CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 616|Reply: 2

TIDAK BOLEH AKSES THREAD KENAMAAN..

 Close [Copy link]
Post time 11-11-2021 10:40 AM | Show all posts |Read mode
HALUUUUUU FELLASS kenapa iolls tidak jumpa thread kenamaan. sudah masuk https://bn1.cari.com.my/forum.ph ... kenamaan&page=4

akan tetapi masih tidak boleh akses setelah di klik linknya

aku butuh pertolongannnn.. bantuin kak bella chuolls..

tqia.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 06:26 PM | Show all posts
wah but** pun ada hehe

try masuk guna link  bawah

KLIK SINI

Kalau boleh,tu makna nya sama ada internet IP kena block sekejap kot dengan ISP

1) cuba restart modem ,clear cookies browser dan masuk balik tanpa login forum

2) kalau tak berapa nak boleh, try masuk guna smartphone pula yang sudah di restart
HP untuk tukar IP address.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2021 10:13 AM | Show all posts
trunks replied at 11-11-2021 10:26 AM
wah but** pun ada hehe

try masuk guna link  bawah



merci beucoup sudah berjaya smlm..
nasib baik ade save fav link yg lama godek2 kt bookmarks baru jumpe

tak tahu mcm mana nk tutup ini thread..
minta tlg mod totopkn ya. makasihh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:57 AM GMT+8 , Processed in 0.086568 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list