CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1577|Reply: 19

forum>last replied..kenapa dari MPS xde ye

[Copy link]
Post time 30-10-2021 11:35 PM | Show all posts |Read mode
hi mods..
tahniah diucapkan..

nak tanya kenapa ada last replied tmpat lain x masuk ke Forum>last replied...cth dari MPS...ade paham ke?

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2021 03:40 PM | Show all posts
kadang2 dia sedikit lag.lambat masuk di ruangan LAST reply forum
kena selalu refresh .

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2021 06:38 PM | Show all posts
trunks replied at 31-10-2021 03:40 PM
kadang2 dia sedikit lag.lambat masuk di ruangan LAST reply forum
kena selalu refresh .

maaf ye mod...bukan nk push hg..tp smpai ini ditulis pun...dh direfresh pun...still x up juga (MPS nye)
...yg page lain2 sy x buat plak tp sy yakin problem yg sama...

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2021 08:06 PM | Show all posts
musangbodoh replied at 31-10-2021 06:38 PM
maaf ye mod...bukan nk push hg..tp smpai ini ditulis pun...dh direfresh pun...still x up juga (MPS ...

ok je tu nak report apa2, saya dah test tadi, nampaknya macam kurang sync
dengan latest post, saya dah report admin'



Misteri, Paranormal & Sakti

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
abg musang nk tumpang tered..i nk tau camna kalau nk block poremer..i tamo tgk her/ his id
kakak norm ckp blh block so thst kita dh xyah nmpak poremer tu melolong..how meh? @fantasycreation

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 31-10-2021 08:06 PM
ok je tu nak report apa2, saya dah test tadi, nampaknya macam kurang sync
dengan latest post, saya ...

tlg jwb soalan i
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 01:08 PM | Show all posts
We are in happy work
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 01:11 PM | Show all posts
edayildiz replied at 1-11-2021 01:00 PM
abg musang nk tumpang tered..i nk tau camna kalau nk block poremer..i tamo tgk her/ his id
kakak n ...

i pun nak tahu.. i ada nak block forumer yg suka komen provok2..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 1-11-2021 01:11 PM
i pun nak tahu.. i ada nak block forumer yg suka komen provok2..

stinger tu kewww
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2021 01:23 PM | Show all posts

taip kt kotak search atas tu...cara block...nnti ade dlm tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2021 01:23 PM | Show all posts
makton replied at 1-11-2021 01:11 PM
i pun nak tahu.. i ada nak block forumer yg suka komen provok2..

taip kt kotak search atas tu...cara block...nnti ade dlm tu...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 03:20 PM | Show all posts
makton replied at 1-11-2021 01:11 PM
i pun nak tahu.. i ada nak block forumer yg suka komen provok2..
MakTon ... boleh baca sini :
https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1276622

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 03:22 PM | Show all posts
musangbodoh replied at 1-11-2021 01:23 PM
taip kt kotak search atas tu...cara block...nnti ade dlm tu...
kat sini ada cara nya :
https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1276622

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 03:31 PM | Show all posts
musangbodoh replied at 1-11-2021 01:23 PM
taip kt kotak search atas tu...cara block...nnti ade dlm tu...

ok baikk... tq                        
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 03:32 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 1-11-2021 03:20 PM
MakTon ... boleh baca sini :
https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1276622

tq you........                        
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 03:32 PM | Show all posts

                                                
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 11:29 AM | Show all posts
trunks replied at 31-10-2021 08:06 PM
ok je tu nak report apa2, saya dah test tadi, nampaknya macam kurang sync
dengan latest post, saya ...

sila ambil port wahai @admin6

@admin6

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2021 07:55 AM | Show all posts
tahniah smod,mod,pramod dan forumers....

love all peace all
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 06:55 PM | Show all posts
update-nampaknya macam masalah sudah selesai ya.saya baru test lagi tadi
new reply di board MPS,sudah ada dalam LAST REPLY




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-11-2021 07:53 PM | Show all posts
trunks replied at 11-11-2021 06:55 PM
update-nampaknya macam masalah sudah selesai ya.saya baru test lagi tadi
new reply di board MPS,suda ...

ye tqvm..tahniah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 04:04 AM GMT+8 , Processed in 0.095012 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list