CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Tinot7

5 Cerita Hantu Karak Highway Paling 'Legend'

[Copy link]
 Author| Post time 9-1-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 13-12-2021 05:03 PM
maghin ponah toman roomate dan adik pompuan dio balik Temerloh tetongah malam. aku yang mandu sobab  ...

Baru tau kalau nak ujan, akan angin, takde bintang..

Seramm.. tapi pakcik tuh org betui ke dakk???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tinot7 at 10-1-2022 07:47 PM
soul_fly replied at 7-1-2022 05:34 PM
Highway karak ni dua kali keta aku berat mcm ada sesuatu duk menumpang..huhuhu
tp Alhamdulillah tiad ...



Kalau nampak dia, jantung tak kuat kott..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
acik79 replied at 8-1-2022 01:23 PM
Aku dulu kerja cover area pantai timur, mmg kena lalu karak ni mlm2 kalau dr sana dah lewat sbb bi ...

Alhamdulillah.. semoga kaka selamat senantiasa...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 03:39 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 9-1-2022 09:58 PM
Kalau nampak dia, jantung tak kuat kott..

Mungkin masa kejadian tu tk fikir pasal mistik kut...aku duk fikir keta rosak jer..arah tuju nya jauh lg..huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2022 07:47 PM | Show all posts
soul_fly replied at 10-1-2022 03:39 PM
Mungkin masa kejadian tu tk fikir pasal mistik kut...aku duk fikir keta rosak jer..arah tuju nya j ...

tak pe la.. selamat tiba ke destinasi pun cukup la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:54 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 9-1-2022 09:48 PM
Nasib baik bkn sorang2.. skerii..

itulah tinot...seb baik bukan sorang2. ade gak org lain.. tapi tetap skeri meriii... ida setakat ni kalau drive g memana alhamdullilah tak pernah alami pengalaman mistik . cumanya pernah sekali tu masa nak balik kampung waktu malam... hasben ida silap masuk jalan. jalan tu jalan kampung..gelap. entah apa yang dia dok pikiaq masa tu sampai silap masuk jalan. ida pn macam pelik la...ehh kat mana ni? tak pernah lalu pun jalan ni.. ida bagitau hasben. dia pun tetiba macam terkejut.. baru perasan silap jalan. atas jalan dah nampak asap. ahh sudah... kiri kanan gelap, nampak samar2 bara api.. rasa macam sawah padi. mungkin penduduk kampung bakar jerami padi, fikir ida. cepat2 suruh hasben pusing balik. dah la takde kenderaan lain lalu jalan tu. rasa pelik... nasib anak tdo masa tu. alhamdulillah rasa sekejap je jumpa jalan besar masa masuk tadi. rupanya2 memang silap jalan... simpang depan satu lagi baru betul.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hatida replied at 11-1-2022 11:54 AM
itulah tinot...seb baik bukan sorang2. ade gak org lain.. tapi tetap skeri meriii... ida setakat ni ...

Kalau mengelamun masa drive mmg akan salah jalan. Nasib baik semua baik2 jahh..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:03 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 4-11-2021 08:41 PM
4. Kereta sebuah keluarga rosak dan tersadai di tepi lebuh raya
Sepasang suami isteri yang masih mud ...

hah citer betul ke ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2022 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-1-2022 02:03 PM
hah citer betul ke ni

Citer psl keluang tuh iols dgr dari jaman skolah rendah tapi yg iols dengar ada menda besar kaler hitam dok makan suami minah tuh.. sumer nih urban legend bg iols. Tak pernah jumpa lagi dan semoga tak jumpa sampai bila2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:31 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:31 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:32 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:33 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:33 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:35 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-1-2022 10:01 PM
Alhamdulillah.. semoga kaka selamat senantiasa...

Aaminn… skrg aku outstation jarang2 sbb kerja sendiri…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-1-2022 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
acik79 replied at 22-1-2022 03:48 AM
Aaminn… skrg aku outstation jarang2 sbb kerja sendiri…

Alhamdulillah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:21 AM GMT+8 , Processed in 0.085107 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list