CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 26657|Reply: 212

Hael Husaini Dituduh Berseronok Di Kelab Gay Korea

  [Copy link]
Post time 12-11-2021 09:16 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Hael Husaini ada ke Korea atas urusan kerja.


Tapi ada cerita kurang enak pula sebab ada yang mendakwa penyanyi tersebut pergi berseronok di sebuah kelab hiburan gay di Itaewon Korea.




Foto: IG




Kecoh sungguh bila individu tersebut membuat tuduhan berat itu dengan memuat naik status di Twitter.


Menurutnya ada seorang penyanyi Malaysia pergi ke Korea tanpa kuarantin dan terus berhibut di kelab gay tersebut.


  



  



  



Melalui hint yang diberikan ramailah teka Hael Husaini.










Susulan itu pengurus Hael tampil memberi penjelasan.







"Saya nak terangkan apa yang berlaku. Berhenti budak tu nanti. Tak belajar dah kat Korea. Kalau dia padam pun dah terlambat dik. Aku dah jumpa Youtube, IG, semua alamat rumah dah dapat.


"Tak elok sebarkan fitnah. Berhentilah sebarkan fitnah."


Woah berat sungguh tuduhan tersebut. Ada bukti tak tu? Mohon lampirkan sekali. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh gay club. Masa mereply tered lagi satu terfikir juga pasal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia camni la.

Kalau ko pun sama2 cikcur di gay club, takyah la judgmental acah holy bila nampak artis sama2 cikcur di sana. Sundri simpan, sundri makan saja, sudah la.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:27 AM | Show all posts
nampak dia dok buat tiktok dengan cikgu kaki tiktok kat sana..apa nama ntah.. tetiba je ada kat korea.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tred dah ada buka lagi tred dgn cerita yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:30 AM | Show all posts
klu betul la mmg tak sgka wooo...x ble d malaysia d korea pun jadi..klu x betul pun perlu ka buru budak tu spi kluarkan statement mcm ni ?? setel ja la diam2..dr org tak tau jd tau pulak cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudah terang lagi bersuluh lagi berlatarkan muzik lady gaga rain on me....

Dalam ni haritu siap ada acik2 nak mengaminkan heols dengan dayang sebab nak pedajal andartu tu... Eh choiii! Ko ingat dayang tu naif sangat ke dekkk??? Dia pun tak nak hokkeh sebab takut kahwin2 nanti dua2 menonggeng sampai ke subuh menanti di tusuk objek tumpul... Ujung2 habuk pun takde.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:41 AM | Show all posts
eleh.. memang betul pun.. ada geng gayah di sana yg verified cerita ni. Retis tu fefeeling VIP nak masuk club x ikut que.

yg x boleh blah dia scan pakai mysejahtera

kuar je la dari gua..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:55 AM | Show all posts
chazey replied at 12-11-2021 09:21 AM
Dia camni la.

Kalau ko pun sama2 cikcur di gay club, takyah la judgmental acah holy bila nampak art ...

dia cikcur di sana fefeeling VVIP sampai menyentapkan gayah2 yang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:56 AM | Show all posts
gosip malaysia ni level lain yah. dia keluar sikit dulu, semua kecam, lepas tu dia papar resit. banjir teh nanti
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:57 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 12-11-2021 09:37 AM
Sudah terang lagi bersuluh lagi berlatarkan muzik lady gaga rain on me....

Dalam ni haritu siap ada ...

mereka boleh share 2 way dildo yach.. sama2 tonggeng
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 12-11-2021 09:55 AM
dia cikcur di sana fefeeling VVIP sampai menyentapkan gayah2 yang lain..

Ah rupanya tak reti low profile ya? Patutnya sebarkan aja gambar dia sedang cikicur jika sebegitu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 12-11-2021 09:57 AM
mereka boleh share 2 way dildo yach.. sama2 tonggeng

Ewwww kata dayang... Sheolsss takmau share cekpit sheolsss dengan lubsjubs agittewww

Apa2 sila basuh dulu yach
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
isbritneybich replied at 12-11-2021 09:56 AM
gosip malaysia ni level lain yah. dia keluar sikit dulu, semua kecam, lepas tu dia papar resit. banj ...

Konsep jaga aib sini masih kuat, membikin cara bergosip juga persis gadis sunti malu2 tapi mahu kat teruna bujang yang ngorat sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-11-2021 09:37 AM
Sudah terang lagi bersuluh lagi berlatarkan muzik lady gaga rain on me....

Dalam ni haritu siap ada ...

tu la..aku tersenyum sinis tgk acik2 kepam ni duk la mengeship kan dayang dgn dia ni
apa benak dan naif sgt ke acik2 kepam ni semua? tp duk acah2 berporem mcm hebat sgt bekground memasing...alih2 pi ship kan dayang dgn hael ni
mmg naif sgt ke tak tahu asam garam hidup ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:03 AM | Show all posts
chazey replied at 12-11-2021 09:59 AM
Ah rupanya tak reti low profile ya? Patutnya sebarkan aja gambar dia sedang cikicur jika sebegitu. ...

Ada jer gambar2 tu.. tu pesal manager dia panas bontot..

kalau dia tak sombong & kekwat sangat, elok ajer cerita ni tersimpan rapi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:03 AM | Show all posts
huhuhu terkejut ke? takkkan? hihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-11-2021 10:00 AM
Ewwww kata dayang... Sheolsss takmau share cekpit sheolsss dengan lubsjubs agittewww

Apa2 si ...

Kak Duda tak nak hantar ain ke Korea ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 12-11-2021 10:03 AM
Ada jer gambar2 tu.. tu pesal manager dia panas bontot..

kalau dia tak sombong & kekwat sangat,  ...

Semoga disebarkan. Lagi2 bila dituduh 'fitnah'. Nanti boleh la bagi alasan macam Cepone berbelas tahun lepas - pi klabing untuk bersenam menari2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:19 AM | Show all posts
chazey replied at 12-11-2021 10:13 AM
Semoga disebarkan. Lagi2 bila dituduh 'fitnah'. Nanti boleh la bagi alasan macam Cepone berbelas t ...

alah.. kalau manager dia pandai, dia dah bagi alasan HH pegi sana untuk launching brand.. bukan sentap cemgini ugut2 nak cari budak tu.

Manager sendiri bodoh tak reti spin..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Sebelum you kahwin dengan your spouse, mcm mana you tau he/she is the one?
Amandaminaj96Sebelum you kahwin dengan your spouse, m
Views : 35775 Replies : 166
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 64682 Replies : 1836
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20822 Replies : 621
Thermomix
AfnaThermomix
Views : 26887 Replies : 352
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 385 Replies : 14
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9616 Replies : 556
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 694 Replies : 15
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2707 Replies : 286
Doktor beri amaran trend ‘ayam mengantuk’
YgBenarDoktor beri amaran trend ‘ayam mengantu
Views : 1729 Replies : 24



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 12:01 PM GMT+8 , Processed in 0.095373 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list