



dan tekan image link dan paste  url tadi..dan  klik size box tu,ia akan auto size dan keluar nombor jumlah tinggi dan lebar



dan tekan reply the thread.. siap..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 18-12-2021 02:35 AM
macam ni,lepas upload,klik ke gambar tu.dan right click dan pilih copy image address
https://ibb.co ...


Pakai phone tu yang payah sikit ni.. anyway thank you so much..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 12:26 AM | Show all posts
JDT replied at 18-12-2021 11:37 AM
Pakai phone tu yang payah sikit ni.. anyway thank you so much..

kalau guna Mobile,awak buat cara di bawah,tengok video..sebenarnya,forum Cari boleh saja
awak nak upload direct ke forum gambar2 awak nak upload..tak perlu guna third party
Image Hosting,tapi,ada beberapa boards yang tak berapa nak support kalau kita upload
secara direct, button upload akan jadi kelabu(tak boleh di tekan)

1) kalau nk mudah,awak just tukar kan saja forum  ke desktop version dan direct
upload gambar



ok kalau awak nak upload guna Image Hosting Img.bb,,saya bagi awak code ini

simpan   

cara masukan supaya jadi gambar dalam forum ini,awak tengok video di bawah






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 19-12-2021 12:26 AM
kalau guna Mobile,awak buat cara di bawah,tengok video..sebenarnya,forum Cari boleh saja
awak nak  ...

Tenkiu and lebiu...muah muah...silap saya sebab tak masukkan jpg code kat belakang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 04:26 AM | Show all posts
JDT replied at 19-12-2021 10:18 AM
Tenkiu and lebiu...muah muah...silap saya sebab tak masukkan jpg code kat belakang tu..

wah jadi la haha.. lepas ni,bolehlah awak upload dan share gambar2 cute Jimin..tengok video cute dia



saya sekarang tengah layan si cutie ni haha

exo sehun



ok,selamat berforum ya,kalau ada apa2 masalah boleh quote saya kat board ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 05:52 AM | Show all posts
trunks replied at 19-12-2021 12:26 AM
kalau guna Mobile,awak buat cara di bawah,tengok video..sebenarnya,forum Cari boleh saja
awak nak  ...

thank you membantu Forumers
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 20-12-2021 04:26 AM
wah jadi la haha.. lepas ni,bolehlah awak upload dan share gambar2 cute Jimin..tengok video cute d ...

Thanks again, you are so cute...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:43 AM | Show all posts
Edited by trunks at 22-12-2021 05:27 AM
ipes2 replied at 20-12-2021 05:52 AM
thank you membantu Forumers

haha tak adalah sikit2 aje, awak lagi banyak tolong

apa pun...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 04:57 PM GMT+8 , Processed in 0.093484 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list