CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: Raline

Maryam bukan orang Melayu, dia orang Korea

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 04:43 PM | Show all posts
laki bini annoying. Banyak perkara both are clueless.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 9-11-2021 05:43 PM
laki bini annoying. Banyak perkara both are clueless.

Word. Haritu viral pasal hina baju tradisional Iban.
Pelik apesal ramai suka couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorang drive kereta apa skrg. Mcm range rover je. Masyukkk. Aku doakan maryam ditetapkan iman.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Sumpah aku x paham ape bende motif laki bini ni wujud kat alam malaysia ni... Xtau ape modal yg depa bawak..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 30-10-2021 05:50 PM
Oyeke g korea jadi salesman? Ingtkn g sana bljr bahasa korea utk bidang penyiaran.. Salesman jual  ...

Ak pun igt dia pi sana belajar bahasa korea
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:18 PM | Show all posts
Boring dah cite dorang ni. Mula2 je cam ok, lelama cam over noo kapel ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 11:13 AM | Show all posts
kejap... yg disebut youtuber serta pelawak tu.. binik dia ke? kat mana pelawaknya binik dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa aku dgn laki bini ni.. Laki bru up video uri baby dh sebulan tak tanam.. Bau busuk.. Cenggitu pun nak d jadikan content..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 17-1-2022 12:18 PM
Boring dah cite dorang ni. Mula2 je cam ok, lelama cam over noo kapel ni..

Mula² minat gak.. Ni masa diorang masih kat korea.. Dah balik msia, terus rengsa.. Laki pulak ajar benda² tak bagus kat bini..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 02:51 PM | Show all posts
aku prefer kak korea atau khalid tu.ni  mcm adeh content kot.baru ni siap buat tajuk bau busuk sebab x tanam uri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.078245 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list