CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 4276|Reply: 2016

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 20-11-2021 11:03 AM | Show all posts |Read mode
Rumah Sembang Pasemboq Utara


V 128

Jemput jemput masuk warga CARI
jom borak borak santai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 11:04 AM | Show all posts
jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang  @Tashu   @carly_lah  @seroja23
@cintan66  @kerisnaga  @bianglala  @anniez08  @spankee_fili  @Fantagiro79  @safi_roses @ciksurie

@baByBoY @calMing  @ungu_merah @cleef   @safi_roses  @pinklepie   @siputpepel   

@luna.millieu @novelloverzz

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Masok umah matt

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
cek iñnnn

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:33 AM | Show all posts

ikut notis dari kpm penggiliran sampai bulan 2/2022
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bln 3
ini utk sek men rasanya masuk lambat sb budak form 5 ada exam bln 2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:43 AM | Show all posts
mattzzx replied at 20-11-2021 11:04 AM
jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang  @Tashu   @carly_lah  @seroja23
@cintan66   ...

matt pun kadang2 siang tu tak sempat nak baca
tengok2 mana2 yg penting saje
malam matt tak tengok sangat WA
malas nak layan

betul tu
bbnu memang suka instafemes2 gitu
mungkin itu dunia dia


boleh ternampak plak bedak2 tu ....hehee
ooo masih sama saiz lagi bedak cina

zura bukan nak beli pun, tak payah lah pergi tanya harga...hehee
wah mesti matt ni sorang family man
tu tak layan WA waktu mlm

biasalah bbnu
baru nk kenal dunia
padahal instafemes kebanyakan kaki temberang

sb teringat borak kt sini pasal bedak sejuk/bedak cina
zura terfikir kt lotus ada satu kedai kosmetik
itu yg last week masa lalu zura slow2 jln tengok brg2 kedai tu
tak sangka pulak ada.

itulah matt, klu peniaga tu letak tanda harga kan senang
bila dah tau harga klu rasa nk beli boleh terus beli
dah takde tanda harga rasa malas nk tanya
apa lg nk beli
mcm 1 kedai kasut kt situ(setentang dgn elevator)
sambil naik elevator dah nmpk harga2 kasut
jd lenkali nk beli kasut sekian2 design kita dah boleh bajet duit
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...

kalau tgok yg surat edaran KPM
penggal ke 3 bagi tahun 2021
bermula 3/1/2022 sehingga 25/2/2022
lepas cuti sekolah 26/2/2022 sehinga 20/3/2022 bagi negeri²
B.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:55 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 20-11-2021 11:48 AM
kalau tgok yg surat edaran KPM
penggal ke 3 bagi tahun 2021
bermula 3/1/2022 sehingga 25/2/2022  ...

*Negeri2 fasa 4*

1 Nov
➡Sek Rendah (Thn 1,2 & 3 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)
➡️Sek Menengah (Ting 3 & 4 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)

8 Nov
➡️Sek Rendah (Thn 4,5 & 6 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)
➡️Sek Menengah (Ting 1 & 2 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)

11 Disember 2021 (Cuti Akhir Tahun sekolah2 kump B)
10 Disember (Cuti Akhir Tahun sekolah2 kump A)
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
terbaca PM nak bagi gelaran Tun kat Najib n Rosmah.. apakah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:03 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 20-11-2021 12:02 PM
terbaca PM nak bagi gelaran Tun kat Najib n Rosmah.. apakah

cubaan nk lpskan diri dr masuk buloh inn nmpknya ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 12:02 PM
*Negeri2 fasa 4*

1 Nov

aik.. yang ni nay tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:05 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 20-11-2021 11:48 AM
kalau tgok yg surat edaran KPM
penggal ke 3 bagi tahun 2021
bermula 3/1/2022 sehingga 25/2/2022  ...

nk tepek chart dr WA tak lps pulak
yg cikgu anak forward tu boleh tepek
itupun gigih masuk thru hp
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:06 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 20-11-2021 12:04 PM
aik.. yang ni nay tak nampak

ulang tayang



Negeri2 fasa 4*

1 Nov
➡Sek Rendah (Thn 1,2 & 3 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)
➡️Sek Menengah (Ting 3 & 4 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)

8 Nov
➡️Sek Rendah (Thn 4,5 & 6 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)
➡️Sek Menengah (Ting 1 & 2 mula sekolah bersemuka di sekolah secara penggiliran)

11 Disember 2021 (Cuti Akhir Tahun sekolah2 kump B)
10 Disember (Cuti Akhir Tahun sekolah2 kump A)

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 12:09 PM | Show all posts

terima kasih sha sudi masuk umah tak seberapa matt ni...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 12:10 PM | Show all posts

terima kasih Nay sudi masuk rumah matt yang tak seberapa ni..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 12:17 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:43 AM
wah mesti matt ni sorang family man
tu tak layan WA waktu mlm



bukan family man sangat
tapi bila malam tu malas nak layan WA2 gitu
malam matt suka tengok tv dan berehat

memang lah bbnu baru nak kenal dunia
bagi mereka tenet lah dunia mereka
apa yg ada kat tenet tu mereka suka
tapi bukan semua kot instafemes tu kaki temberang
tapi bila ada segelintir yg kaki temberang tu habis semuanya terpalit


maknanya bedak cina dah bedak sejuk tu ada org yg masih pakai
mungkin ada peminatnnya sendiri
kalau tidak masakan kedai tu masih jual lagi
cuma kita jer yg tidak tahu bila dah kurang promosi untuk bedak2 tu


kpdnkk dah tetapkan setiap barang yg dijual tu kena letak harga
salah jika peniaga tak letakkan harga

kadang2 pengguna rasa leceh nak kena tanya harga barang2 tu
bila dah ada tanda harga atas pembeli itu sendiri lah nak beli atau tidak




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 12:18 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 20-11-2021 12:02 PM
terbaca PM nak bagi gelaran Tun kat Najib n Rosmah.. apakah

Nay nak juga gelaran Tun?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 12:19 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 12:03 PM
cubaan nk lpskan diri dr masuk buloh inn nmpknya ni

Buloh inn, macam menarik jer tempat tu...hehehe

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 12:26 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 12:05 PM
nk tepek chart dr WA tak lps pulak
yg cikgu anak forward tu boleh tepek
itupun gigih masuk thru hp ...


memang lah jauh beza kemajuannya berbanding 80an tu
sekarang dah jadi bandaraya
dah semakin maju dengan pembangunan

jalan berlubang tu semua tempat ada
cuma kadang2 tu penyelenggaraan segera atau lambat jer

entah lah
mungkin merajuk kot pasal  nak ambil hati orang melaka nak mengundi hari ni
dia pergi Spore dengan alasan nak melawat cucu kat sana
harap2 dia tak dapat ambil lah duit tu


beza Rm1 utk satu liter
kereta kita guna brapa liter kan?
spend benda2 lain tuk keperluan diri kita


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Sebelum you kahwin dengan your spouse, mcm mana you tau he/she is the one?
Amandaminaj96Sebelum you kahwin dengan your spouse, m
Views : 35775 Replies : 166
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 64682 Replies : 1836
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20822 Replies : 621
Thermomix
AfnaThermomix
Views : 26887 Replies : 352
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 385 Replies : 14
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9616 Replies : 556
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 694 Replies : 15
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2707 Replies : 286
Doktor beri amaran trend ‘ayam mengantuk’
YgBenarDoktor beri amaran trend ‘ayam mengantu
Views : 1729 Replies : 24



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 12:07 PM GMT+8 , Processed in 0.121589 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list